Иванчева подкрепи Манолова за втория тур в София

Моделът на управление в София трябва да се промени, смята тя
30 окт 2019 14:48, Красимир Ангелов
170
Иванчева подкрепи Манолова за втория тур в София
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Бившият кмет на "Младост" Десислава Иванчева и нейната заместничка Биляна Петрова се обявиха в подкрепа на Мая Манолова на втория тур на местните избори в София, стана ясно от тяхна позиция, изпратена до медиите.

"Това беше трудно решение, но ние смятаме, че липсата на позиция е равно на безотговорност. Ние сме убедени, че моделът на управление в София трябва да се промени и ние заставаме зад кандидатите на промяната, кандидатите изправящи се срещу ГЕРБ, които се ангажират да работят за запазване на зелените площи и междублоковите пространства в столицата", пишат в своето становище двете.

Още по темата
"Ние очакваме от г-жа Манолова, че ще сложи край на порочните практики за облагодетелстване на определени кръгове и ще работи за интересите на жителите на София", заявяват още те.

Иванчева и Петрова обявиха, че очакват ангажимент за конкретни действия от страна на Мая Манолова за преместване на строежите от междублокови пространства в Младост и другите квартали в София; стриктно следене за спазване на минималния изискуем процент озеленяване при ново строителство; проверка на реституциите и продажбите на общински имоти. Борба с имотните измами; прекратяване продажбата на общински терени, за да има къде да се изграждат училища, детски градини и да се местят инвеститори.

"Ние ще следим за изпълнението на поетите ангажименти и ще бъдем гражданската съвест за промяната. Ще ви информираме периодично какво е направено. И ако не изпълни поетите ангажименти - ще продължим да правим това, което можем - ще осветляваме порочните практики и ще поведем протестите, отново", заявяват Иванчева и Петрова.

На първия тур на местните избори в София Иванчева събра 3 627 гласа, което се равнява на 0.81% от всички гласували.


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Иванчева че и Петрова която подкуп не е взимала лежат две години в ареста, а цялото подсъдимо герберско войнство за далеч милионни афери е на свобода - Боршош, заместничето-бушон на Фандъкова, директора на военно-медицинска академия. Примери от турското правосъдие на ГЕРБ и дпс
149
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе гербери, защо съдията я оправда за толкова сигурния подкуп, а? Май-май ще я оправдаят и за искането доказано по кошаревския метод Европа в сересетата станало Европа. Кой казва Еврота, казва се Евро...В неделя всички районни кметове на опозицията НАРОДА СРЕЩУ ГЕРБ и Манолова кмет.
148
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Кои са тез ?Най-застарела е сготвилата ги с подхвърлен подкуп КОМПИРИЦА!!!! Но бог вижда и вече кръстенето на агент Буда не помага.
147
2
 
2
 
! Отговори
Кои са тез ? преди 1 година
Приличат на застарелия шафрaнтии от Околовръстното
146
2
 
5
 
! Отговори
Нормално преди 1 година
Съидейнички са по делавери.
145
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Bulgarskiat souz na proztitutitev bolgaria i toi podkrepia kolejkata si
144
6
 
11
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Хахахахаа, остана и да не я подкрепи :)))))))))))))))))))))))Комунягиииииииииии, София е синя. В неделя ще ядете пилето!!!
143
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Що не са в Сливенския?
142
1
 
4
 
! Отговори
1 преди 1 година
До Анонимен-115,като първия е най-младия комунист,като най-младия партизанин митко палаузов.
141
4
 
5
 
! Отговори
1 преди 1 година
До Щерю,дали са ненаситни,колкото любимата ти тиква,или колкото пацо терасата,или колкото ,другия ти любим асансьорчиков цветан.
140
4
 
9
 
! Отговори
Щерю преди 1 година
Стане ли дума за големият бюджет на София - очите ще си издерат. Ненаситни зверове...
139
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гласуваш за ГЕРБ-получаваш ДПС. Това е ситуацията в момента. Вие си помислете и преценете какво искате.
138
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Фандъкова не е само комунистка, но и убедена русофилка, учителка по руски, родом от едно самоковско село. НЕ, МЕРСИ!
137
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 137Като Фандъкова е "комунистка" защо трябва да гласувам за баш комунистката Манолова !?
136
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Иванчева ще подкрепи "големия" инвеститор на Манолова Ваклин, който ще преведе останалите траншове от подкупа в касата на Манолова !
135
1
 
6
 
! Отговори
До двоен мутро.. преди 1 година
Тъй както я караш ,и Калоянчев,Бог да го прости,и Кирил Маричков, да ги осъдим за автокатастрофите им? Ако пък случайно са харесвали Фандъкова, да ги прокълнем...
134
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПОДСЪДИМИЯ ЗА МИЛИОН ЗАМЕСТНИК НА фАНДЪКОВА НЕ Е В ЗАТВОРА А ИВАНЧЕВА ЗА 50 ХИЛЯДИ Е В ЗАТВОРА!!!! ТА Я ПИТАЙТЕ ЗА КОГО ЩЕ ГЛАСУВА ЗАМЕСТНИКА НА ФАНДЪКОВА, ЩОТО АКО КАЖЕ ЗА МАНОЛОВА ВЕДНАГА ЩЕ ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА... ГЛАСУВАМ В НЕДЕЛЯ ЗА РАЙОНЕН КМЕТ ОТ ДБ И ЗА КМЕТ НЕЗАВИСИМАТА ПОДКРЕПЕНА ОТ ЛЕВИ И ДЕСНИ МАНОЛОВА.
133
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Фандъкова е истинска комунистка-член на БКП!Никога не бих гласувал за комунист!
132
6
 
7
 
! Отговори
двоен мутростандарт преди 1 година
Трънския кмет който е невинен че е прегазил дете и невинен, че е сключвал договори с умрелите да им работи земите, пък подкрепя Фандъкова, зер са си от една партия.
131
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На това в народните приказки и поверия му се вика САБАТ.Накратко - сборище на вещици!!!А снимката е документален факт за предстоящото събитие за Хелоуин!