Кмет с опит: Владимир Москов води Гоце Делчев от четвърт век

Той е бил на 35 години, когато станава кмет през 1995 година
28 окт 2019 13:20, Красимир Ангелов
20

В България има няколко градоначалници, които са рекордьори по спечелени мандати. Един от тях е кметът на Гоце Делчев Владимир Москов, който има зад гърба си шест мандата. Той управлява града от далечната 1995 година.

"Тогава бях на 35 години, недоверието беше голямо към хора като нас, въпреки че се очакваше промяната и това млади хора да поемат управлението", разказа Москов пред репортер на Bulgaria ON AIR.

През същата година е подписано споразумение за нов граничен пункт с Гърция при Гоце Делчев. Москов казва, че това е било голяма мечта за местните.

"Никога не ми е било самоцел да имам много мандати, просто така се случиха нещата. Разбира се, това няма да е безкрайно. Аз вече наближавам и годините за пенсия, а има и други подготвени хора, които могат да поемат управлението на града", сподели още Владимир Москов.

Според бившия народен представител от ГЕРБ Георги Андонов, който е бил кандидат за кмет на града, направеното в Гоце Делчев не бива да е повод за хвалба.

"Това е рутина. В България по време на избори наблюдаваме феномена да виждаме по улиците асфалтиращи машини и хората приемат това за голям успех. Ако трябва да сме развито общество, това трябва да го примаме за даденост", заяви Андонов.

Вижте повече в репортажа на Стоян Тричков и телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да каже от коя партия е бил преди ГЕРБ ?
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Партии любими, ще бъда с таз от вас, която е на власт.
14
2
 
6
 
! Отговори
така,така преди 4 години
Точно така Андонов.Асфалтирането трябва да се приема за даденост.Боко обаче го има за дар свише за нас благодарение на него.
13
3
 
4
 
! Отговори
Емигрирал от ГрадЪ преди 4 години
...за последно: Идете и вижте, как се санира основно ,,Второ Основно училище"?! Гарантирам ви, че след три години ще трябва да се прави половината отново... Материали, технологии, процеси...Никой не го е грижа, карат през просото-АМИ, НИКОЙ НЕ ГИ КОНТРОЛИРА! Това са пари на данокоплатеца... Да не продължавам, че само ми се вдига кръвното...
12
1
 
8
 
! Отговори
Емигрирал от ГрадЪ преди 4 години
Само *** се кандидират за кметове и политици: Митко Гамиша, наричнан ***-не можещ две изречения да свърже, се оказва с ,,више" невлизал никога в университет, убил човек... Гоше ***, Павльо Петелов- наричан в училище Магарето, сричащ още до осми клас, непрочел и две книги до край, изведнъж се оказва с виШе Убразование, и магистърска степен по... ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ, бе??! *** и крадци, измамници и пед...си са на власт в този хубав Град. Чакам само Коцето Пашкулев да се кандидатира?
11
2
 
3
 
! Отговори
Емигрирал от ГрадЪ преди 4 години
...Алкохолите, редовно си гласуват за него-познайте защо??? Имам роднини в Комсала. Наша бедна позната се нуждаеше от помощ. Отива при социалните, и й отказват...Под сурдинка и се казва,,..ако беше ромка, нямаше да има проблем.."! Попови Ливади е превърнат в клоака, пътищата в района са в плачевно състояние, беднотия, безнаказаност, безнадежност. А, за алкохолните и дрогипартита на Папазчаир от ,,бизненсмените" и общински съветници-да ми разкажете нещо? Фирмата ,, Ролман", като затвори един ден
10
4
 
3
 
! Отговори
Емигрирал от ГрадЪ преди 4 години
Вече над 25 години не живея там, избягах след казармата... Майка ми и баща ми, сестра с деца, приятели, бивши учители-всички тези хора, ги посещавам по няколко пъти в годината, и мога да твърдя, че наистина знам, какво се случва в моето родно място!ГрадЪ се оправлява от една малка шайка коруптни общински съветници с фирми, редовно печелещи обществени поръчки... Наркотици, колкото и когато си пожелаете. Лоши ремонти, хаос по улиците-един парк ви оправиха, и вие му се кланяте вече.Продължавам
9
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко Борисов направи парка в града, реновира пътищата които водят до Г.Делчев и улиците в града, смени водопровода, санира блоковете, а народа избра този.
8
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 2Кой други бе, като той е кмет на Гоце Делчев цяла вечност.
7
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поздравления за Москов!
6
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До БравоНе знам кой е ***, обаче ти си написал "по реден път". Вземи си буквар.
5
7
 
24
 
! Отговори
Браво преди 4 години
Жив и здрав да е г-н Москов, който има съмнение относно качествата му на кмет, да се разходи из Гоце Делчев! А Гошо *** (така е известен балъка от гроб) за по реден път затвърждава прякора си!
4
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя от ГЕРБ не си ли дава сметка че плюе по бившите си покровители и по собствената си физиономии правейки такива изявления?
3
3
 
20
 
! Отговори
Икономист преди 4 години
До АнонименАми не е. От БСП е. И може би е единствения свестен в Партията -майка.
2
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много си е добър кмета. Направи много за града, за разлика от другите. Подкрепихме го като човек, а не като член на бсп.
1
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ясно, значи и тоя пребоядисан комунист, който сега се изживява като гербераст.