Манолова била позитивна, а кампанията мръсна и то от рано!

Тя заложила на позитивна кампания, не се крие зад вандали
8 окт 2019 09:47,
117

Предизборната кампания е много мръсна и заливането с нечисти течности започна много преди старта ѝ. Прави се всичко възможно да се покаже, че сме еднакви и промяна няма да има. Това каза в ефира на "България сутрин" кандидатът за кмет на София Мая Манолова.
Още по темата

По случая с нарязаната ѝ с нож предизборна шатра пред НДК тяобяви, че вече е подала жалби. И попита дали е нормално пред НДК, където са дадени милиони за видеонаблюдение, да не може да се установят нарушителите.

"Очаквам, че искат да ме извадят от равновесие. Заложила съм на позитивна кампания, не се крия зад вандали и платени говорители. Така ще правя тази кампания", подчерта тя.

По думите ѝ Народното събрание не е намерило време да се занимае с важни за хората закони като този за частния фалит.

"Не работя партийно, не работя цветно, аз съм граждански кандидат. Зад мен стоят хора, на които им е писнало да гледат как парите им изтичат. На хората им писна да бъдат управлявани чрез заплахи", каза още Манолова пред Bulgaria ON AIR

Тя допълни, че вече е подписала споразумения за качеството на въздуха, за проблемите с презастрояването и уточни, че не е приемала ничия програма, защото е граждански кандидат.

"Имам ясна биография. Опитите да вадят лъжи от нея са обречени на провал, защото съм под прожекторите 15 години", коментира кандидатът за кмет на столицата.

Манолова заяви, че ще работи в палитра от цветове, ако бъде избрана за кмет. Планира също така създаването на граждански борд за обсъждане на важните за хората теми.

"Нищо няма да се решава зад гърба на хората - това е едно от нещата, което ще променя в работата на Столична община. Моята работа е на терен, от човек на човек. Залагам на срещите с хора, слушам ги и това е моят коз. Хората искат промяна. В столицата се случва дефицит на лидерство. Моята кауза е промяна на управлението в София - зелен, съвременен, умен град", посочи още Манолова.

5000 места в детските градини не достигали през 2008 г., 10 години по-късно, според нея, отново толкова не стигат за децата в детските градини. Броенето трябвало да е различно - не колко детски заведения сме построили, а колко ни трябват. Това е едно от първите неща, с които тя посочи, че ще се заеме, ако бъда избрана за градоначалник.

"Срещам се с млади семейства, които казват, че децата им израстват в списъците за чакащи за детски градини. За личната помощ не е отпуснат и 1 лев, важното обаче е, че този закон го има. Просто трябва да се спази обещанието за заделяне на 150 млн. лева за хората с увреждания. Вижте тротоарите, майките с колички... Изкарах 8 месеца с майките на деца с увреждания, аз познавам тези хора, заедно сме плакали и сме се смели", каза още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
10
 
2
 
! Отговори
Часовникар преди 4 години
До БОЙКО МУХОБОЙКОТи вероятно си часовникар и те дразнят милиметрите, но в строителството нещата се мерят в сантиметри. Все пак е хубаво, че имаш линийка под ръка при всяко качване в метрото за да гониш мухите.
27
10
 
5
 
! Отговори
Сульо преди 4 години
До СТРАНДЖАТА Развивай де малко, развивай се... В застой си. Стани от тази клавиатура, поогледай се, поразходи се... Нищо, сега соц Моя, като бутне ком Данче, ще имаш време
26
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
КОСТИНБРОДСКА ЗАПОЧНА С АФЕРИТЕ....
25
23
 
7
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
УСПЕХ ГОСПОЖО МАНОЛОВА
24
4
 
19
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
До СульоНе трудно и дори е логично1. Социализма е като СПИНа - каза го другаря Кутев.2. Социалистите винаги се представят за позитивни и накрая се наси...рат.Това е тяхната природа. Както и да го мислиш все излиза серопозитивна.
23
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мая Независимая пръска рубли за да я излъчват на телевизора. Румен Радев харесва това, Фандъкова със заливаща се от смях емотиконка.
22
2
 
10
 
! Отговори
ГЕРБ ЛЕПИ АГИТАЦИИ преди 4 години
А СЕГА ДА ВНИКНЕМ В НОВИЯТ СТИЛ НА АФЕРАТА- "МОЯТА ОПОЗИЦИЯ, ВРАГОВЕТЕ МИ ОТ ГЕРБ СА ЗАЛЕПИЛИ МОИ АГИТАЦИОННИ МАТЕРИАЛИ ПО КОЛИТЕ НА ХОРАТА"...
21
12
 
5
 
! Отговори
НЕ ЧУЛА, НЕ ВИДЯЛА преди 4 години
ФАНДЪКОВА , ама е кмет от много години. Ще проверим, ще накажем, Обещания, Обещания. След толкова пари закопани в Графа и Славейков няма нито една чешма за софиянци там. Даже паметника на Г.лупостта с водната стена махнаха. Само не се знае кой ще възстанови 30 000 лв разходи за това гербаджиско-седесарско изпълнение
20
3
 
3
 
! Отговори
Сульо преди 4 години
До СТРАНДЖАТА Голям си оригинал, как го измисли? Всъщност, дали се замисляш!? Не е важно да е читав кандидата, така ли каза Банки...
19
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
МАЯ НАПРЕД И АФЕРИТЕ СЛЕД НЕЯ....ЧАКАМЕ ОЩЕ СЛЕД КОЙ МИ ЗАЛЕПИ АГИТАЦИИТЕ ПО КОЛИТЕ- ТОВА СА МОИТЕ ВРАГОВЕ...
18
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прави си реклама като пуска слух че ходела при стилист капа нов според мен това е перука за неповече от двайсет лева от някой китайски магазин.
17
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами и Костинброд беше мръсотия, ама ти я изсипа на народа!Всичко се връща.
16
12
 
3
 
! Отговори
БОЙКО МУХОБОЙКО преди 4 години
като кмет сложи ръка на всички дейности в София. МИЛИАРДИ. ***, имоти, ремонти, Паркинги и гаражи. Метрото /гордостта на ГЕРБ/ е построено с абсурдно качество. Няма 2 перона с еднаква височина и отстояние до влаковете. Абсурд!!!
15
7
 
3
 
! Отговори
Ники преди 4 години
Не била, тя Е позитивна. Който не я вижда, значи е обременен и немислещ!!!!
14
3
 
16
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Сигурно е сероПОЗИТИВНА като всички спинаджии от БСП.
13
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
на фандъкова и е екстремно трудно да види колко деца са се родили преди 4-5 години и да пресметне колко детски градини ще ни трябват....СЛОЖНО Е
12
15
 
5
 
! Отговори
Г- н Савов преди 4 години
Естествено, че мутра може само с *** кампания. Истинските софиянци вече гледаме трезво и не партийно. Син съм, но предпочитам Манолова, отколкото поредната помиина баластра и насочван, неграмотен *** да се гаври с града ми.
11
3
 
14
 
! Отговори
Мапов преди 4 години
Какво рязане на шатра? Просто са направили отвори за вентилация натурална.Точно ГЕРБ си нямат работа и ще се занимават с Мая Манолова. Не спира да лъже и манипулира тази жена.Сладки приказки за балъци...
10
2
 
15
 
! Отговори
Пешо преди 4 години
Мая Костинбродска!!! Това позитивно ли е? Сестра Галева!!! Това позитивно ли е? Защо тя не свърши нещо наистина позитивно и да публикува юридическата си диплома, пък хората да преценят тя има ли действително юридическо образование и да се отхвърлят негативните твърдения!
9
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Я ДА ВИДИМ ПОЗИТИВНИТЕ ИЗЯВИ НА МАНОЛОВА- .."ДАНО Е СЛУЧАЙНО..- ХОДЕНЕТО ДО ФРИЗЬОР И ОТНЕМАНЕ НА ПРЕДИМСТВО НА ОБРАТЕН ЗАВОЙ, ..НЯКОЙ Е ЗАЛЕПИЛ МОЯ ЛИК НА ЛЕКИТЕ КОЛИ НА ХОРАТА И СЕГА НЕ МОГАТ ДА ГО ИЗТЪРЖАТ"..НЯКОЙ Е СРЯЗЪЛ ЛИКЪТ МИ НА ПАЛАТКАТА МИ"..."ТОВА ГО Е НАПРАВИЛА ФАНДЪКОВА" ...НЕ ДРУГ А ТОЧНО ФАНДЪКОВА...ТОВА АКО НЕ Е ШИЗОФРЕНИЯ Е СИЛНО ПОЗИТИВНА КАМПАНИЯ....