Манолова не разбира от икономика, Фандъкова не умее да лъже

Политолози коментират битката за София
Обновена: 7 окт 2019 21:39 | 7 окт 2019 20:58,
73

"До изборите има още доста време. Колкото и да си задаваме въпроса кой ще е победителят в битката за София, отговор няма да получим към момента. И двамата кандидати за столичен кмет имат реални шансове да спечелят. А балотажът ще е решаващ", коментира в студиото на "Денят ON AIR" политологът доц. Мария Пиргова.
Още по темата

Барометър: Фаворитите за кмет на София са трима, кой ще е на балотаж?

По думите ѝ Мая Манолова "залитала" малко вдясно и поставяла на заден план левите мерки, които трябвало да взема предвид, както и БСП.

"Най-големият неин електорат е в БСП. И затова тя трябва да обърне внимание на левицата. В противен случай ще загуби балотажа. А София има нужда от промяна", посочи още Пиргова.

И подчерта, че по-малко от месец преди местния вот, битката за столицата се е превърнала в ожесточена политическа борба.

"Политическата борба е едно. Да водиш обаче битка на всяка цена в това отношение - съвсем друго. И на Манолова, и на Фандъкова им липсват определени качества. Фандъкова например не може да лъже. Манолова пък няма никаква представа от икономика. Това сочат фактите", отсече журналистът Юлий Москов.

Пред Bulgaria ON AIR той отбеляза, че прибързано много хора пренебрегват кандидатура на на евродепутата Ангел Джамбазки.

"Накрая можем да останем доста изненадани. За всички е ясно, че Йорданка Фандъкова има огромно предимство пред Мая Манолова. И това е неизбежно. Защото Фандъкова има зад гърба си основа, на която да се опре, реализирани проекти, които да даде за пример. Докато Манолова казва "Започвам от София". София обаче не се нуждае от политически тези", категоричен бе Москов в студиото на Ганиела Ангелова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
3
 
5
 
! Отговори
Мая-гургулица преди 4 години
Помните ли сериала "Болница в края на града"?И онази знаменита реплика: "Колежке, ако глупостта можеше да лети, Вие щяхте да се реете наоколо като гургулица!"Като гледам и слушам М. Манолова, само тази реплика ми идва наум. Тя най-добре я характеризира.
51
4
 
1
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
Трима били фаворитите за кмет на София? И как ги преброи тази дружинка? Нямам предвид Юлий Москов, той си е типичният гербаджийски слагач. Но Пиргова поне е социолог и трябва да държи на обективостта. За какво му трябваше на Джамбазки да се кандидатира за кмет, малко ли му е това, че стана евродепутат. Ясно е, че ще вземе няколко процента, за да може след това Шкембе войвода да ги търгува като подкрепа за втори тур.
50
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ПИРГОВА, УВАЖАВАЙТЕ ЦИФРИТЕ- ДРУГАРКАТА ПИРГОВА- ИНФЛАЦИЯТА ИЗЯЖДА ДОХОДИТЕ- А СЕГА ОТВОРЕТЕ НСИ- КАЛКУЛАТОР ИНФЛАЦИЯ- 1.2019Г/9.2019Г- 1.4%, ЕВРОСТАТ- ИНФЛАЦИЯ - 09.2018Г/09.2019Г- 1,9%. ЗАПЛАТИТЕ СЕ УВЕЛИЧАВАТ ПО ЗАКОНА ЗА ДЪРЖАВНИЯТ БЮДЖЕТ С 10%- ПИРГОВА, УВАЖАВАЙ ЦИФРИТЕ И ИСТИНАТА ПРОИЗЛИЗАЩА ОТ ТЯХ!
49
3
 
12
 
! Отговори
Флауърс преди 4 години
И да не разбира, нали има екип? Данчето не може да не лъже! Който не лъже, няма място при герберите.
48
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Първо, няма жена която да не умее да лъже. Второ кога учителката се образова до финансист, или си купи диплома. Т.е. в България всеки върши това което не му е работа.
47
1
 
18
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
до блок 204 в люлин 2 се строи 5 етажен блок без подземни гаражи нали щяха даспрат междублоковото застрояване нали щяха да ги заменят на друго място къдетоняма да пречи това е държавен тормоз над населението мислете на изборите
46
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голяма мечтателка е тази Пиргова...
45
15
 
8
 
! Отговори
комуниста е свиня преди 4 години
Мая е куч ката на братя Галеви
44
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фандъкова например не може да лъже.Не може да бъде! Защо много хора в София са на обратното мнение? Или Москов е по-навътре в темата за лъжите от Фъндъка?
43
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мая Манолова е завършила история, икономика и право, но според седесаря не разбирала от икономика, а учителката по руски Фандъкова дето не казва никога истината, не умеела да лъже.
42
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А Москов дори и да лъже не умее плещи глупост след глупост в безграбначието си...тъжна гледка
41
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фандъкова стриктно изпълнява заповедите на Борисов...толкова са й силите, но то и не трябва повече в екипа на кокошките.
40
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този Москов е голям ...Изкара Фандъкова голям специалист по икономика, жената беше учителка по руски, когато ББ реши да я прави кмет.
39
6
 
20
 
! Отговори
Филип Георгиев преди 4 години
Не можло да се възстанови работата на лифаровете на Витоша, щото видите ли те били частни и никой не може да се меси. Ако искали щели да ги пуснат. Софийска Вода и ЧЕЗ също са мажоритарно частни. Ако искат ще ги спрат ли. Не съм фен на Мая Манолова. Не обичам популистко кодкудякане. Но тя е единствената която може да предизвика разбиване на ***. Харесвам арх. Игнатов, но няма шанс за балотаж за съжаление. Да не забравяме, че столицата е селяндурска дестинация. Ако не беше, през 2005-та
38
5
 
17
 
! Отговори
Филип Георгиев преди 4 години
Гледах предаването и диспута между Мария Пиргова и Юлий Москов. Последния не го бях виждал отдавна. Помислих, че го е затрила чумата по свинете. Странно ми беше, че Пиргова не му отговаря подобаващо. Но тук е така. Ревящиия Бай *** е на ход. Москов поиска да види дипломата на Манолова. Защо никой не поиска да покаже той неговата. Каква, от кога, за какво. *** или дебелия(който както предпочита) говори точно като съвременния Бай ***, когото ни натресоха преди 18 години.
37
4
 
23
 
! Отговори
До 36 преди 4 години
Манолова ми е комшийка на ул.Русалийски извор в кв.Хладилника.В никаква къща не живее.Живее в апартамент, при това в доста стар блок.
36
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гласувайте срещу Фандъкова, която увеличи незаконно цената на билетчето на 1.60 лв
35
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фандъкова не умеела да лъже. Е, не всеки е толкова нагъл като нея, че да не спира да лъже, въпреки че не го умее и е ядно, че лъже. Въпросът е като не умее да лъже, защо го прави. Паталогична лъжкиня ли е? Защото е от ГЕРБ ли е, а там всички лъжат...
34
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И къде е тоя палат на Манолова бе, лъжлив гербер?Сигурно е на улицата на хасиендата на Тиквата в Барселона?
33
4
 
22
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
КОМУНИСТИЧЕСКИ ГЕРБЕР НЕ ЛЪЖЕЛ :DСЕГАШНИЯ КМЕТ РАБОТИ ЗА БОРИСОВ КАКВОТО И КАЖЕ ТОВА ЛЪЖЕ КАТО НЕГО! ЛЪГАХА СЪС ЗАВОДА ЗА ***.ИЗТОЧВАТ СТОЛИЧНА ОБЩИНА КАТО ПЛАЩА РАЗХОДИТЕ КОИТО ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА ПОЕМЕ!!!А ТЕЯ ПОЛИТОЛОЗИ ПЛЯМПАТ КАКВОТО ИМ Е УГОДНО!