Сидеров бесен от коментари на Караянчева и Дариткова: Комсомолки!

Лидерът на "Атака" се жали за отношението към него от страна на БНТ и ЦИК
179
Сидеров бесен от коментари на Караянчева и Дариткова: Комсомолки!

Докато Волен Сидеров е правил партия, шефката на НС Цвета Караянчева и на депутатите от ГЕРБ Даниела Дариткова са били комсомолки и са викали: "КПСС, БКП!", а сега коментирали поведението му. Така остро се изказа лидерът на "Атака" заради критиките на двете, че се бил държал позорно в "Референдум" по БНТ, заради което се стигна дори до прекъсване на предаването.

"Отношение взеха Караянчева и Дариткова, които нямат никакво право да се занимават с мен, с това какво говоря, какви идеи изразявам и как се държа. Те могат да дават съвети само на мъжете си как да се държат в кухнята, не на мен, който съм създал партия, когато те са били комсомолки и са викали "КПСС, БКП", сега викат "да живее НАТО", скочи Сидеров.

Още по темата
Той съобщи, че "Атака" организира днес протест пред БНТ с искане на оставката на генералния директор на националната телевизия Емил Кошлуков, който според Сидеров властвал еднолично. Освен това е изпратил писма до ЦИК и до СЕМ, които обявиха, че ще го санкционират.

Сидеров иска от ЦИК да изпълни закона и да гарантира, че той ще има достъп до БНТ за участие в предаването „Панорама“ тази вечер, защото има подписано споразумение между националната телевизия и "Атака" за предстоящите избори.

Вчера обаче бил получил писмо от БНТ, в което се казва, че достъпът до сградата на обществената медия му е отказан и „Атака“ трябвало да изпрати друг представител.

Според Сидеров обаче Кушлуков няма право да определя кой да влиза в БНТ и кой да не влиза, защото така нарушава подписаното споразумение.

"Така че ЦИК да си влязат във функцията, да изпълнят закона и да задължат БНТ да ме допусне за участие в "Панорама", призова Сидеров.

Другото писмо, което са изпратили от "Атака", е до СЕМ. Според Сидеров регулаторът много бързо се е произнесъл като го е заклеймил.

"Имам документален запис за неравнопоставеността, при която бях поставен. Аз не съм нарушил никакъв регламент, водещата се опита да обясни, че аз съм надвишил 7-те минути, на които имаме право, но аз не съм говорил дори 7 секунди самостоятелно в това участие. Още в самото начало на предаването бях заглушаван от Юлиян Ангелов от ВМРО и от водещата, те говореха върху мен", обясни той.

В писмото до СЕМ е посочено, че според закона БНТ трябва да даде записа на "Атака", който е бил свален още вечерта от сайта на БНТ. „Защо? От какво се притесняват, вероятно от това, че ако хората го видят ще разберат, че аз не нарушавам реда, че не надвишавам времето по регламент", отсече още Сидеров.

Според него участието на Юлиян Ангелов е било 7 минути и половина, а след като си е тръгвал водещата на предаването е казала, че му остават още 1 минута и 20 секунди.

"Тя го подтикваше да наруши регламент, след като аз бях обявен за нарушител на реда и питам защо още от започването на моето участие моят микрофон е намален", каза още Сидеров.

Той твърди, че не е бил изведен от полицаите, повикани в студиото, а сам си е тръгнал.

"На петата – десетата минута влязоха униформени, аз си тръгнах сам, те се повъртяха, но от кого бяха извикани и защо те са от специалните полицейски части, което е поделение за особено опасни случай – тероризъм, застрашен обществен ред, какво правеха те там на десетата минута", възмути се лидерът на "Атака".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
15
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
НЕ СИМПАТИЗИРАМ НА АТАКА, НО СИДЕРОВ Е ПРАВ !
86
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
publikata nema li da pusne nekoi lubitelski video zapis? fashistkata benete nema da pusne...
85
5
 
22
 
! Отговори
българин преди 4 години
Сидеров да ви е проблема, *** глави
84
2
 
13
 
! Отговори
троцки и зиновиев преди 4 години
гледам изтрили сте ми поста, не е политкоректно, ама в името на овчедушието карай да върви
83
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Извинете му се бе! Не се подигравайте с Болен човек!
82
3
 
11
 
! Отговори
до 86 преди 4 години
По твойта логика на лейка с кухини,ако те пребият ще те вкарат в затвора щото си репресиран!хахахаКошлуков го вкарват в затвора заради неявяване и укриване от задължителната казарма тогава и за да се оправдае е казал че е гей дори любовни писма на войници е писал!После се извърта и казва че е репресиран в затвора и се прави на дисидент ,и това му спечелва стипендия от Джордж Сорос фондация Отворено общество го праща в С а щ да следва тогава става двоен агент!
81
3
 
18
 
! Отговори
Човека - партия преди 4 години
Ама цялата "Атака" ли ще дойде да протестира пред БНТ или третият човек няма да дойде? Не, че е проблем - той Болен и сам може да вдигне токова джангър, че да заглуши индийска сватба.
80
12
 
17
 
! Отговори
няма ваксина преди 4 години
Руската чума пак се издъни пред цяла България.
79
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То, че Сидеров прави цирк е така, но е вярно и че е прав в случая.
78
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
43 Ей, доста си ***. Кошлуков е лежал в затвора, не защото е бил престъпник, а защото е бил репресиран .Има голяма разлика. По тваята логика и Дертлиев е престъпник, защото 14 години е лежал в затвора, по политически причини
77
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига с тез предизборни сеири бе - Безсрамник долен !Тоя харчи Милиони по жени,хотели,пури - Вашите пари !Хич не му пука как живеете с 300лв пенсия
76
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Телевизията няма задължение да отрязява хора, които я обиждат, че е манипулативан. Щом Сидеров твърди в национален ефир, че БНТ е манипулативна, без да даде примери кого е манипулирала, как е мапулирала, по какъв начин и пр - той губи правото си на изява в тази медия.
75
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
80 - оттук нататък че се държи гаменски, хвърля злобни клевети спряво водещата, телевизията и другите участници, а телевизията задължава всички участници да спазват добрия тон. Щом той нарушава правилата на които се е съгласил, и телевизията не е длъжна да ги спазва спрямо него - просто е. това е двустранен процес. Ако искаш да те уважават -уважавай другите
74
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дебелокожият палячото вдига интереса към себе си с медиина селяндурщина както винаги.Най-евтиният начин да повишиш интерес към себе си преди избори за кмет. Рускоплатен ***.
73
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Волен ясно че не е много със всичкия си, но БНТ-то изглежда изключително нелепо.
72
18
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега.. всички знаем какъв е Волен, но в случая е прав. Откъде накъде ще му се отказва достъп до БНТ?
71
15
 
17
 
! Отговори
До 72 преди 4 години
Абсолютно сте прав, колега! Жалко, че има хора на които въздейства това руско ***.
70
10
 
7
 
! Отговори
Психопатикс преди 4 години
Леле, този ми е одрал кожата!
69
8
 
5
 
! Отговори
УРКО преди 4 години
Той прилича на мен!
68
16
 
13
 
! Отговори
ivailo преди 4 години
Волен тука май е прав, както и за много други неща де... На тия двете им отива да командорят "мъжете" си.