Жената на Ценко Чоков на балотаж в Галиче

Скандалният бивш кмет на селото не успя в Бяла Слатина
Обновена: 28 окт 2019 14:44 | 28 окт 2019 14:40, Красимир Ангелов
22
Жената на Ценко Чоков на балотаж в Галиче
Снимка: Булфото

Скандалният бивш кмет на врачанското село Галиче Ценко Чоков не успя да спечели кметския стол в Бяла Слатина, но неговата жена е на балотаж в самото Галиче, показват резултатите от местния вот.

Още по темата
При обработени 100.00% СИК протоколи в OИК Чоков събира 19.24% от вота в Бяла Слатина, където остава втори. Изборите на първи тур печели досегашният кмет Иво Цветков с 63.85%.

В самото село Галиче обаче съпругата на Ценко Чоков – Цветелина Нелова, ще се изправи на балотаж за кметския стол в селото. Тя събира 38.32% от вота или 379 гласа, като отстъпва на първия тур единствено на Страхил Стоянов от ГЕРБ, който събира 41,25% от вота или 408.

Именно Стоянов замени след 4 мандата Ценко Чоков начело на Галиче, след като последният бе отстранен от съда от поста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
Чакала преди 4 години
Комплимент за коментара на Анонимен.
14
1
 
12
 
! Отговори
До 11 преди 4 години
Какво очакваш от 80 процента гласуващидебили ?
13
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе какво давате гласност на този пропадналия!!!
12
3
 
4
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Голям агент на тая снимка.
11
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре дошли официално в третия свят! На корупцията, беззаконието и безобразията, ще ни завидят Колумбия, Боливия, Перу, които впрочем са икономически на светлинни години от България. Няма такъв нисък нивел, такава селяндурщина, и простащина никъде по света. Провалена страна! Кметовете са хвани единия, удари другия, но тя всъщност цялата държава такава. Некадърници, корумпирани и продажници. Четеш новини и ти звучи на комедия, на някоя пародия, но е истина! Всичките абсурди са реални!
10
1
 
9
 
! Отговори
Закона преследва преди 4 години
хора, които безпроблемно заемат изборни ръководни постове?
9
1
 
32
 
! Отговори
бай х преди 4 години
навсякъде в цивилизованите държави - лица които са криминалци и злоупотребили с държавна власт и са осъдени/подсъдими ПОПАДАТ В ЗАБРАНИТЕЛЕН СПИСЪК И ДОЖИВОТ НЯМАТ ПРАВО ДА ЗАЕМАТ ДЪРЖАВНА ВЛАСТ
8
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Ф.С.В.Да ти кажа, все едни и същи са. Поне хората получават нещо насреща ...
7
4
 
16
 
! Отговори
Хахаха преди 4 години
Робите гласуваха за да запазят подхвърленото парче хляб а не че обичат фирма герб..за това фирмата ще си печелят дълги години а робите ще се кланят за парчето хляб..по добре годините на ятагана да бяха,тогава се раждаха герой а сега мишки
6
2
 
29
 
! Отговори
Послее преди 4 години
После синовете му по един два мандата и така ще си минава времето и фирма герб ще си грабят дълги години за сметка на муууу(б.и.в.о.л.и.т.е)
5
0
 
49
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
На крепостните селяни им харесва да ги налагат с камшици- и по някоя безплатна ексурзия де ))хаха ДЕМОКРАЦИЯ се прави само с богати хора-средна класа - с бедняци няма никаква Демокрация -Те са готови на всичко за да си хапнат и пиинат днес - а за утре ще му мислят!!
4
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Спокойно ако жена му загуби балотажа на следващите избори децата му са в играта.
3
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Реджо ди Калабрия пасти да яде. Щом хората си го(ги) искат - фала на раболепието.Слави Трифонов квото и да е, си е много прав за слогана на партията си.
2
2
 
52
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
Умиране Има - Отърване НЯМА- от простащината превзела държавата !! Айде слагайте златните ланци и мачкайте тези които гласуваха за Вас - за по 5 кебапчета и няколко бири - Да Живее Демокрацията !! 2020г Сме по зле от Северна Корея- Един кандидат за главен Прокурор- ами това дори в Зимбабве го няма бре - Дами и Господа ! Комунизъм има тук в най Дивият МУ ВИД!! Чокови Фореваър ! Чоколандия 2020г напред Времето е Наше!
1
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пази Боже!