Лято, слънце и коктейл! Може и на терасата

Вижте няколко идеи как може да преобразите балкона си
2

Снимка: Pinterest

Къртим, мажем, боядисваме, а после чистим... А как ни се иска по време на ремонта да си починем малко с бира или коктейл в ръка.

Всъщност можем на терасата, но стига преди това да сме се погрижили и за нея. В следващите ни редове, част от кампанията "Месец на ремонтите", ще ви покажем няколко идеи как може да преобразите балкона си лесно и със сравнително малко средства.

Всъщност, когато си говорим за ремонт, това място в нашия дом е последното, което ни идва наум да поправим. А не трябва да е така, защото тези части от апартамента или от къщата ни са подложени най-много на неблагоприятните метеорологични условия, като влага, силно слънце и промяна на температурата.

Дори да не ви се вярва, цикличната промяна на времето и температурите причиняват значителни топлинни деформации на настилката или основата под нея. Освен това е доста по-приятно вместо старата мозайка или изкъртени плочки да сложим нов гранитогрес.

Най-обичайните задачи са смяна на подовата настилка и боядисването например с фасаген. И едва след това идва време за най-приятното – разкрасяването и декорирането на терасата.

Разбира се, всичко зависи от това колко е голяма терасата ви. Но все ще се намери място за един красив цветарник. Изкуствената трева също е идеален вариант, който да освежи балкона и да ви накара да прекарвате повече време навън.

А ако има място за една малка масичка и столчета – то направо сте идеални за лятото. Стига балконът ви да е достатъчно голям, може да изпробвате някои други идеи, които ще видите в следващата ни галерия.

Докато се забавлявате с ремонтни дейности, не пропускайте и шанса си за награда от нашата игра РАЗКЪРТИ И СПЕЧЕЛИ.

Докато се забавлявате с ремонтни дейности, не пропускайте и шанса си за награда от нашата игра РАЗКЪРТИ И СПЕЧЕЛИ

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Готино преди 6 години
Идеята от снимка номер 3 е добра :)
1
0
 
3
 
! Отговори
Балкантурист преди 6 години
Може, но не искаме!