Битката за София започна: Фандъкова срещу Манолова ли е изборът?

Макар да не са обявили кандидатурите си, те вече се състезават, смята политолог
Обновена: 31 юли 2019 15:45 | 28 юли 2019 07:30, Красимир Ангелов
238
Битката за София започна: Фандъкова срещу Манолова ли е изборът?
Колаж: Dnes.bg

Надпреварата за София започна и в явна кампания са вече Йорданка Фандъкова и Мая Манолова. Това мнение изрази политологът Димитър Ганев в предаването "Опорни хора" по телевизия Bulgaria ON AIR.

"Въпреки че не са ни обявили официално кандидатурата си, те вече се състезават. Битката за столицата ще е интересна и показателна за управлението“, посочи още той. По думите на Ганев в надпреварата ще видим още ярки кандидати.

Още по темата
"Прочистването в двете големи партии ще видим с какъв знак ще бъде. Очертава се интересен вот", прогнозира политологът.

Предстои да видим, дали Мая Манолова ще бъде добър кмет. Но аз не вярвам, че може да спечели битката за София, заяви от своя страна журналистката Валерия Велева. Тя бе категорична, че със сигурност кандидатът на ГЕРБ за изборите ще бъде настоящия столичен кмет Йорданка Фандъкова.

"Ако БСП продължава в тази линия - на противопоставяне с вътрешната опозиция и чистка - това ще изиграе на Нинова лоша шега", смята още Велева.

Гостите в студиото коментираха и най-наболялата тема в последната седмица – изтичането на лични данни на милиони българи.

Има опасност от злоупотреби, след изтеклите данни от НАП! Не може да се надяваме на добросъвестността на банковия служител, или пък на нотариуса. Тепърва ще гледаме "опарени" хора, прогнозира Димитър Ганев.

"За да не се стига до това, съветът ми е незабавни законови промени! Такива, които ще гарантират сигурността ни. Убеден съм, обвинението ще намери достатъчно доказателства по този случай!", завърши още политологът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
167
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва да се чете, Мая срещу мафията. С тия гербаджии минималната заплата е по зле от румънска минимална пенсия. А бяха много зад нас ( румънците ).
166
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва да си много глупав и нагъл нагъл комунист за да се надяваш за нещо след Костинброд
165
0
 
4
 
! Отговори
Уф преди 4 години
Rock & Roll Forever Изборът е съвършено друг?Вече е направен, ьа жалост не от нас?
164
0
 
7
 
! Отговори
БОРИС БОНЕВ ЗА КМЕТ! преди 4 години
Избора не се свежда само до тях двете. И ГЕРБ, и БСП са един дол дренки! Сало искат да се докопат до властта и да бъдат първи дружки на ДПС. Колко години БСП управляваха в коалиция с Ахмед Доган? И колко години вече ГЕРБ управляват в тандем с Пеевски?
163
11
 
5
 
! Отговори
Факт преди 4 години
Откакто Фандъкова е кмет на София, столицата става по -добро място за живеене и се развива с бързи темпове. А за слепите, които не виждат това...
162
9
 
4
 
! Отговори
Ицо преди 4 години
Ако трябва се избира между Фандъкова и Манолова, все едно между Майбах и каруца с квадратни колела... Манолова ще бъде вредна за София!
161
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дрогарката от самокоф се изчерпа време и е да си ходи на нейния град и да ни остави да подишаме най - после въздух далеч от нейния свиневъден комплекс.
160
3
 
3
 
! Отговори
Уф преди 4 години
Нероден Петко се обсъжда, но с разни изОквания предизвиквате Пчеличката да ви ужили, па макар да й е за последно. Инат.
159
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Къса памет има ***.Фандъкова е най-работещия кмет !Много бързо забравихте Янчулев,Софиянски...
158
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако това е битката, ясно кой ще спечели.
157
2
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
и (ако пак ми позволите) ще направя едно допълнение към долния си коментар:...-"Разделяй и владей!"....Сигурен съм,че повечето от вас са наясно с тоя ДРЕВЕН принцип..Но,по необясними причини,се оставяте да ви делят..ВСИЧКО,което би било противник на "гроб" ,ще бъде разхвърляно "на 100 мяста".Само гробопасмината,стегната в дружни редици,ще успее ОТНОВО да ви пробута КУКЛАТА си,защото докато вие се чудите кого да подкрепите,пясъка изтича..."Докато мъдрите се намъдруват,лудите се налудуват
156
3
 
22
 
! Отговори
баш майсторката преди 4 години
Още един ремонт като Графа и заминавам за Тимбукту.
155
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Моят кандидат за кмет до момента е Б.Бонев-млад ,енергичен ,визионер за София и безпартиен !За сега е така ако не излезе друг млад и енергичен човек на хоризонта ,но не и Фандъкова и Манолова. Писна ни от партийни подлогани и послушковци на мафията !
154
10
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
РАЗКАРАЙТЕ ФАНДАКА
153
9
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
ако ми позволят софиянци,да им обърна внимание на следния факт:-Картофка Е компрометирана,в това няма съмнение!Мая би имала добър шанс,но...НО!!!!:-Подготвят ви отлив от гласовете,които биха отишли при Мая ..С това момченце "от Францата",което лично на мен ми е много симпатично,но..."историята" му е кратка.Никой не идва от 1500 км. и хоп,..кмет на София..Той сега ТРЯБВА да подкрепи Мая,да развие ПУБЛИЧНА дейност,а на следващите избори за кмет, да действа!..Сега не е подходящ момента..
152
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Така е ..Титуляр на кого на мафията ?
151
23
 
8
 
! Отговори
Така е .. преди 4 години
Не Фандъкова срещу Манолова , а обратното. Фандъкова е титуляр.
150
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И да е Манолова, и да не е, на тези избори трябва да освободим София от проблемното управление на Фандъкова. Борисов преди години се хвалеше "И магаре да предложа, и магаре ще изберат". Този магаретарски период мина. Какво представлява в очите си Фандъкова, тя си знае. "Магарета" този път няма да минат. Време е да си се върне при читанките и букварите. Стига толкова посредственост. Да си изберем кадърен човек.
149
16
 
10
 
! Отговори
Начо преди 4 години
Комуноидите да си приготвят поредна кофа вазелин
148
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименИ двете комунистки ! Фандъчката била ли е кмет ,щото аз виждам ,че тя е една послушничка на баце ,толкова безгласна че нямам думи...Аз ще гласувам за младият мъж от Спаси София !