Манолова била позитивна, а кампанията мръсна и то от рано!

Тя заложила на позитивна кампания, не се крие зад вандали
8 окт 2019 09:47,
117

Предизборната кампания е много мръсна и заливането с нечисти течности започна много преди старта ѝ. Прави се всичко възможно да се покаже, че сме еднакви и промяна няма да има. Това каза в ефира на "България сутрин" кандидатът за кмет на София Мая Манолова.
Още по темата

По случая с нарязаната ѝ с нож предизборна шатра пред НДК тяобяви, че вече е подала жалби. И попита дали е нормално пред НДК, където са дадени милиони за видеонаблюдение, да не може да се установят нарушителите.

"Очаквам, че искат да ме извадят от равновесие. Заложила съм на позитивна кампания, не се крия зад вандали и платени говорители. Така ще правя тази кампания", подчерта тя.

По думите ѝ Народното събрание не е намерило време да се занимае с важни за хората закони като този за частния фалит.

"Не работя партийно, не работя цветно, аз съм граждански кандидат. Зад мен стоят хора, на които им е писнало да гледат как парите им изтичат. На хората им писна да бъдат управлявани чрез заплахи", каза още Манолова пред Bulgaria ON AIR

Тя допълни, че вече е подписала споразумения за качеството на въздуха, за проблемите с презастрояването и уточни, че не е приемала ничия програма, защото е граждански кандидат.

"Имам ясна биография. Опитите да вадят лъжи от нея са обречени на провал, защото съм под прожекторите 15 години", коментира кандидатът за кмет на столицата.

Манолова заяви, че ще работи в палитра от цветове, ако бъде избрана за кмет. Планира също така създаването на граждански борд за обсъждане на важните за хората теми.

"Нищо няма да се решава зад гърба на хората - това е едно от нещата, което ще променя в работата на Столична община. Моята работа е на терен, от човек на човек. Залагам на срещите с хора, слушам ги и това е моят коз. Хората искат промяна. В столицата се случва дефицит на лидерство. Моята кауза е промяна на управлението в София - зелен, съвременен, умен град", посочи още Манолова.

5000 места в детските градини не достигали през 2008 г., 10 години по-късно, според нея, отново толкова не стигат за децата в детските градини. Броенето трябвало да е различно - не колко детски заведения сме построили, а колко ни трябват. Това е едно от първите неща, с които тя посочи, че ще се заеме, ако бъда избрана за градоначалник.

"Срещам се с млади семейства, които казват, че децата им израстват в списъците за чакащи за детски градини. За личната помощ не е отпуснат и 1 лев, важното обаче е, че този закон го има. Просто трябва да се спази обещанието за заделяне на 150 млн. лева за хората с увреждания. Вижте тротоарите, майките с колички... Изкарах 8 месеца с майките на деца с увреждания, аз познавам тези хора, заедно сме плакали и сме се смели", каза още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
2
 
14
 
! Отговори
Ъъъъъъ преди 4 години
За ХИВ-позитивна, може, за другото не съм съгласен.
67
23
 
2
 
! Отговори
Време за промяна преди 4 години
До Наблюдател: Дали ще се изчистят или ще продължат по същата гербаджийска схема зависи само от софиянци. Ако сте за това нещо да се промени към по-добро гласувайте за Мая Манолова. Ако ви харесва да продъжава застрояването на кварталните градински, обществените поръчки за "наши хора", ремонти като този на Графа, гласувайте за Фандъкова. Изборът е ваш.
66
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая е кандидатурата на Пеевски и Корнелия
65
3
 
11
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Тъкмо след мръсната сампания ще се изчистят нещата.
64
4
 
20
 
! Отговори
Паисий преди 4 години
До F5Хареса ми определението ти, че ако хората от затворите получат право да гласуват, то БСП ще спечели!?!?!?!?Значи на тях се крепи електората на БСП!
63
0
 
11
 
! Отговори
ПЕНКО преди 4 години
"НАРЯЗАН ПЛАКАТ" = " ДЖИПЪТ НА ФОЛК ФУРИЯТА ОТКРАДНАТ " !!! НАЙ-ЧЕСТО Е ПОЗИТИВЕН -ТЕСТЪТ ЗА БРЕМЕННОСТ !?!?!?
62
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Манолова е ***, популист и демагог. Ако още от сега започва да си търси извинения, по-добре изобщо да не продължава и да се откаже.
61
15
 
4
 
! Отговори
F5 преди 4 години
А сърбите в София защо имат право да гласуват, след като не си плащат данъците, сигурно те избират фъндъчката.Защо хората по затворите и под запрещение да нямат право да гласуват? Нека получат това право, и от БСП ще спечелят изборите, и това не са никакви луди хора, че да са под запрещение, това слаабоумните психиатърчета на тикквватта го диагностицират.
60
9
 
27
 
! Отговори
ако не знаете преди 4 години
след загубата пчеличката мая ше се прави дълго на жертва! най вероятно ше намери костинбродски фалшиви бюлетини :)
59
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Малката избухна, всички пръсна, с един милион за ден, право стрелям, рухваш, издъхваш, недей се сравнява с мен, малката не жали, колата пали, във въздуха тоя град!
58
11
 
3
 
! Отговори
F5 преди 4 години
Пътищата не се ядяли, а кой ще светне, че тези пътища не са хубави и за нищо не стават, пързалят.
57
16
 
0
 
! Отговори
F5 преди 4 години
Тиккввата копа за метро да заравя зли магнити, София много потърпевша, отвличат хората по психиатрии,в социални домове, натопяват ги да ги вкарват в затвора или ги отвличат в чужбина,това на улицата са визуални макети на хора и на коли с фалшиви звуци, хората ги няма!Имаат и градове двойници, които ще рухнат, толкова добре са построени, жалко за жилищата на хората.Освен,че правят монтажи на камери, отвличат хората,гласуващи за друга партия и така от ГЕРБ печелят изборите,с измама.Да обжалватсъда
56
20
 
3
 
! Отговори
Корекция преди 4 години
Майя манолова беше на протестите и обяви позиция против центъра за наркомании. За разлика от Фандъкова та изказа позицията си в подкрепа на обикновенния човек.Има видео в ютюб, но не се шуми.
55
2
 
22
 
! Отговори
sofeto преди 4 години
От прочетеното само лични възхвали и жалвания а какво евентуално ще промени за по добро в гр. София и живеещите там "ни дума, ни вопъл, ни стон"!
54
3
 
4
 
! Отговори
Кмет на гражданите? преди 4 години
Защо никой от кандидатите още не се е обявил в подкрепа на гражданските протести проив малоумнопоставения център за алкохолици наркомании до двора на детската градина в жилищен квартал? Какво чакат? Властта се дава от хората!Хората не искат много. Има далеч по-удобни места за такъв център извън жилищните квартали на София!
53
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Моля? Позитивна капампания? Дето само плюе и на бялото вика черно. Дето сега е готова и гащичките да си свали. Обещава безумни неща и лъже за направни вече неща. Ами след "асфалта не се яде" и "бусовете с двойни дъна от Костинброд", дето така й не ги намерираха. След "аз предложих Пеевски" и "да подкрепим правителството на Орешарски"/"Кой".PR ход.Нищо друго.Взеха й колата от НСО, ауу!Не казва нищо за катастрафота предизвикана от безумна маневра на возещата я от фризьор.Така ли спазва правилата?
52
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
СЕГА ОСТАВА ЧЕРВЕНИТЕ ДА ЛЕПЯТ АГИТАЦИОННИТЕ МАТЕРИАЛИ НА ГЕРБ....
51
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ДО КЪДЕ СТИГНАХМЕ- УПРАВЛЯВАЩИ ДА ЛЕПЯТ АГИТАЦИОННИ МАТЕРИАЛИ НА ОПОЗИЦИЯТА - Е ТЕ ТАКОВА ЧУДО НЕМА ПО СВЕТА...И ПОСЛЕ КАКВО ОЩЕ ДА ОЧАКВАМЕ...
50
3
 
27
 
! Отговори
Паисий преди 4 години
До ЛокиАми те социолозите даваха преднина за БСП и преди Евроизборите!А то какво стана?!?!?
49
15
 
7
 
! Отговори
Локи преди 4 години
До ПаисийДругарю Паисий, хубаво си мечтаете вие, но социолозите дават преднина на Манолова.