Трима припаднаха в "Арена Армеец", предаването на протоколи върви

Двама от членовете на СИК са откарани в Окръжна болница
28 окт 2019 08:52, Боряна Павлова
36

Трима са припаднали в "Арена Армеец", където се предават протоколите от избирателните комисии. На мястото има линейки.

Двама от членовете на СИК са откарани в Окръжна болница - мъж с епилепсия и диабет и жена с проблеми с кръвното налягане.

Още по темата

От "Окръжна болница" съобщиха, че е приета 53-годишна жена с високо кръвно налягане. Тя ще бъде прегледана, от болницата уверяват, че опасност за живота й няма.

Третият припаднал е полицай - той вече е добре и не е пожелал да бъде хоспитализиран.

"Бързината, с която се случва предаването зависи от това какви грешки са допуснати", обясни за "България сутрин" председателят на ОИК в София Полина Витанова.

Около 710 протокола са предадени до момента от общо 1613.

Над 260 сигнала за нарушения са подадени в ЦИК, от 2000 до 5000 лева е глобата за първо нерушение.

Избирателният кодекс е категоричен, че обявяване на всякаки резултати преди края на изборния ден е забранено.


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
3
 
! Отговори
IBM FAKE NEWS преди 2 години
ИДЕТЕ И ИСКАЙТЕ ОТ МВР ДА ВИ ДАДЕ СТАТИСТИКА ЗА АРЕСТУВАНИТЕ И ТЕЗИ, КОИТО СА РАЗСЛЕДВАНИ ЗА КУПЕН ВОТ. ЩЕ СЕ ХВАНЕТЕ ЗА ГЛАВАТА. ЧИСЛОТО Е ГОЛЯМО. В АРЕСТИТЕ НЯМАЛО МЯСТО. НАТЪПКА ЛИ ГИ В СОФИЯ И БУРГАС ПО 50 ЧОВЕКА НА ВСЕКИ ЧАС. НАКРАЯ ШЕФОВЕТЕ НА ПОЛИЦИЯТА СИ ГОВОРИЛИ, КВО ДА ПРАВЯТ... ХВАЩАТ ЕДИН И ВЕДНАГА ГО ЗАМЕНЯТ С ДРУГИ ДВАМА. ХВАЩАТ ТРИМА И ГИ ЗАМЕНЯТ С ДРУГИ 6БАССИ ДЪРЖАВАТА.ДАВАЙТЕ ХАКА ЗА МАШИННИЯ ВОТ,ПОНЕ ВСИЧКО ДА СТАВА ТИХО ЩОТО АКО ТАКА ПРОДЪЛЖАВА БРЮКСЕЛ ЩЕ ЗАБРАНИ ИЗБОРИТЕ
32
1
 
1
 
! Отговори
IBM FAKE NEWS преди 2 години
ГРОББ ПЕЧЕЛИЛИ ЗА 5ТИ ПЪТ В БУРГАС? ЕМИ, ТО И В СЕВЕРНА КОРЕЯ ПЕЧЕЛЯТ 10 ПЪТИ ОТ 10 ИЗБОРА. ХАХА-ХА...Я, БЯГАЙ. НА КОЙ ЩЕ МИ ГОВОРИТЕ. ФАЛШИФИКАЦИЯТА Е ПЪЛНА, А ПОЛИЦИЯТА НЕ МОЖЕ ДА СМОГНЕ ДА ГИ АРЕСТУВА. ТО НЯМАШЕ МЯСТО В АРЕСТА В БУРГАС, СОФИЯ И КЪДЕ ЛИ НЕ. хВАЩАТ ЕДИН, А СЛЕД НЕГО ВЕДНАГА ГО ЗАМЕНЯТ С ВТОРИ, ТРЕТИ... ПЛАЩАТ ЯКО ЗА ВОТА, ТАКОВА НЕЩО НЯМА В БОГАТИТЕ ДЪРЖАВИ, ЗАЩОТО СЕ НАКАЗВА С 5 ГОД. ПРИСЪДА. ТУК СЪЩО МОГАТ ДА ГО НАПРАВЯТ, НО НЕ ИСКАТ. ТИКВАТА ЗАПОВЯДВА САМО ЗАБЕЛЕЖКА И ГЛ
31
0
 
3
 
! Отговори
IBM FAKE NEWS преди 2 години
И ПОСТОЯННО ПРОМЕНЯТ НОМЕРАТА, ЗАКОНИТЕ И ПРАВИЛАТА ДА ГИ НАГОДЯТ , ЗА ДА ПОБЕДЯТ. КВО ПОВЕЧЕ ДА КОМЕНТИРАМЕ. ИМАМЕ МАШИНИ, ПЛАТИХМЕ СИ И ТЕ РАБОТЯТ, НО НАЛИ ТРЯБВА ДА МЪЧИМ ХОРАТА.КАТО УМРЕ НЯКОЙ, КОЙ ЩЕ БЪДЕ ОТГОВОРЕН? ТИКВАТА ЩЕ ВЛЕЗЕ ЛИ В ЗАТВОРА АКО УМ..-РЕ НЯКОЙ ДОКАТО ЧАКА 10 ЧАСА ПРЕД ЦИК?
30
0
 
2
 
! Отговори
IBM FAKE NEWS преди 2 години
ТИЯ ПО..ЛИТИЦИ КАТО САТАНАТА. МЪЧАТ ТЕ ОЩЕ ПРЕДИ БОГ ДА Е ОТСЪДИЛ ДАЛИ ЩЕ ХОДИШ В АДА ИЛИ В РАЯ.ТОВА Е НЕНОРМАЛНА Д--+==.ЪРЖАВА. ПОЛИ..ТИЦИТЕ ТЕ УБИВАТ С ТЕХНИТЕ ПЕРКИ, ДУПКИ ПО МАГИСТРАЛИТЕ, А СЕГА И С ТЕЗИ КНИЖНИ ИЗБОРИ С МАГИЧЕСКИ ХИМИКАЛКИ.АЗ, АКО БЯХ ЩЯХ ДА ЗАПА..ЛЯ ТЕЗИ ЧУ..ВАЛЧЕТ.А. ХИЧ НЕ МИ ПУКА. ХОРАТА ПРИПАДАТ И УМИРАТ, А ТИКВАТА СИ ПИЕ УИСКИТО С ПРОСТИФУТКИТЕ, ВЕЧЕР ПО СЛУЧАЙ ПОБЕДАТА ЧРЕЗ ФАЛШИФ..ИКАЦИЯ.
29
0
 
2
 
! Отговори
IBM FAKE NEWS преди 2 години
ДАЙТЕ МУ НА ТИКВАТА ХАКА ЗА МАШИННИЯ ВОТ ДА СПРЕ ДА МЪЧИ ХОРАТА.ХОРАТА ПРАВЯТ ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ, КВАНТОВИ КОМПЮТРИ, НО БАЙ ТИКВА ВСЕ ОЩЕ ПРАВИ ИЗБОРИ С КНИЖНИ БЮЛЕТИНИ И МАГИЧЕСКИ ХИМИКАЛКИ. ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ МУ ИЗЛИЗАТ В ПЪТИ ПО-СКЪПО ВМЕСТО ДА СИ ПЛАТИ НА ШЕФА НА "МАШИННИЯ ВОТ" ЗА ДОЖИВОТЕН ХАК.ДАЖЕ ЩЕ МУ ОБЯСНЯ, КОЛКО Е ЛЕСНО МАТЕМАТИЧЕСКИ ДА СЕ НАПРАВИ. ПРОСТО ГРУПИРА И СОРТИРА ПЕЧЕЛИВШИЯ ВОТ В СЕКЦИЯТА И САМО РАЗМЕНЯ ПОЗИЦИЯТА НА ПЕЧЕЛИВШАТА ПАРТИЯ С НЕГОВАТА. ГОТОВО. ТАКА НЯМА ДА МЪЧИ
28
0
 
4
 
! Отговори
IBM FAKE NEWS преди 2 години
ЕЙ, ТИКВО СКАПАНА!!! СТИГА СИ МЪЧИЛ ХОРАТА. НАПРАВИ МАШИНЕН ВОТ В СЕКЦИИТЕ С ТВОИТЕ ХОРА, А ШЕФА НА "МАШИННИЯ ВОТ" ЩЕ ТИ ДАДЕ ХАК ВСЕКИ ПЪТ ДА ПЕЧЕЛИШ БЕЗ ДА МЪЧИШ ХОРАТА.ТИ СИ ***@ И ПРР0ОСТА ТИКВА. ДАЙ МУ ТАМ НА ШЕФА НА МАШИНИТЕ ЕДНИ 100 БОНА И ЩЕ ИМАШ ДО ЖИВОТ ХАААК.БЕЗ ДРУГО И СЕГА ПАК ХАКВАШ ИЗБОРИТЕ, ФАЛШИФИКАЦИЯТА Е ПЪЛНА. АКО ТЕЗИ ИЗБОРИ СА ЧЕСТНИ, ЗАЩО НИКЪДЕ В КНИЖАРНИЦИТЕ НЯМА МАГИЧЕСКИ ХИМИКАЛКИ. ИЗКУПИХТЕ ГИ ВСИЧКИТЕ ЗА ИЗБОРИТЕ.АКО ФАЛШИФИЦИРАШ ИЗБОРИТЕ С МАШИНИ, ПОНЕ НЯМА Д
27
0
 
4
 
! Отговори
IBM FAKE NEWS преди 2 години
Няма ли далавера, кой нормален човек ще иска да участва? Значи има някаква далавера.Защо няма машинен вот? Фалшификатори стига сте тормозили хората да Ви разнасят чувалчетата.Оставка!!! Б00клуци!!! Тормозите бедните и старите хора, а вместо това може да направите машинен вот.АБЕ, ТОЯ ОТ ФИРМАТА С МАШИНЕН ВОТ. ДАЙ НА ГРОБ ЦЕЛИЯ КОД И ГИ НАУЧИ КАК ДА ХАКВАТ МАШИТЕ ЗА ИЗБОРИТЕ. ЩОТО ПО ВРЕМЕ НА ТЯХНОТО УПРАВЛЕНИЕ НИ УБИВАТ С ТЕХНИТЕ ПЕРКИ И ДУПКИ ПО МАГИСТРАЛАТА, А СЕГА ИЗМЪЧВАТ И ХОРАТА С ТЕХ
26
0
 
2
 
! Отговори
IBM FAKE NEWS преди 2 години
ТИКВО до кога ще тормозиш хората? Направи вота електронен, машинен. Премахни всички тези закони, които забраняват на хората да гласуват!!!Значи Бог е създал хората със свободна воля, но ако не гласуваш три пъти подред ти отнемат правото на глас. Ако успееш да гласуваш ти дават магическа химикалка в секцията и после ти подменят вота. Ако гласуваш с твой химикал, после купената секция драска други квадратчета и ти правят вота и бюлетината - невалидни!Ако пък всичко мине по правила
25
0
 
0
 
! Отговори
До 23 преди 2 години
В малките градове, нито работата е отвратителна, нито лесно ще те назначат. Едни и същи са!
24
0
 
7
 
! Отговори
ogin преди 2 години
За 100 часа работа има няма дават 50лв
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не съм чула някой да не е изявил желание и да не е станал член на СИК. Обадете се един месец предварително в щаба на която и да е партия и лесно ще ви назначат. Точно щото работата е отвратителна.
22
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не искам никой член на ИК да ми се оплаква! Едни и същи са всеки път, явно до живот.
21
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Броенето в тази зала всяка година е събитие
20
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бях застъпник в една централна столична секция. До 1.30 ч. /5 часа и половина!/ след края на изборния ден още не бяха приключили с броенето и попълването на протоколите. Толкова тегав процес отдавна не бях наблюдавал.
19
1
 
10
 
! Отговори
До Гашо преди 2 години
Аз също бях член от комисията, пък не съм лелка. Храна и вода не съм получавала, камоли безплатно! Парите изобщо не са 100 лв., но и 100 лв да бяха, мисля, че за 2 дни с обща ангажираност над 24 часа са малко. Цял ден ти се плюнчат някакви си "***", които или идват пияни или не знаят защо идват, а ти трябва да си усмихнат и отзивчив. Да не говорим за изцяло тромавата систама за това, кой, как гласува. После броиш бюлетини, пишеш 10000 протокола, пакетираш и носиш като хамал.
18
1
 
13
 
! Отговори
-------- преди 2 години
А колко по-лесно щеше да бъде да има електронно гласуване. Ем резултати на момента, ем не се занимават хората да висят по опашки - вкл. важи и за гласоподавателите, както и за членовете на СИК да си предадат протоколите. Ама нали... понеже дигитализацията е еретична практика у нас, още практикуваме практики от преди 200 години.
17
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това са хора в недобро здраве, които не са се хванали от хубаво да работят в комисиите за тези пари. Дано да се оправят.
16
15
 
6
 
! Отговори
Преял Гербав преди 2 години
На комунистите им прилошава. Вдигат кръвно и и се ебава майката :DПалци горе за ГЕРБ! Най-голямите в политиката. Голями сме!
15
11
 
4
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Припадналите са комунисти, изгубили съзнание от мъка от грандиозната победа на ГЕРБ и Господин Борисов в цялата страна
14
8
 
9
 
! Отговори
Гашо преди 2 години
Нека припадат, алчни втасали лелки се натискат за комисии да згънат по 100 лв и д а има един ден плюскане.