Златко Живков с подкрепа от ГЕРБ и СДС: Притеснен съм!

Той е кмет на Монтана от 1999 г., работил с 6 парламента и 9 правителства
5 сеп 2019 17:45, Анисия Иванова
33

ГЕРБ и СДС издигнаха Златко Живков в обща кандидатура за кмет Монтана за шести път. Ако спечели изборите, Живков ще бъде рекордьор в областните градове по време на управление.

В студиото на "България сутрин" Живков разказа, че от 1999 година е работил с 6 парламента и 9 правителства и е свикнал да си изпълнява задълженията, без управляващи да са зад гърба му.

Сега най-големите му притеснения са свързани с това колко високи ще са очакванията на съгражданите му от подкрепата на ГЕРБ и СДС, а не толкова какви ще са опонентите му на изборите в Монтана.

"Безспорно е, че това не е за подценяване да се радваш на подобна подкрепа. Тя обаче не е задължителна и на всяка цена. Така изкарах 18 от 20 години - все с гръб към централната власт", посочи той пред Bulgaria ON AIR.

Златко Живков беше категоричен още, че най-важна за него е гражданската подкрепа, а не на конкретна партия.

"Това, което може да се случи бързо, може да се случи още по-бързо. Най-големият ми проблем през тези години са очакванията на хората и гражданите нямат желание да слушат оправдания, че си бил от управляващата или не от управляващата партия", каза още Живков.

Той посочи, че в бъдеще иска пътят Е-79 да бъде завършен в частта между София и Видин, защото той е част от връзката между Азия и Западна Европа, но малка част от този коридор е на територията на България и затова според него се неглижира.

Златко Живков каза още, че не иска Северозападът да се обобщава все с негативни класации, защото отделните общини са в различно състояние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този е напълно амортизиран!
28
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако хората те харесват и са доволни от теб, не ти трябва подкрепата на никоя пария.
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До един от северонещосиАми хората да вземат, да се стегнат и да направят нешо смао, а не да чакат някой, да им носи от горе нещо ...
26
3
 
6
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 4 години
До Анонимен25Кухи думи , ама истина неоспорима.А какво разбираш, под успешен кмет? Тези, преди него, които построиха целия град, и заводите в него, и бяха само на кметска заплата? Слез 89-та нагоре навсякъде изплува утайката, и в града, и в държавата.А въродния господин, е еманация на това, на нагаждачеството, политически и бизнес слагачеството. Аз твърдя, че макар и да е напавил козметични промени в града, радващи окото, той си знае много добре , защо ги прави, има и за него.Хвоста помниш ли?
25
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Един от СеверозападаДай пример за един успешен кмет от вашите?Щото много си изписал, ама един пример не можеш да дадеш.Демек кухи думи.
24
1
 
9
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 4 години
До Анонимен"Цели 20 години.Все на службица.Не е лошо.А Монтана на кое място е спрямо другите областни градове?На 27-мо . Е нямам думи.Пак да си го изберат."---Този си го избират на първо място всичкото ром от градове и села на общината, на второ-администрацията му, която редовно води на екскурзии навън, по Македония и Гърция, с общински пари, , на трето-няколко фирми, строителни, които съществуват благодарение на топли връзки с него, и последно-заблудени гражданки.Монтанския вариант на Бойко
23
3
 
8
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 4 години
До от северозапада6 "Добър си ни е кмето!"Монтана от 70 000 жители сега е 18 000, а общината с прилежащите и села я има 25 000 я няма...И какво направи за града, освем да го напълни с търговски вериги и представителства? Колко производители привлече тук, които ще плащат пари на хората, в града и общината, а няма да изсмукват от тях пари? бсичко фалира и се изнася от града ни, само асфалтиращата фирма, близо до него и сдс просперира, заедно с една две комунистически и ДС фирми, другото умира...
22
9
 
0
 
! Отговори
, (нерегистриран) преди 4 години
Бойко не е банкомат. Всеки се оплаква. Сега поне е лесно. Ако не ти изнася терминал 1 или 2. Има работа в Германия, Лондон, Брюксел и сие. Дори сега е много по лесно. Ръце имате. Там е спокойно. Хубав народ са политиците им, а млади и не вече не за политика. И ако имаш семейство, деца си хиляди по окей навън. Не четете тук за Брекзит. Работят си, ок са, само че и там има надрусан, пияници, но да чукнем на дърво.. Много мързеливи и чакащи.. Тръгваме.. И тръгна сам преди 8 години. Ако чакам някой
21
3
 
5
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 4 години
До Анонимен 13 Не е бил член на БКП ли??? Разбирам, че си от поддръжниците му, или от семейството, приближените му фирми, или просто някой по -грамотен ром, назначен на работа в администрацията му.Утре, като му покашжеш , какво си написал в негова защита, попитай го, не е ли писал в "Работническо дело" :"Гордея се, че съм най-младия делегат на конгреса на БКП!" Става дума за последния конгрес, преди 89-та. Едно не може да му се отрече-задминал е по демагогия Баце Бойко на местна почва!
20
2
 
5
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 4 години
До Анонимен17 Има типичната наглост и безочие на политик, почнал като най-младия делегат на последния конгрес на БКП, писал статия в "Работническо дело", колко се гордее с това, но осъмнал заклет СДС-ар на 12 ноември, даже сигурно репресиран се е изкарал, за да се качи на ракетата -носител СДС, и от обикновен даскал по история, да осъмне ударно за 1-2 годинидиректор на училище и шеф на инспектората в града, а после-пак с ракетата -носител-да стане кмет, за да е винаги в далаверата, и с ромите.
19
2
 
1
 
! Отговори
Хохо преди 4 години
Притеснен е, че юга са по находчив и не мързеливи от Монтана. Яко работят и затова имат. Не се огъват, а и маркучи държат яко. Родопчаните все са ми в ума. Кога от Тракия са дошли в тукашен град. Закупили къщи от турци, а турци 1923,25 за Турция, та бях малка, но все.. Виж баби какви къщи издигат Родопчаните. Права е била. Кога майка ми работеше за 80 лева, а те у дома тъчаха черги, без шеф, а мъжете им носеха с катърите kюмюр на частно и като се напише, катъра на мустафа.. Дъщеря му дърпа, той
18
2
 
4
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 4 години
До Анонимен17 "Една чумава герберюга!"---Нееееееее, хръзгав е, като гол ***, и не пропуска пари да минат покрай него, за каквото и да било.Направи страхотна далавера с Водния цикъл, мисля, че 57 милиона минаха пез него на път към герберските фирми, прави козметични промени в града, за да захранва фирмите, близки до него с някоя поръчка, да позамаже очите на гражданите, че се прави нещо. Църквата я строяха, пардон, източваха 20 години .
17
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Една чумава герберюга!
16
3
 
13
 
! Отговори
и какво преди 4 години
направи за тези 20 години като кмет? Нищо!
15
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На този ли се дължат катастрофите на околовръстното на Монтана дето го направиха с обратен вираж. Най изпадналата територия в северозападна мутроландия си избират гърбави с много мозък отзад под кръста.
14
0
 
8
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
смяна властта на 4 години защото се оливат на местно ниво
13
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 12Кметът Зла,,тко Живков до сега винаги единствено е бил верен и издиган от СДС,никога не е бил част от БКП/БСП!На национално ниво десните предадоха г-н Живков ,като му натресоха ГЕРБ за коалиционен партньор !
12
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Рядко срещани меко тело.Удобният за всички власти.Само и само да остане на топлото местенце и да продължава да краде.Гнус ме е от такива същества без принципи.
11
0
 
9
 
! Отговори
ай сиктир преди 4 години
Ха-ха-ха поредния ветропоказател притеснен бил ха-ха-ха.
10
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо се подлагаш бе Злати,ако наистина си толкова читав от какво се притесни,че се продаде?