Манолова била позитивна, а кампанията мръсна и то от рано!

Тя заложила на позитивна кампания, не се крие зад вандали
8 окт 2019 09:47,
117

Предизборната кампания е много мръсна и заливането с нечисти течности започна много преди старта ѝ. Прави се всичко възможно да се покаже, че сме еднакви и промяна няма да има. Това каза в ефира на "България сутрин" кандидатът за кмет на София Мая Манолова.
Още по темата

По случая с нарязаната ѝ с нож предизборна шатра пред НДК тяобяви, че вече е подала жалби. И попита дали е нормално пред НДК, където са дадени милиони за видеонаблюдение, да не може да се установят нарушителите.

"Очаквам, че искат да ме извадят от равновесие. Заложила съм на позитивна кампания, не се крия зад вандали и платени говорители. Така ще правя тази кампания", подчерта тя.

По думите ѝ Народното събрание не е намерило време да се занимае с важни за хората закони като този за частния фалит.

"Не работя партийно, не работя цветно, аз съм граждански кандидат. Зад мен стоят хора, на които им е писнало да гледат как парите им изтичат. На хората им писна да бъдат управлявани чрез заплахи", каза още Манолова пред Bulgaria ON AIR

Тя допълни, че вече е подписала споразумения за качеството на въздуха, за проблемите с презастрояването и уточни, че не е приемала ничия програма, защото е граждански кандидат.

"Имам ясна биография. Опитите да вадят лъжи от нея са обречени на провал, защото съм под прожекторите 15 години", коментира кандидатът за кмет на столицата.

Манолова заяви, че ще работи в палитра от цветове, ако бъде избрана за кмет. Планира също така създаването на граждански борд за обсъждане на важните за хората теми.

"Нищо няма да се решава зад гърба на хората - това е едно от нещата, което ще променя в работата на Столична община. Моята работа е на терен, от човек на човек. Залагам на срещите с хора, слушам ги и това е моят коз. Хората искат промяна. В столицата се случва дефицит на лидерство. Моята кауза е промяна на управлението в София - зелен, съвременен, умен град", посочи още Манолова.

5000 места в детските градини не достигали през 2008 г., 10 години по-късно, според нея, отново толкова не стигат за децата в детските градини. Броенето трябвало да е различно - не колко детски заведения сме построили, а колко ни трябват. Това е едно от първите неща, с които тя посочи, че ще се заеме, ако бъда избрана за градоначалник.

"Срещам се с млади семейства, които казват, че децата им израстват в списъците за чакащи за детски градини. За личната помощ не е отпуснат и 1 лев, важното обаче е, че този закон го има. Просто трябва да се спази обещанието за заделяне на 150 млн. лева за хората с увреждания. Вижте тротоарите, майките с колички... Изкарах 8 месеца с майките на деца с увреждания, аз познавам тези хора, заедно сме плакали и сме се смели", каза още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
22
 
9
 
! Отговори
Ую преди 4 години
Хитри сте като цяло стадо лисици! Плюите тук Мая, а дългът на София удари 720 милиона...
47
26
 
9
 
! Отговори
Петров преди 4 години
Манолова е решителна жена, показа например, че в длъжността омбудсман има смисъл, а не е синекура, за каквато я смяташе оня ококорен тип Пенчев.
46
0
 
7
 
! Отговори
мда мдааа преди 4 години
До Нищо ново 48Може и да няма в общ план казано, но Раданчовците НИКОГА, пиленце!Виж как гледам през екрана...ахаха
45
18
 
5
 
! Отговори
Кюстендилец преди 4 години
И бе,Майче ! Като катедрала си-колкото повече старееш,толкова повече убавееш ! Ти си човека !!!
44
7
 
9
 
! Отговори
ognyanz преди 4 години
Ама и едно заглавие измислила тази ж'урналистка: "Манолова била позитивна.." Т.е. била някога, ама вече не е. И откога така, откакто се кандидатира за кмет на София? Като омбудсман Мая Манолова е доказала, че може да работи за хората.
43
0
 
15
 
! Отговори
софиянски трол преди 4 години
До Нищо новоДерзайте! София ще я гледате само през крив макарон, пиленце!
42
4
 
7
 
! Отговори
научна фантастика преди 4 години
До ДанаБоко да плаче? Четеш научна фантастика! Браво! Продължавай да се обучаваш в сферата на недоказаното.
41
27
 
11
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
Още преди да отвори човек статията, би трябвало да му е ясно, че всичкото гербаджийски *** се е изредил да пише п'лювки тук. Треска ги тресе гербаджиите. Ами ако Мая Манолова наистина вземе да спечели изборите? Какво ще стане с обществените поръчки, за които чакат "наши хора"?Време е за промяна. Няма вечни кметове.
40
10
 
24
 
! Отговори
споко преди 4 години
До томиБат Бойко още дълги годинки ще ви мачка. Яко да вие...ахаха
39
13
 
5
 
! Отговори
Дана преди 4 години
До Лицемерната МаяМанолова е! Боко почна да плаче и да бяга от отговорност, попрочети малко...
38
2
 
18
 
! Отговори
Фея Мая преди 4 години
И сега с вълшебната пръчица ще оправя всички проблеми на София!
37
2
 
0
 
! Отговори
УНГ преди 4 години
До чудо Избърши си очилата и смени диоптрите...
36
3
 
2
 
! Отговори
Айсберг преди 4 години
Дори не сте в час кой какъв кандидат е! Манолова си върши работата! Кърнано червените комунисти са в момента, но от другия месец ще са като музикантите от "Титаник"л Нека подрънкат още малко.
35
8
 
28
 
! Отговори
Лицемерната Мая преди 4 години
Другарката Манолова иска да е позитивна ?! Откога комунистка от БСП е позитивна ? Само плюят по Родината начело с пенсионирания военен Радев !
34
7
 
3
 
! Отговори
АЛО ЧАСОВНИКАРЯ преди 4 години
Та те светна, че в стротелството на такива съоръжения се мери ДО МИЛИМЕТЪР. А разлика от 10 см височина между пераона и влака е НОНСЕНС. Отстоянието също не може да "ПЛУВА". Това да е не моста на Кольо Фичето дето е правен в движение. Все едно да разминеш с 10 см двете дъги на мост. Обаче когато БОЙКО МУХОБОЙКО реже ленти това не се забелязва. В ежедневието също. Но когато си с детска количка или инвалидна количка това безобразие се набива в очи
33
5
 
14
 
! Отговори
чудо преди 4 години
Манолова да си измие лицето, за да видим за какво гласуваме.
32
3
 
11
 
! Отговори
? преди 4 години
Мая е позитивна и различна а КНДР е Демократична Република Гледай какво пишат не какво вършат.
31
6
 
24
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
Само не ми е ясно каква промяна може да дойде от Манолова, дето ог години е в бардака
30
4
 
20
 
! Отговори
УжасиТрилърМистерия преди 4 години
Представете си: Слави, Манолова и Радев в бекграунда да държи партизански речи. Те тогава ше е маааазааааллллооооо.
29
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз искам промяна ! гледам вдясно жамбаски,волен и др патерички на герб 5-6 % - Хора не се размивайте ,тея ги видяхме какво представляват.