Бедността - основната причина за купения вот

Хората избраха много независими кандидати, а не партийни
25
Бедността - основната причина за купения вот
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Няма алтернатива, която да поеме опразненото от ГЕРБ пространство. На много места те подкрепиха независими кандидати. Затова не можем да твърдим, че залагат само на партийни такива", коментира в студиото на Bulgaria ON AIR икономистът от КТ "Подкрепа" Ваня Григорова.

По думите ѝ много висок дял от манипулирания вот в България бил в резултат от бедността на хората в страната.

Изборите за кмет на София печели Йорданка Фандъкова. Тя ще продължи да управлява столицата в следващите 4 години, сочат данните от Exit Poll на "Gallup International".

Издигнатата от ГЕРБ Фандъкова събира 50.8% от вота на софиянци на днешния балотаж. За нейната съперничка Мая Манолова са гласували 42.7% от отишлите до урните. 6,4% от избирателите са избрали опцията "Не подкрепям никого".

"Кмет от всяка политическа сила може да направи много за своята община. Стига да го реши и да работи добре с централната власт. За щастие управлението в България към момента работи добре. И не смятам, че ще се стигне до предсрочни парламентарни избори", отбеляза бившият вицепремиер Николай Василев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
8 преди 4 години
Цялостна ревизия на тези избори !Не можем да отминем с мълчание купуването на гласове .Сега трябвада им дадем урок ! Иначе ще се самозабравят ! проблемът ни е един -единоначалието на диктатора Борисов ! Задушава демокрацията !
16
1
 
3
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
""Бедността - основната причина за купения вот""Ами мизерници.Чувал съм изрази от типа"Той ще печели стотици хиляди,а аз ще му работя за 1200лв.Ако се намалят или премахнат социалните ,за трайно безработни,но това да не засяга хората с реални физически,здравословни и ментални проблеми изаболявания.Подчертавам с реални проблеми и ,а не такива където цели "мааали" имат еднакви заболявания
15
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По-скоро основната причина е безнаказаността. Ако се прилагаше закона и схемаджиите влизаха скоропостижно в затвора, бедните биха се хванали на работа, вместо да си продават гласа за две кебапчета и 20 лв.
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
224619071 103 ОУ /ж.к.Филиповци/На сайта на ЦИК ще видите за кого са гласували
13
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бедни, бедни, но някои при никакви обстоятелства не бихме гласували за ГЕРБ!
12
6
 
3
 
! Отговори
Смирен депутат преди 4 години
С 560лв минимална заплата-436 лв чисто се живее перфектно в икономически стабилна държава България.
11
0
 
9
 
! Отговори
5 преди 4 години
И бедността , но преди всичко това , че в алчността си за власт и пари ГЕРБ развратиха тази част он това население -ромите !
10
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Основната причина е липсата.на държавата, която вместо да го ликвидира, даже го насърчава. Бедността и простотията са следващи причини.
9
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сатанатото е доказан гербав ***!Няма смисъл да му се връзвате!
8
0
 
4
 
! Отговори
До 11 преди 4 години
Даааа, значи си по-скоро за преплюване!
7
2
 
14
 
! Отговори
До 8 преди 4 години
Ако си го верваш, значи си за лечение на слабоумие, което е нелечимо. Ако виж, си ощастливен от шЯйката, тогава бих те само преплюл. Ще чакам от плондира Цацаров и бухалката Гешев да направят нещо. Че нали са сложени на тези постове, от тези които купуват. Днес цял ден порно-сайта пик нарушава грубо изборния ЗАКОН, пускайки пропаганда и фалшиви рвзултати, онзи тюлен цацата обяснява какво представлявал... Пловдив. Молим, скрий се!
6
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Държавата на незаконно купените вотове и ненаказазуемите политици остана без народ.
5
0
 
28
 
! Отговори
Пустиняк преди 4 години
Третата причина да е бедността. Има много по-бедни държави, в които това не съществува. В такива размери като у нас е невиждан феномен. Първата е богатството. На тези, които купуват. Защото един купен ромски глас за 50 лв. им излиза поне двойно. За убити безнадеждни села, изрЬоди като Чоков хвърлят десетки-стотици хиляди. Евро субсидии се крадат брутално. Втората е нулевата ценностна система у населението. Има села, в които бг населението се гневи, че се плаща само на ромите.
4
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много ясно че бедните ги купиха. Да не би случайно да ви държат бедни. Ако сте богати ще им теглите майната и ще ги оставите да си доят кравите на село. Що мен не ме купят тук в чужбина ще ме купят ама на 36 март. За 25 години направих милионите и сега си живея живота. На 45 години съм се пенсионирал. Но пенсията ми я плащат банките чрез лихвата. Не чакам на държавата да ми дава подаяния колко да не ми хване паяжина задни, ка. Защото и тук пенсиите са малки не си мислете че са много големи.
3
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Смехории какъв купен вот които си гласува си гласува вече избора е наш а не ваш на печелившите честито някои дадоха обещания Като вот на доверие дано да ги спазят малкото млади из тоя град дето сме преди да сме закрили града все още вярваме а колкото до тия де пречат на развитието те пречат 20 години
2
0
 
15
 
! Отговори
Бау преди 4 години
Аз пък си мислех, че причината са извънземните :(
1
1
 
28
 
! Отговори
1 преди 4 години
точно за това не се вдигат пенсии,заплатите на мед.сестри,за да може да се купуват гласове.