21 идеи да преобразите дома си с палети

Защо не включите в интериора на дома си и щайги?
4 авг 2016 10:00, Екип на Dnes.bg
5

Снимка: El rincon de Isabel

Има начинания, в които не е нужно да сме кой знае колко сръчни. Ето например, за да си направите холна масичка със стъклен плот, не е нужно да знаете как се борави с елмаз.

Трябват ви само две палети, поставени едно върху друго, малко декоративни камъчета и едно парче стъкло отгоре. Бързо, лесно, красиво и най-вече евтино. Тази масичка няма да ви струва повече от 60 лева, като най-скъпото ще бъде именно стъклото.

Същият случай е направата на барплот от палети. Необходими са две дървени конструкции, които са изправени и захванати гръб в гръб. За горната повърхност можете да използвате стар паркет или изостанал ламинат. Можете да боядисате цялата дървения в бяло или друг цвят, съвпадащ на интериора ви. Хубавото на тази мебел е, че в средата ще се получат две ниши, в които можете да наредите ценности или книгите.

Ако се чудите как тематично да разделите някое помещение в дома си, недейте да харчите луди пари за параван. Трябват ви няколко дървени касети, поставени една върху друга. Освен, че ще имате ново пространство, което да напълните със сувенири, върху касетите ще можете да сложите и цветя.

Трябва ви нощно шкафче? Просто сложете две касети една върху друга, боядисайте ги в приятен цвят и готово. А ако случайно имате проблем в коридора, където всеки ден се спъвате в обувки, можете да организирате пространството по много лесен начин. Използвайте касети – заковете ги за стената, а вътрешността им ще стане убежише за вашите обувки.

Развихрете се, отпуснете съзнанието си. Оставете се на въображението си и майсторете на воля. Снимайте всичко това и пращайте снимките на нас, за да грабнете големите ни награди от Месеца на ремонтите с Dnes.bg.

А в галерията можете да разгледате различни идеи и решения за вашия дом.

Подготви: Александър Градинаров

Докато се забавлявате с ремонтни дейности, не пропускайте и шанса си за награда от нашата игра РАЗКЪРТИ И СПЕЧЕЛИ

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Напиши коментар Коментари
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това дори на наемателите, които се държат като хванати от гората и съсипват всичко, ще ме е срам да го предложа.
4
0
 
7
 
! Отговори
баш майстор преди 7 години
Прилича ми на бекярско общежитие , само дето е по-чисто .
3
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
не е готино, поне за моя вкус.
2
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
2 лв струва такъв палет. Като му удариш една шкурка и една боя и ето ти винтидж мебел. Ко му плащаш.
1
2
 
15
 
! Отговори
Би преди 7 години
Доста по - здраво и практично от талашитените ***, които продават по магазините, но това не ги прави по- хубави. Изглеждат ми едновременно мизерно и претенциозно.