Тъмна слава за $35 млн. – мезонетът на сестрите Гучи

Скъпият имот е обявен за продан, а цената му пада
8 сеп 2016 13:37, Екип на Tialoto.bg
1
Тъмна слава за $35 млн. – мезонетът на сестрите Гучи
Снимка: businessinsider.com

Дъщерите на Маурицио Гучи – Алесандра и Алегра Гучи, пуснаха за продажба мезонет в нюйоркски небостъргач преди 2 години. Горе-долу по това време доведената им майка, Патриция Реджани, излезе от затвора, където прекара 16 години.

През 1995 г. г-жа Реджани наема главорез, който да убие съпруга ѝ, 46-годишния Маурицио Гучи. Маурицио е внук на основателя на модната къща „Гучи“. Той се разделя с Патриция заради по-млада жена през 80-те години на миналия век.

Италианските медии пък кръщават Реджани „черната вдовица“ след убийството на Маурицио пред луксозния му дом в центъра на Милано.

Малко след като доведената майка на Алесандра и Алегра влиза в затвора, сестрите Гучи заживяват в нюйоркския мезонет. Не е ясно дали тежките спомени са повлияли на сестрите да пуснат мезонета за продажба или нещо друго изисква това, но продажбата е факт. Първоначалната цена е 45 милиона долара, но липсата на купувач оказала отрицателен ефект върху сумата. Откакто е на пазара, мезонетът е поевтинял с 10 милиона долара. Дали цената ще се задържи? Един Бог знае...

Имотът се намира на 50-ия и 51-ия етаж на кулата „Олимпик Тауър“, разположена централно в мегаполиса Ню Йорк. Площта на двуетажния апартамент е близо 880 кв. м, в които са поместени 9 спални, 9 бани, кухня, трапезария, всекидневни и личен кабинет.

Мезонетът е обзаведен в съвременен стил, като в него прозират свръхкичозни интериорни тенденции. Чудатият интериор използва цветови дефекти като ефекти, лъсващи по-скоро като екземи върху иначе хубавата мебелировка.

Разгледайте баровското жилище в нашата галерия

Подготви: Александър Градинаров

Докато се забавлявате с ремонтни дейности, не пропускайте и шанса си за награда от нашата игра РАЗКЪРТИ И СПЕЧЕЛИ

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: мезонетгучи
Още от
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
нина преди 2 години
Майка им,,Патриция Реджани,а не доведената им майка....мале,мале