Сидеров бесен от коментари на Караянчева и Дариткова: Комсомолки!

Лидерът на "Атака" се жали за отношението към него от страна на БНТ и ЦИК
179
Сидеров бесен от коментари на Караянчева и Дариткова: Комсомолки!

Докато Волен Сидеров е правил партия, шефката на НС Цвета Караянчева и на депутатите от ГЕРБ Даниела Дариткова са били комсомолки и са викали: "КПСС, БКП!", а сега коментирали поведението му. Така остро се изказа лидерът на "Атака" заради критиките на двете, че се бил държал позорно в "Референдум" по БНТ, заради което се стигна дори до прекъсване на предаването.

"Отношение взеха Караянчева и Дариткова, които нямат никакво право да се занимават с мен, с това какво говоря, какви идеи изразявам и как се държа. Те могат да дават съвети само на мъжете си как да се държат в кухнята, не на мен, който съм създал партия, когато те са били комсомолки и са викали "КПСС, БКП", сега викат "да живее НАТО", скочи Сидеров.

Още по темата
Той съобщи, че "Атака" организира днес протест пред БНТ с искане на оставката на генералния директор на националната телевизия Емил Кошлуков, който според Сидеров властвал еднолично. Освен това е изпратил писма до ЦИК и до СЕМ, които обявиха, че ще го санкционират.

Сидеров иска от ЦИК да изпълни закона и да гарантира, че той ще има достъп до БНТ за участие в предаването „Панорама“ тази вечер, защото има подписано споразумение между националната телевизия и "Атака" за предстоящите избори.

Вчера обаче бил получил писмо от БНТ, в което се казва, че достъпът до сградата на обществената медия му е отказан и „Атака“ трябвало да изпрати друг представител.

Според Сидеров обаче Кушлуков няма право да определя кой да влиза в БНТ и кой да не влиза, защото така нарушава подписаното споразумение.

"Така че ЦИК да си влязат във функцията, да изпълнят закона и да задължат БНТ да ме допусне за участие в "Панорама", призова Сидеров.

Другото писмо, което са изпратили от "Атака", е до СЕМ. Според Сидеров регулаторът много бързо се е произнесъл като го е заклеймил.

"Имам документален запис за неравнопоставеността, при която бях поставен. Аз не съм нарушил никакъв регламент, водещата се опита да обясни, че аз съм надвишил 7-те минути, на които имаме право, но аз не съм говорил дори 7 секунди самостоятелно в това участие. Още в самото начало на предаването бях заглушаван от Юлиян Ангелов от ВМРО и от водещата, те говореха върху мен", обясни той.

В писмото до СЕМ е посочено, че според закона БНТ трябва да даде записа на "Атака", който е бил свален още вечерта от сайта на БНТ. „Защо? От какво се притесняват, вероятно от това, че ако хората го видят ще разберат, че аз не нарушавам реда, че не надвишавам времето по регламент", отсече още Сидеров.

Според него участието на Юлиян Ангелов е било 7 минути и половина, а след като си е тръгвал водещата на предаването е казала, че му остават още 1 минута и 20 секунди.

"Тя го подтикваше да наруши регламент, след като аз бях обявен за нарушител на реда и питам защо още от започването на моето участие моят микрофон е намален", каза още Сидеров.

Той твърди, че не е бил изведен от полицаите, повикани в студиото, а сам си е тръгнал.

"На петата – десетата минута влязоха униформени, аз си тръгнах сам, те се повъртяха, но от кого бяха извикани и защо те са от специалните полицейски части, което е поделение за особено опасни случай – тероризъм, застрашен обществен ред, какво правеха те там на десетата минута", възмути се лидерът на "Атака".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
7
 
20
 
! Отговори
Байфидан преди 4 години
Сайдера пак влезе в предизборен цикъл.
6
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това беше предварително режисирана сцена от враговете на Сидеров.То ако се обадиш на 112 няма да дойде специализирана полиция за 21 минути пък в това шоу полицията трябва и да намери студиото и да влезе вътре и всичко това отнема време.Аз съм за подаването на оставката на директора на БНТ. Мислят си че народа е наивен и им вярва.
5
12
 
21
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Тоя крепи топките на Боко и като наближат избори почва да прави циркове, за да го мислят хората за опозиционер.Няма вече балами !Воленчо е политически труп.
4
2
 
23
 
! Отговори
Бау преди 4 години
Оу. Ако го вкарат в Панорама ще е забавно :D
3
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Волен прави скандал преди всеки избори, за да привлече *** си, които през мандата на участие във всластта започват да се съмняват, че не е достатъчно луд, за да гласуват за него пак. Доказва се преди всеки избори, че е достоен за лумпенския вот и той е техният човек и представител.
2
10
 
21
 
! Отговори
Али баба преди 4 години
човечето си отива... от политиката
1
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кукуруку!