Как да изберем кухня – мисията възможна?

Вижте някои предложения за красива и функционална кухня!
1 сеп 2016 11:14,
3

Снимка: Houseandgarden.co.uk

Успешният дизайн на една кухня е съществена част от това как ще изглежда дома ни както за нас, така и за гостите, пред които искаме да се похвалим. Тя може да малка и опростена като дизайн, за да изпълнява основното си предзначение - готвене, но пък може да бъде и едно малко произведение на изкуството.
 
За да ви помогнем в главоблъсканицата как да си направите новата кухня, събрахме най-интересните предложения от специализирания сайт Houseandgarden.co.uk, а ако ви е нужно финансиране за вашата мечта, може да е доста по-лесно, отколкото си мислите!

В галерията ще може да видите снимки на кухни от техния топ 100, чиято визия е изработена от едни от най-добрите интериорни дизайнери.

И не забравяйте да ни изпратите снимки, защото в Месец на ремонтите с Dnes.bg сме ви приготвили страхотни награди. А вие имате още малко време, за да ги спечелите.

Докато се забавлявате с ремонтни дейности, не пропускайте и шанса си за награда от нашата игра РАЗКЪРТИ И СПЕЧЕЛИ

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
За мен преди 7 години
най- важното е кухнята да е отделно помещение с много добра вентилация, няма нищо по - отблъскващо от дом смърдящ на манджи. А ако кухнята се използва само за приготвяне на кафе- още по- добре. И да, доста неприложими идеи за България.
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вие подигравате ли се с нас?Тази кухня е колкото общата квадратура на два апартамента в България.Май сте сбъркали географската ширина.