Разбраха се! БСП и АБВ с общ кандидат за изборите, но в Родопи

Павел Михайлов е изборът на коалицията
12 авг 2019 22:30,
20
Разбраха се! БСП и АБВ с общ кандидат за изборите, но в Родопи
Снимка: БулФото

АБВ и БСП излизат с общи листа и кандидат за кмет в пловдивската община Родопи. Водач на листата е зам.-председателят на АБВ Владимир Маринов, а кандидат за кметското място е Павел Михайлов, съобщават от пресцентъра на АБВ.

Решението идва след поредицата от остри спорове между двете партии за това кой е представителят на автентичното ляво представителство. Напрежението взе връх по време на кампанията за европейските избори, когато от партията, създадена от Георги Първанов, се регистрираха с името "Коалиция за България" - марката, с която Столетницата се явяваше дълги години на националните вотове.

Още по темата

В понеделник двете политически сили са стигнали до консенсус след близо едномесечни разговори за общото управления на най-голямата селска община в Област Пловдив.

"Изключително щастлив съм да видя, че можем да разговаряме с БСП като равен с равен, че на нас се гледа изключително сериозно и съм убеден в крайния резултат. А той е да поставим началото на отстраняването от управлението на ГЕРБ на първо място в община Родопи, в последствие - и в множество общини в страната, защото срастването ГЕРБ - държава – община в последните години достигна своят пик и нещата трябва да бъдат поставени на друга основа", казва Владимир Маринов от АБВ.

По думите пък на кандидат-кметът на червената коалиция Павел Михайлов, откакто ГЕРБ управлявали общината нищо добро не се било случило там.

"Целта ни е да спрем тандема Пламен Спасов –Таня Бочукова! Виждаме деградация, разрушени улици и тротоари, а в общината не е влязъл нито лев по европейски програми", казва още той.

В анализът си той допълва, че по времето на управлението на ГЕРБ в общината са били продадени много общински имоти на безценица и в момента не е ясно какво е финансовото състояние на самата община.

"В  момента се водят разговори между двете формации на национално ниво за общо явяване на изборите в цялата страна, включително и в областните центрове като София, Пловдив, Варна и Бургас", допълват от пресцентъра на АБВ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
1
 
! Отговори
КОМУНИСТИТЕ ЛЪЖАТ преди 4 години
БСП - НАЧЕЛО С ТЕХНИЯ ПРЕМИЕР ОРЕШАРСКИ СПРЯХА ЮЖЕН ПОТОК ПРЕДИ 5 ГОДИНИ И СЕГА СЕ ПРАВЯТ НА МНОГО ЗАГРИЖЕНИ ЗА БЪЛГАРИЯ. ГОЛЯМ ФАЛШ И ЛИЦЕМЕРИЕ ЛЪХА ОТ БСП...
14
2
 
6
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Хахахахаахаааааа, събрали се БСП и АБВ и коментирали къде акат гладните :)))))))))))))Друзя, свърши вашата :)))))))))))
13
1
 
1
 
! Отговори
Чефо преди 4 години
До Анонимен:На него му се полага ,защото главата му е пълна с мозък ,но на главоча шкембето му е до петите ,защото горе няма никой .
12
4
 
1
 
! Отговори
Майна преди 4 години
До Анонимен: Нали знаеш за кои са запазени местата в Белене и кои бяха там по Тошово време ? Отговор : Крадците на държавно имущество ,убийците и далавераджиите. Вие май покривате тези "стандарти" ,за това се пригответе ,господа ликвидатори от СДС и ГЕРБ !
11
4
 
0
 
! Отговори
Бобев преди 4 години
Крайно време бе Първанов да си каже най после ,че динената *** ,която му подложи Станишев ,бе водораздела между БСП и него. Не вярвам на друга игра ,защото достатъчно удари си понесоха БСП и АБВ. Не вярвам на лъжите на Румен Петков ,че БСП / Станишев/ спряла Белене и Южен поток . И най малките знаят ,че това сториха СДС и ГЕРБ , КОИТО СЕГА ПАК СЕ ПРЕГЪРНАХА, за да продължат разграбването и ликвидацията на Държавата.
10
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До анонименЕдинственото им политическо различие е за размера на лъжиците за лапане.Но сега са се разбрали за стандартен размер
9
4
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
ЕЙЙЙ ТИЯ НЕ СЕ НАЯДОХА БЕ! !!!
8
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 7Точно ! Макар ,че мнозинството българи все още са зяпнали в захлас ,когато баце ги лъже от екраните ! Нинова била лошата ,тя е комунистката а той "демократът " !
7
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е, той Гергов отдавна беше казал, че иска да се коалира с АБВ. и ТЕ ТАКА. КоалирА се. Сичките под шлифера но Боко, а той отпуска ли отпуска субсидии. ЛЮБОВ неОБЯСНИМА.
6
4
 
8
 
! Отговори
Жиб. преди 4 години
Тия "защитници" на "бедните" т.е. на команчите си прилягат като двете части на един калъп- нима сте учудени? Аз не съм!
5
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тясно е! Нужен е много по Единен фронт против простотията на герберастията! Дясно - ляво трябва да са н синхрон, иначе Тиквонадата продължава!
4
5
 
3
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
ГОСПОДИН ПЬРВАНОВ ИМА 4 ВНУЧЕТА
3
3
 
10
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
ДОБЬР ВЕЧЕР ПОЛИТИЦИТЕ НЕ МИСЛЯТ ЗА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА ВСИЧКО Е ИНТЕРЕСИ БЛАГОДАРЯ
2
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да им е честита коалицията и победа им желая!
1
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Първанов надебеля!