Кметът на Елин Пелин се бори със замърсяването в града

Не са му достигнали времето и ресурсите през първия мандат
23 окт 2019 12:56,
12
Кметът на Елин Пелин се бори със замърсяването в града
Снимка: Bulgaria ON AIR

Кметът на Елин Пелин - доц. д-р инж. Ивайло Симеонов, се кандидатира за втори мандат. За изминалите четири години Симеонов сподели, че не са му достигнали времето и ресурсите, за да задоволи изцяло очакванията на хората.
Още по темата

Той обяви, че работи по проблемите, свързани с водоносната и канализационна мрежа в общината, както и със замърсяването на въздуха от завода за пластмаса в града.

Друг проблем в Община Елин Пелин е кризата с боклук в Долна Малина.

"С кризата се справяме, но за сметището трябва и държавата да се намеси", призова кандидат-кметът в ефира на "България сутрин".

Относно скандал с изгоненото преди време афганистанско семейство, Ивайло Симеонов обясни, че целта е била да се достигне до диалог и да се изясни коя част от бежанския поток са икономически емигранти и кои - хуманитарни бежанци.

"Моят работодател са гражданите и се съобразявам изцяло с тяхната воля", коментира още Симеонов пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
1
 
! Отговори
kelesha преди 4 години
По-голяма глупост не бях чел, но при вас почти винаги не се проверяват данните. От създаването на Елин Пелин точно този човек докара най-мръсното производсто в града-преработката на пластмаса идваща от страни от ЕС, но иначе ще се бори със замърсяването. Не ми се мисли какво може да свърши за още един мандат. Като гледам последно време новините по нашите медии и 111 място по свобода на словото ви е много.
7
0
 
3
 
! Отговори
Александър Кръстев преди 4 години
Благодарение на този "почтен" кметец, в града се настаниха големи хр.вериги-Фантастико, Т-Маркет и прочие. Убиеца на малкия и средния бизнес в общината. Най-мразения човек в околията. Господин Манекена. Айде да се махаш, че си смешен. ***.
6
1
 
3
 
! Отговори
Помощ преди 4 години
Помощ .... Този съсипа всичко....
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако може, ще разпродаде всичко общинско, не успя да направи кланица в Нови Хан (за сега) в която има дял и той само благодарение на сегашния кмет и жителите му. Направи завод за пластмасови отпадъци на входа на Елин Пелин, абе пълен ......
4
0
 
4
 
! Отговори
ИС преди 4 години
А за пътищата в общината не ми се говори.В окаяно състояние са !
3
0
 
6
 
! Отговори
аз преди 4 години
Недейте да триете коментари.Казваме истината.А истината е,че този човек съсипа Елин Пелин и го превърна от китно, зелено градче в промишлена зона
2
0
 
8
 
! Отговори
Александър Кръстев преди 4 години
Как по точно се бори :D По мръсен град няма. Ама карат всичките в тая "***" община нови коли, джипове, вилички си имат, бизнесчета. Кмета-модел освен да позира и да създава секс скандали за друго не става.
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А пък кметът на нашето село се бори с мечката, която обира кошерите.