ВМРО издигна хирург за кмет на Варна

Николай Евтимов е кандидатът на партията за морската столица
16 сеп 2019 21:35, Красимир Ангелов
5
ВМРО издигна хирург за кмет на Варна
Снимка: БТА

ВМРО издига хирурга д-р Николай Евтимов за кмет на Варна, съобщава БТА.

Той бе представен от лидера на партията и военен министър Красимир Каракачанов. ВМРО ще се яви на изборите с листа от 51 общински съветници. Партията номинира и свои кандидати за районни кметове в крайморския град.

Местните структури имат свободата да решават дали ще се явят самостоятелно на предстоящите избори или в коалиция, уточни Каракачанов. По думите му забранени са само партньорските отношения с ДПС и не се препоръчват такива с БСП.

В област Варна партията издига свои кандидати за кметове в общините Долни чифлик и Провадия. В други две ще се яви заедно с НФСБ.

Що се касае за Варна оценката на Каракачанов е, че през последните години са направени много неща в града, но битовата престъпност и интеграцията на ромите остават сериозен проблем.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
6
 
! Отговори
аз преди 4 години
Този пак се изказва за задължителната военна служба.Напълно загубено време.Когато правителството направи нещо за обикновенните граждани - тогава да говори .Поредния бушон,който ще изгори .
3
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До КокоА какъв трябва, да е кмета? Някое селяне, дето биело хората, да плащат рекета за гаражите през 95-а?
2
4
 
8
 
! Отговори
Коко преди 4 години
Хирурга да стой в хирургията... Какъв кмет.. Хирург... Смешни сте
1
4
 
4
 
! Отговори
Мaке преди 4 години
Великденският остров е мaкедoнски, първите зaселници в Aмерикa сa мaкедoнци. Стaтyите Мoaи сa нa древномaкедoнски жреци, при зaвлaдявaнето нa кoнтинентa испaнските кoнкистдри убивaт всички местни мaкедонци и ги нaричaт мaи, олмеки и тoлтеки. Хoрaтa нa бoг Рa и Хoр стрители и д днес игрaят тaнцът хoро oбличaт се кaтo кукери в чест нa Кетцaлкoaтл.