Сидеров бесен от коментари на Караянчева и Дариткова: Комсомолки!

Лидерът на "Атака" се жали за отношението към него от страна на БНТ и ЦИК
179
Сидеров бесен от коментари на Караянчева и Дариткова: Комсомолки!

Докато Волен Сидеров е правил партия, шефката на НС Цвета Караянчева и на депутатите от ГЕРБ Даниела Дариткова са били комсомолки и са викали: "КПСС, БКП!", а сега коментирали поведението му. Така остро се изказа лидерът на "Атака" заради критиките на двете, че се бил държал позорно в "Референдум" по БНТ, заради което се стигна дори до прекъсване на предаването.

"Отношение взеха Караянчева и Дариткова, които нямат никакво право да се занимават с мен, с това какво говоря, какви идеи изразявам и как се държа. Те могат да дават съвети само на мъжете си как да се държат в кухнята, не на мен, който съм създал партия, когато те са били комсомолки и са викали "КПСС, БКП", сега викат "да живее НАТО", скочи Сидеров.

Още по темата
Той съобщи, че "Атака" организира днес протест пред БНТ с искане на оставката на генералния директор на националната телевизия Емил Кошлуков, който според Сидеров властвал еднолично. Освен това е изпратил писма до ЦИК и до СЕМ, които обявиха, че ще го санкционират.

Сидеров иска от ЦИК да изпълни закона и да гарантира, че той ще има достъп до БНТ за участие в предаването „Панорама“ тази вечер, защото има подписано споразумение между националната телевизия и "Атака" за предстоящите избори.

Вчера обаче бил получил писмо от БНТ, в което се казва, че достъпът до сградата на обществената медия му е отказан и „Атака“ трябвало да изпрати друг представител.

Според Сидеров обаче Кушлуков няма право да определя кой да влиза в БНТ и кой да не влиза, защото така нарушава подписаното споразумение.

"Така че ЦИК да си влязат във функцията, да изпълнят закона и да задължат БНТ да ме допусне за участие в "Панорама", призова Сидеров.

Другото писмо, което са изпратили от "Атака", е до СЕМ. Според Сидеров регулаторът много бързо се е произнесъл като го е заклеймил.

"Имам документален запис за неравнопоставеността, при която бях поставен. Аз не съм нарушил никакъв регламент, водещата се опита да обясни, че аз съм надвишил 7-те минути, на които имаме право, но аз не съм говорил дори 7 секунди самостоятелно в това участие. Още в самото начало на предаването бях заглушаван от Юлиян Ангелов от ВМРО и от водещата, те говореха върху мен", обясни той.

В писмото до СЕМ е посочено, че според закона БНТ трябва да даде записа на "Атака", който е бил свален още вечерта от сайта на БНТ. „Защо? От какво се притесняват, вероятно от това, че ако хората го видят ще разберат, че аз не нарушавам реда, че не надвишавам времето по регламент", отсече още Сидеров.

Според него участието на Юлиян Ангелов е било 7 минути и половина, а след като си е тръгвал водещата на предаването е казала, че му остават още 1 минута и 20 секунди.

"Тя го подтикваше да наруши регламент, след като аз бях обявен за нарушител на реда и питам защо още от започването на моето участие моят микрофон е намален", каза още Сидеров.

Той твърди, че не е бил изведен от полицаите, повикани в студиото, а сам си е тръгнал.

"На петата – десетата минута влязоха униформени, аз си тръгнах сам, те се повъртяха, но от кого бяха извикани и защо те са от специалните полицейски части, което е поделение за особено опасни случай – тероризъм, застрашен обществен ред, какво правеха те там на десетата минута", възмути се лидерът на "Атака".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ей,тоя голям хитрец - как ви лъже 30години ? а той все е близко до баницата и *** .Кой викаше - Бойко к.... ? а после му седна на софрата
126
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен до 131 преди 4 години
Беден политик не съм видял до сега.Виж такива дето се правят на бедни,като Масларова когато и взимаха интервю когато готвеше мръвки на 1-вия етаж на терасата,а журналистката и вземаше интервюто от градинката отвън.Тогава Масларова пред целият български народ в най-голямата криза когато хората няма и пари за хлаяб,Масларова излъга че и тя нямала пари за месо,и затова готвела фасул.Обаче журналистката каза после че Масларката е излъгала,и била вмирисала цялата махала на мръвки.Това е комуниста.
125
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До probiОт кога гей е обидно? Нали си евроатлантик? Другите депутати са толкова прекрасно уравновесени,и никокй не обиждат,само народа.
124
5
 
5
 
! Отговори
М, да ... преди 4 години
До 133 Нали видяхНай-беден от цялата пасмина политици-политиканти в НС! Не означава,че е беден, но му плаща я ББ, я ДПС ..- местни поръчки!
123
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Референдум е едно мижаво,никакво предаване и заради Волен сега стана много велико-да бе,да!И какво толкова станало?Волен попита Джамбазки дали е гей,ами нали не е срамно вече?Той премиера на Люксембург е женен за мъж,а на Сърбия си е лесбийка.
122
3
 
16
 
! Отговори
Нали видях преди 4 години
До :))Да бе беден. Затова си пазаруваше картини за по 10000 Евра. ВЕрвайте му
121
11
 
11
 
! Отговори
:)) преди 4 години
До 129 АнонименПрокaрвал руски интереси! Плевнелиев кви интереси прокарваше, м? А Борисов? :)) Я по сериозно! Затова ли е най- бедният от всите партиини лидери, м? политиците-политиконти така са се оплели в лъжи, че сами незнаят кои и какви са вече! :))
120
8
 
17
 
! Отговори
probi преди 4 години
Следейки от дълго време реакциите на Волен Сидеров при различни ситуации, в различни моменти, моето лично мнение е, че този човек няма място в политиката.Изключително неуравновесен, не може да контролира себе си, избухва, обижда, заплашва...Че и кандидат за кмет на София?!Където трябва да се скръцне със зъби - и това се прави доста често в политиката.Но не и по начина, по който го прави Сидеров.
119
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На тоя няма ли вече някой да му потърси сметка за прокарването на руските икономически интереси у нас.Това открито да работиш за чуждо правителство,си е национално предателство от където и да го погледнеш.Този се е клел в Конституцията ни,и нарушава клетвата дадена пред България и българите.Да му се потърси сметка на този ******** ******** ************** *********. Ясно ли е? България и данъкоплатците и,не желаят да изхранват елемнти работещи против интересите на родината ни.Да се разследва
118
15
 
12
 
! Отговори
Защо пък не ? преди 4 години
След като червената лъжла М.Манолова(Костинбродска) може да се кандидатира, защо пък крадлата Иванчева, Джамбазки и лудия Болен да не могат...
117
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Комплексар ,с ръст 1,40 надрусал се с амфетки!
116
7
 
27
 
! Отговори
Студент преди 4 години
Тоя какво пак се пинява и пъчи - не се ли види,че за нищо не става,освен да кряска ?!
115
1
 
9
 
! Отговори
Петър преди 4 години
Г-жо журналист, научете се кога да използУвате и кратко.Хайде със здраве и нито един неграмотен журналист.....
114
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Reу Кога е имала реалана власт тази шу шу мига Сидеров?
113
9
 
20
 
! Отговори
Re преди 4 години
Сидеров пак започна със старите номера.Когато имаше реална власт и механизми за въздействие,нищо не се чуваше от него.И ромите не му пречеха и НПО-тата,сега е натикан в ъгъла и взе да пищи на умряло.
112
8
 
15
 
! Отговори
Сидеров е луд преди 4 години
В БГ трябва да си луд,за да си търсиш и защитаваш правата. Затова живеем в такъв мафиотски Бардак.
111
5
 
12
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
В момента Болен се излага в БНТ. Дават го пряко по Атака ТВ, сеир голям :)))))))))))))Докарал е и някакви да кряскат :))))))))))))))))
110
3
 
10
 
! Отговори
:)) преди 4 години
Абстинентният Сидеров единствено права ли има и никакви, никакви задължения, като човек, като баща, като политик?пп. жени му правят забележка : )) Естествено, сидеров с поведението си никой и никоя неможе да респектира!
109
3
 
9
 
! Отговори
АБВ преди 4 години
А пък аз си имам масаааа, пластмасова и е голяма! И мразя сервитьорите, особенно ако работят в Белгия!И обичам плажовете в Куба, но най си обичам нашенските! И много мразим някой да не ми дава л. карта, когато му я искам. И още повече мразим тия дето пият и смъркат без мен! Ама направо луд ставам. Айде, че трябва да си пия хапчетата. И много харесвам Марешки, щото има хапчета!
108
13
 
17
 
! Отговори
само отбелязвам преди 4 години
Мен пък Сидеров повече ми харесва от някои политици като Пеевски, мазния Цецо или лъжливата Фандъкова. Той поне си казва истината в очите и не му пука дали ще го пребият. Не го защитавам в случая,когато е обиждал пряко някой без причина,но за много неща е прав. Това,че ро*мите превзеха България и на тях се дават помощи и че са станали нагли и че излиза че те са над закона, е вярно(защо пък да е фашизъм)? Ако си работеха като всички нормални граждани,никой нямаше да обръща внимание на етноса им.