Разкърти: Домът се познава по вратите!

Ето няколко съвета как да изберем интериорната врата у дома
Спонсорирано съдържание | 24 юли 2017 10:00, Екип на Dnes.bg
5

Изборът на нова интериорна врата може да ви отнеме повече време, но акцентът й е толкова значим за интериора, колкото и всеки малък акцент в мебелите, подът, диваните и цветовете на стените. Интериорната врата може да изиграе също толкова голяма роля във впечатлението за целия ви интериор, колкото и скъпото обзавеждане, но трябва да бъде подбрана с вкус и естетика, съобразно всяка част, която акцентира върху интериора на жилището Ви.

Освен това вие имате досег с вратата всеки ден и дори само по тази причина трябва да изберете високото качество на естествените материали пред ниската цена, изкуствена материя и груба и непрактична повърхност. Тя трябва да има свое място в интериора ви и да се вписва естествено в него.

Интериорната врата изработена от естествен фурнир е вечна класика, независимо дали става дума за модерен или традиционно обзаведен дом. Моделите с фрезовани орнаменти в прави изчистени линии придават завършени форми на вратата и подчертават стила и визията, която търсим в дизайна на интериора. И за да не загуби вратата от излъчването си, екипът от специалисти на фирма Titan-Doors ще снеме размерите от място и ще Ви консултира за моделът и съответната визия на интериорните врати произведени по размер за Вас.

Материали за врати

Естественият фурннир е най-популярният материал за интериорни врати, изработени в по-висок клас в сегмента на пазара за интериорни врати, както и за мебели през последните години. Повечето хора, които искат здрава и устойчива на времето врата, се доверяват на рамки и каси от масивно дърво, облечени с фурнирован МДФ. Освен това се забелязва и повишаване на интереса към интериорните врати, изработени от MDF, боядисани в различни цветове по RAl каталог, най-често бяло, сиво, млечно сиво или слонова кост, както цвят шампанско и др.

Като един от най-добрите доказани производители на интериорни врати фирма Titan-Doors предлага широка гама естествени фурнири в различни нюанси и цветове на байц, с помощта на който се оцветяват различните типове естествени фурнири за вратите, според цвета на вашите мебели и обзавеждане, както и нестандартни цветови предложения, така че всяка една врата изработена от фирма Titan-Doors да Ви впечатлява още от пръв поглед!

Изборът на интериорните врати, произведени от фабриката на фирма Titan-Doors, може да варира от супер модерни изчистени и гладки интериори врати до луксозни и тежки форми и модели с бароков ефект. Изработката на всяка врата се прави по индивидуални размери и форми, съобразени с визията на всеки клиент.

Стъклените панели могат да варират от напълно прозрачно стъкло до екстравагантни цветни елементи с големи или малки фрезовани орнаменти, които рамкират стъклото. Често клиентите поръчват за домовете си остъклени врати за дневната и спалнята и плътни от същия модел – за килера или мокрото помещение. Така запазват интериорния стил в дома си, като същевременно местата, които не искат да бъдат виждани от гости, остават скрити.

Интериорните врати произвеждани от Titan-Doors могат да бъдат и скрити в стената без видими панти, боядисани в цвета на акцентната стена на жилището или направени с ламперия или огледала в продължение на стената. Също така могат да бъдат плъзгащи или хармоники с чупещи се крила отварящи се от вън на вътре и т.н.

Имате свободата да изберете сами модела на вратата, която може да се изработи със или без остъкление, според вашето желание и необходимост – от модерни врати с богата орнаментика до минималистични модели със стилни и същевременно семпли фрезовани елементи.

Когато хората избират интериорна врата, те имат специални изисквания в зависимост от обзавеждането, особеностите на помещенията, размерите, както и от личния си вкус.

Повечето домакинства държат вратата да отговаря и подчертава тяхната индивидуалност. Затова те избират интериорни врати по индивидуална поръчка. Моделите, които поръчват, са с разнообразна орнаментировка, фрезовани елементи и декорации със стъкло в различни форми и разположение върху крилото.

Вариантите за изпълнение и изработка на врати, които Titan-Doors предлагат, се отличават с качество и оригиналност в дизайна и визията си. Вратите, които фирмата изработва, са изцяло от естествени материали, което допринася за усещането на домашна обстановка във всеки дом.

Titan-Doors предоставя индивидуален подход и решения, ориентирани към задоволяване на изискванията и осъществяване идеите на всеки клиент и не прави компромиси спрямо качеството на използваните материали.

Докато се забавлявате с ремонтни дейности, не пропускайте и шанса си за награда от нашата игра РАЗКЪРТИ И СПЕЧЕЛИ


5
Още от
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вов аман от ремонти ако наистина трябва да се прави сега немаше да попна трета седмица две зарад маистор сега друг и вече миене направо ми писна маистор да си само даи искам това онова а какво свършил маико мила сто кусура след тоя намерих а си плащам
4
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Врата ще си изберем и ще повикаме "майсторите" да ни я монтират. И те ще я залепят с плюнка.Преди няколко години работих в сграда в центъра на града, строена стабилна за важно държавно учреждение, по-късно продадена на частно лице, което дава помещенията под наем. Сградата отвън е санирана, прозорците са сменени. На съседен етаж фирма реши да сменя вратите. Опитите да изкъртят старите врати траеха 2 /ДВА/ дена. Касата беше идеално набита с дървени трупчета в стената. Новите знаете как са.
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това реклама ли беше ?
2
1
 
9
 
! Отговори
СА преди 6 години
Дома се познава по това,че имаш покрив над главата!А тия врати си ги слагайте вие!
1
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тез врати по-скъпи от месечната ми заплата. В нас съм с закачил черги.