Беседка, барбекю или асма. Красиви идеи за градината

Има спасение от жегата навън, дори на вилата ви
11 авг 2016 13:30, Екип на Dnes.bg
2

Снимка: pinterest.com

Каква по-хубава почивка от една седмица в планината на вилата или къщата? И какво по-хубаво от това да се радваш на хладината в градината на сянка, под дебела асма или може би хубава беседка? Или красива вечер под звездите в приятна компания и с вкусна вечеря, приготвена на барбекюто в двора!

Разбира се, всеки има своята мечта как точно да изглежда градината му. Затова и ние няма да ви убеждаваме, че непременно трябва да си направите барбекю на вилата, или пък беседка. Просто ще ви дадем няколко идеи, които може би ще ви харесат.

Вижте ги в следващата галерия, а ако се колебаете само заради парите, помислете пак. Финансирането на вашата мечта може да е доста по-лесно, отколкото си мислите!

А ако вие ремонтирате точно нещо по вилата си, не забравяйте да ни изпратите снимки. Защото в Месец на ремонтите с Dnes.bg сме ви приготвили страхотни награди. А вие имате още малко време, за да ги спечелите.

Докато се забавлявате с ремонтни дейности, не пропускайте и шанса си за награда от нашата игра РАЗКЪРТИ И СПЕЧЕЛИ

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Напиши коментар Коментари
2
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всичките градини са Made in France!Тези са измислили света на съвършенството.
1
2
 
1
 
! Отговори
хмм преди 7 години
Абе не зле ама тая реклама с финансирането за чий е тука?!П.С. и не видях басейнче май с него разхлаждането става още по лесно...