От Брюксел до Силистра: Момчил Неков ще се пробва за кмет с БСП

Зад бившия евродепутат застава местна коалиция от 4 партии
11 сеп 2019 20:58, Анисия Иванова
19
От Брюксел до Силистра: Момчил Неков ще се пробва за кмет с БСП
Архив: Булфото

Бившият евродепутат Момчил Неков е кандидатът за кмет на БСП за община Силистра. Това съобщи Светлана Великова - областен координатор и заместник-председател на областния и общинския съвет на партията.

На състоялата се снощи общинска партийна конференция е решено БСП в Силистра да се яви на местните избори във формат местна коалиция "БСП за България", в която влизат партиите "Българска пролет", "Мир" и НДСВ.

Утвърдена е пълна листа на общинските съветници - 33 кандидати с представители на коалиционните партньори и гражданската квота.

Водач на листата е заместник-председателята на общинската и областната организация на БСП в Силистра Стилиян Стойчев. Утвърдени са и кандидатите за кметове на населени места, допълва БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С абсолютна взаимност с НДСВ -царя силистренци са обречени.
15
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този въобще от Силистра ли е и разпознаваем ли е за хората ?
14
3
 
6
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 4 години
ха ха.мистър 13 -13.аиде хаелия да е.
13
4
 
7
 
! Отговори
15/15 преди 4 години
Клoyн, кмен ще ми става. Всичко приключи за този младеж.
12
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 11 И аз "пробвах"! Бях в Силистра тогава.Та пробвах да си намеря "работа" Бях в безизходица тогава.И попаднах на "работодател" около 30 г собственик на вторични суровини.Имащ 2 пункта в Силистра. Имащ къща в центъра на Силистра Палат зад Офиса на Комуниста "демократ" Събанов..Работих съвестно 23 работни дни.Беше декември месец.Студ,а ние му товарехме железата от къде ли не..И срещу НОва година ми даде 50 лв."да хапна и пийна" Така каза! Повече нито го чух нито видях!Това са "бизнесмените им!
11
7
 
9
 
! Отговори
Идеалист преди 4 години
Този младеж е много умен и съвестен човек. Ако бях от Силистра, щях да гласувам за него. Заради оня търтей и жендър Станищев не стана за 2 път европейски депотат.
10
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едно време имаше един лаф! Една пробвала .. и забременяла!!!Та и този - да пробва!
9
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва 9 ти! Ако си Силистренец Трябва! Хубаво и спокойно градче е Силистра! Невероятно вкусна е Дунавската риба! Прекрасни са българите там!-:) Но сякаш са се примирили с " чорбаджиите" си там! И са се капсулирани със съдбата си.Да работят за някого без пари! Освен земеделие.Развивано от " АРЕНДАТОРИ" Друг поминък няма! Да не ги изброявам сега " арендаторите" кои са! Промяната в Силистра е в ръцете на Силистренци!
8
7
 
9
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
този се е скатавал в брюксел няколко години а сега иска лека доходоносна службичка обратно у нас за пръв път му чувам името явно е бил наш представител в кафето и ресторанта на европейския парламент а не активен в залата с останалите
7
9
 
6
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Е,как! Тия са свикнали да са на върха ! За такива е унижение да работят. ***...
6
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 3.. Говориш небивалици!
5
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 2 ри номер...Живях в Силистра цели 7 години.През 2008 г влизайки в Силистра след Калипетрово.На бил борд пишеше.....Тук сякаш времето е спряло. Толкова тъжно ми звучеше четейки го.тогава...И се оказа че наистина е спряло! Събанови и още няколко фамилии " управляват" Силистра.Пробваха се и с други партии за властта но не стана!Тръгнах си когато строяха магазинчета н бул Македония Събанови!Та нека пробва това момче! От стари "комунисти" " демократи" не се става! Събанови го доказаха! -:)
4
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще си остане с пробата
3
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Явно никой не е ходил наскоро в Силистра да види какъв център и парк имат, направен от кмета с два мандата, Силистра е пенсионерски град и всички винаги са гласували за БСП и винаги са получвали един среден, този няма шанс защото в града има видими неща които се направиха и ще спечели отново доктора.
2
9
 
16
 
! Отговори
реалист преди 4 години
В Силистра времето е спряло. И българите са малцинство. Успех на човечеца.
1
12
 
12
 
! Отговори
Добруджанец преди 4 години
Успех,ама там е голяма мафия.Играят заедно мафиоти,герб,дпс,и всичко срещу Момчил.Как ще пресече интересите на администрация с 90%калинки,роднини и изпълзели селяни в последните 30години.Стари граждани-0,1%В града,селяни бивши комунисти във властта90%.Как ще стане,много е наивен