Жандармерия в плевенско село, втора акция в района

Униформени нахлуха в къща, било щаб за купуване на гласове
3 ное 2019 15:25,
6
Жандармерия в плевенско село, втора акция в района
Снимка: архив Булфото

В къща в плевенското село Буковлък нахлуха жандармерия и полиция, съобщи "нова тв". Предполага се, че в този дом се купуват гласове.

Очаква се собственикът на къщата да бъде задържан. Сградата се намира срещу Основно училище „Климент Охридски”

Това е втората акция за последните 24 часа в района. В деня на размисъл бяха задържани четирима души по подозрения за купуване на гласове.

Още по темата

Две от трите секции в Буковлък отвориха навреме. Третата - с 20 минути по-късно заради успал се председател на комисия. Първият сигнал за нарушение бе за председател на секция, който употребява алкохол.

"Бяхме изпратени от Общинска избирателна комисия да констатираме има ли нарушения, свързани с подадения сигнал, който е, че председателят на 102-ра комисия употребява кафе с алкохол. Всички членове на СИК категорично заявиха, че няма такова нещо. Имайте предвид, че в СИК са представители на всички политически сили”, заяви Пламен Иванов, секретар на ОИК-Плевен.

ЮГотов съм на проверка с дрегер. Пил съм само две кафета”, заяви Стефан Иванов, председател на СИК. Над 115 хиляди са гласоподавателите в Община Плевен, които имат право да гласуват на втори тур. Към 12:00 ч. плевенчани гласуват активно.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
5
 
! Отговори
до Анонимен преди 4 години
Ясно е, че нищо не ти е ясно. Протоколите от ромските квартали давта отговор на всичко и всички.
1
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ясно. Щабът е бил на БСП хахахаха