На изборите: БСП трябва да играе креативно, ГЕРБ - да се надскочи

Кризите с чумата и хакерската атака ще имат предизборна употреба
1 авг 2019 10:47,
65

Кризите с чумата и хакерската атака ще продължат под формата на предизборна употреба, посочи политологът Първан Симеонов.

Още по темата

"Ще се появи и ново. Поводи и скандали има навсякъде", каза още той.

На въпрос дали се появяват процеси на замитане на големи теми, той отговори, че на всяка крачка се появяват такива проблеми. Според него това се дължи на цялостния управленски стил.

Във връзка с предстоящите местни избори, Симеонов коментира, че при балотажи в по-големите градове битката за властта няма да е толкова лесна за ГЕРБ.

"БСП ще трябва да играе много креативно. Трябва да намира някакви хора ала Радев, които да стигат до балотаж и да успяват да се харесат и на десните хора, доколкото ги има в България. Ако ГЕРБ има задачата да надскочи себе си, БСП има сходна задача - трябва да се откаже от себе си, за да победи. Ако заложи на тяснопартийното като на Европейските избори, БСП ще загуби. Но ако заложи мрежово на личности, които държат отворени врати, навсякъде ще спечелят", каза той пред Bulgaria ON AIR.

По думите му няма да е лесно на ГЕРБ да спечелят кметските избори в София, тъй като настоящият кмет Йорданка Фандъкова вече е свързвана с лошото в града.

Според него в Пловдив също е интересна ситуацията с кандидатурата на Славчо Атанасов от ВМРО. Традиционно на ГЕРБ не било лесно и с вота във Варна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
2
 
! Отговори
Живот без пожарникар преди 4 години
Опитах различни интерпретации на ГЕРБ1 ГЕРБ2 ГРОБ Стига вече !Ще опитам нещо НОВО
56
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този не е политолог а е подлог.а на БСП . Пак се надскочи .
55
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 24Първанчо е от печално прословутите кънчо-райчевци с голф-игрищата и хотелите, и той приглася за всепобедния болшевистки ГАЛОП към "победата".Дори не се усеща за автогола с "а-ла Радев", който си вкара Боко със световно неизбираемата номинация на стрина Цеца - е, също като него, мнозина се надяваха, че *** е почтен мъж, но той веднага лъсна в доста непристойна мътилка.Надали някой ще се върже за пореден път на кремълски ***.
54
1
 
2
 
! Отговори
Позитано 20 преди 4 години
ГЕРБ , Слави , ДПС , БСП.
53
2
 
2
 
! Отговори
Да допълня... преди 4 години
Слави ще обърка всички сметки за изборите. И това е целта на " Няма такава партия ".
52
1
 
7
 
! Отговори
изнервен преди 4 години
Този червен АНАЛизатор пак е изговорил куп глу.пости. Нито а Фандъкова ще й е трудно в София, нито Славчу има някакъв шанс за Пловдив.
51
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре,добре!Ако не беше вашата агенция да ни дава акъл,направо сме изгубени.Хубаво съветвате Нинова, продължавайте все така!
50
0
 
9
 
! Отговори
Един преди 4 години
10-15 години се чудя кой го набеди този момък за политолог?!
49
4
 
14
 
! Отговори
666 до 50 анонимен преди 4 години
Нямам нищо общо с която и да е партия ,общуването ми е с мъдри хора от които съм научил ,че по-голямо зло от комунизма,фашизма и диктатурата няма,а може би според вас ГЕРБ е виновен за атентата в Св,Неделя със стотици избити с преврата на 9 септ,и хилядите избити без съд и присъда с купонната система ,с престъпното мълчание за Чернобил а след 10 ноември с фалита на 16 банки и ограбването на хората с престъпната приватизация ,с 4-5 долара заплата през 90 те години и тиражираните хилядите лъжи .
48
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 666 до 48 анонименСкрий се бе , защото твоята партия днес загробва свинете утре ще загроби и останалите живи българи ,с тези темпове на неспирни гафове ,които вече няма как да ги криете и колкото и да си правите пиар вече нищо не върви....Народа ви псува о открито ви казва в очите че ви мрази искренно и лично !
47
6
 
13
 
! Отговори
666 до 48 анонимен преди 4 години
Ако гафовете на ГЕРБ по десетобалната система са с цифра 2,то на БСП-БКП са с цифра 10.Не искам за пореден път да обяснявам защо ,защото се чувства ,че бавноразвиващите се намаляват чувствително и такива поплювко-ци като теб са аутсайдери и е губи време да се контактува.
46
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 666Същите тези дето няма да гласуват за БСП ,няма да гласуват и за Герб и ДПС ,защото тия хора ги смачкаха , и преди чумата и преди големият гаф на НАП и преди всичките поредни гафове на това некадърно правителство народа не искаше да гласува как си представяте че сега като им избихте домашните животни ,като им отнемате и последният залък от устата някой ще ръгне да пуска бюлетини за своите кръвопийци и за *** като теб ?Народа ни е мнооооого търпелив ,много наведен но стига толкова !
45
9
 
16
 
! Отговори
666 преди 4 години
Предлагам да не си пишем глупости .Кой нормален човек ще гласува за БСП ,другите дето си хвърлят парите през балконите са на изчезване ,а от млади червенотиквеничковчета семе не щем,защото са кухи .
44
2
 
9
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
Партиите в България, са търговски дружества.Политиката тук, е машина за пари.
43
6
 
16
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
БСП ще спечелят? А-ха-ха-ха. Прости хора не останаха. Само мокри сънища на ***.
42
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ХА-ХА-ХА !!!ГЕРБ ще спечелят отново, защото изборите в България са манипулиранитц, ГЕРБ ще спечелят, щото хората не искат депесаро-путинизъм.
41
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименАз съм на 50 години и не помня такова престъпно-мафиотско управление като днешното.това сам ли го измисли или така пише на листчето?
40
5
 
14
 
! Отговори
Комбайнеро-интелиген преди 4 години
Ще стане чудно когато Слави подкрепи пчеличката Мая, как ще обяснява, че не е патерица на БСП. То от Учиндол и Северозапада няма какво друго да се пръкне освен латентен комунизъм, популизъм и евро-азиатски симпатии. Ако и 25 г. успешно да консумират капиталистическите кифтета! Сега кифтетата ще ги намажат и с черен руски хайвер, пардон червен. Черния е запазен номиниралите Резидента!
39
3
 
13
 
! Отговори
666 преди 4 години
Този път разликата ще е около 10%
38
5
 
9
 
! Отговори
апо преди 4 години
До 30 - анонимен1.Не е много рано за деградация ???? На 50 години и да не помниш какво е било преди 10 , 20 или 30 години....2.Когато си на 50 и продължаваш да си анонимен идва да рече че си никой