Манолова на вота - свой сред чужди, чужд сред свои

Победата на Фандъкова е безапелационна, смята Юлий Москов
Обновена: 3 ное 2019 22:57 | 3 ное 2019 22:43, Красимир Ангелов
12
Манолова на вота - свой сред чужди, чужд сред свои

"Мая Манолова се оказа в много странна ситуация - свой сред чужди, чужд сред свои", коментира журналистът Юлий Москов предварителните резултати от балотажа на местния вот в студиото на Bulgaria ON AIR.

От данните на паралелното преброяване на "Gallup International" Йорданка Фандъкова печели изборите за кмет на София и ще продължи да управлява столицата в следващите 4 години.

Още по темата
Журналистът Милен Цветков пък нарече резултатите "бомбастични", но изпита съмнение, че са гласували много хора, въпреки големите проценти. "Видях, че София има 96 квартала. Два или три от тези 96 квартала в София са избрали Фандъкова. Внушава се на аудиторията, че кметът управлява града, а е обратното", коментира Цветков.

"Загубилите изборите мога да търсят утешение навсякъде. Победата на г-жа Фандъкова е безапелационна. На нея трябва да ѝ благодарим, защото спаси София от простотията и селянията. Не е изключено да един ден да я наричаме "майката на София", коментира Москов победата на Фандъкова.
 
Според него сред негласувалите има повече хора, които подкрепят Фандъкова, отколкото сред гласувалите за нея. Той допълни, че софиянци досега са излизали на улицата да протестират само срещу Орешарски, но срещу кметицата никога не е имало протести с такъв мащаб.

"Ако всичко беше както го описва г-н Москов, тогава хората щяха да излязат да гласуват за Фандъкова", възрази Милен Цветков. Той допълни, че ако някой си върши работата и управлява добре, хората ще отидат до урните да гласуват и да го изберат отново. 

Юлий Москов коментира, проблемите на големите градове, които не са чак толкова различни, отколкото тези на София. Според него в Ню Йорк 25-сантиметрова дупка е незначителна. Рим пък има мръсен въздух и проблеми с боклуците, а по улиците тичали "плъхове като котки".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
4
 
8
 
! Отговори
Кукувицата Мая преди 4 години
Комсомолка без визия и план за развитие на София !
7
10
 
14
 
! Отговори
Тошко преди 4 години
Миленчо, що не вземеш да се гръмнеш? Я си прочети написаното отново: "Ако всичко беше както го описва г-н Москов, тогава хората щяха да излязат да гласуват за Фандъкова", възрази Милен Цветков. Той допълни, че ако някой си върши работата и управлява добре, хората ще отидат до урните да гласуват и да го изберат отново. Ами нали точно така направиха хората - отидоха до урните и гласуваха за Фандъкова. Защото си върши работата и управлява добре. Имах по-добро мнение за теб!
6
8
 
12
 
! Отговори
аналлизатор преди 4 години
комунистите за малко не спечелиха софия, сега когато ревне некой либераст срещу фъндъкова, или въобще срещу ГЕРБ , един тежък физически шамар е най-малкото което можеш да му подариш
5
9
 
17
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Сребърен медал за Мая - рев, сълзи и сополи на промяната...
4
9
 
14
 
! Отговори
Младеж преди 4 години
БСП умре але,але,але... Тия имаха най-много гласове докато пенсиите бяха още активни за живот, ама вече са на умирачка 80% от тях и няма гласове вече за БСП-то... хаха... Койт не скача е червен...
3
12
 
11
 
! Отговори
Emo преди 4 години
Москов, майката на селенията, простотията, корупцията, шума, презастрояването в София е именно фандъкова, а такива като тебе, дето манипулират в нейна полза, са бащите.
2
9
 
23
 
! Отговори
Бсп е в будна кома.. преди 4 години
Герб и СДС обединени за изборите нанесоха поредната този път най-тежка загуба на Бсп . След предстоящата оставка на ***(Голямата лъжа) като председател на Бсп след тежката загуба на общинските избори следва неизбежното и закономерно свиване на Бсп до маргинална незначителна партия, а това е добре за България...
1
19
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ФАНДЪКОВА КМЕТ!ГЕРБ ПОБЕДА!ЧЕСТИТО, ФАНДЪКОВА!ЧЕСТИТО, БОРИСОВ!ЧЕСТИТО, СОФИЯ!ЧЕСТИТО, СОФИЯНЦИ!БСП беше пратена в небитието!