Манолова пак се жали от масово купуване на ромски гласове

От щаба ѝ подадоха сигнали за белязани бюлетини и организиран вот
144
Манолова пак се жали от масово купуване на ромски гласове
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Жалби срещу масово купуване на гласове, предимно в ромски секции, са изпратени от щаба на независимия кандидат за кмет на София Мая Манолова.

Към 16.00 часа от 20 сигнала за нарушения до ОИК, ЦИК, главния прокурор и МВР, повече от половината са за платен вот, съобщиха от щата на гражданския кандидат за кмет на София.

Още по темата

Останалите са за белязани бюлетини, организиран вот и публикувани екзит полове в сайтове, което е в нарушение на Изборния кодекс.

Основно сигналите за масово купуване на ромски гласове са в 34-та, от 58-ма до 67-ма, и 75-та секции в кварталите "Красна поляна", "Факултета". А също и в кварталите "Слатина", "Нови Искър", в район "Илинден" и с. Филиповци.

До момента единствената реакция по подадените сигнали е от 3-то РУ към СДВР, откъдето заявиха, че не могат да осигурят полицейско присъствие във всички секции на територията на Столична община.

По-рано през деня независимият кандидат за кмет на София Мая Манолова призова на страницата си в социалната мрежа Facebook столичани да излязат и да гласуват, "за да не се даде възможност на купения и контролиран вот да решават съдбата на София".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
бсп е партия вампир от най-гнусното минало на България. Време е да си ходи в историята.
36
3
 
4
 
! Отговори
Бсп е в будна кома.. преди 4 години
Герб и СДС обединени за изборите нанесоха поредната този път най-тежка загуба на Бсп . След предстоящата оставка на ***(Голямата лъжа) като председател на Бсп след тежката загуба на общинските избори следва неизбежното и закономерно свиване на Бсп до маргинална незначителна партия, а това е добре за България...
35
2
 
5
 
! Отговори
Мая общата преди 4 години
Тази същата прави зашива преработва изборния закон .И защо тогава не промениха закона по справедлив начин и да не се дава право да гласуват на хора със деменция 68+ години и индивиди без основно образование .При Все това този разговор сега нямаще да се води тази дъвка с купения вот нямаше да се дъвче и столетницата партия нямаше да съществува!!!
34
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До БСП ХАХАХА , АМА ГОЛЯМО ХАХАХА :) :)
33
5
 
6
 
! Отговори
Бургас преди 4 години
Поздрави на София от Бургас ! Направихте по-добрия избор, логичния избор !
32
4
 
9
 
! Отговори
Бате Гойко преди 4 години
От друга страна, споровете тук са излишни, господин премиера днеска каза, че изборите са свършили още миналата седмица и победителят е ясен. Ама явно не сте го разбрали правилно. Пък после му се смеете и разправяте, че бил пpoc.
31
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Демократично е.
30
6
 
8
 
! Отговори
ЗАЩО СЕ ЖАЛВА? преди 4 години
Нали техният някогашен партиен вожд бай Тошо внесе стотици хиляди от тези индивиди?толкова ли не са могли да преценят, че на бай швед колкото и бонуса да му дадеш, той в крайна сметка ще продаде подкрепата си на друг, ако този другият в даден момент му даде нещо повече. А пък ти може половин век да си пълнил гушата на бай швед и на потомството му с какви ли не дарове!
29
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вижте в красна поляна как са гласували миналата седмица и сами преценете...има секции с 95 процента за Фъндъкова
28
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 49.. По твоята логика.Всеки който се изправи срещу ГЕРБ.И щом ГЕРБ го " обяви за опонент от БСП" То никой няма шанс!-:) Схващаш ли?!!! И ако не можеш сам да мислиш.Ще те водят за носа до живот!-:) Леле леле.Тив глави са ви само за равновесие май а?
27
5
 
11
 
! Отговори
Бате Гойко преди 4 години
"До момента единствената реакция по подадените сигнали е от 3-то РУ към СДВР, откъдето заявиха, че не могат да осигурят полицейско присъствие във всички секции..."А пък вие си гласувайте.
26
25
 
10
 
! Отговори
БСП преди 4 години
Мая Манолова вече отвори шампанското и черпи. Наздраве Гербави тролчета.
25
2
 
9
 
! Отговори
Смешник преди 4 години
Няма смисъл просто доказват журналисти че в дадено място вота е купен и кво нищо не се случва .няма задържани осъдени не казват даже за кой са капували гласове . И след лрая на вота тва че има нарушения нищо не променя изборите законни и легитимни.
24
9
 
30
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Хахахаахааа, на *** Бат Боко пак им удари шланга, за 14-ти път :)))))))))))))БСП печели в Долноуйно и Горно нанадолнище. Довечера това ще бъде съобщено тържествено от г.жа Лъжа :))))))))))))))))))))))))))))))
23
27
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 24.. Грешиш нещо! Тук не става дума САМО за БСП! Бесепарите са стари вече хорица! Тук става дума за промяна всеобща! И гласуват хора от всички общности живеещи в България! Искаме промяна,!И докато през комунизма БКП Не можехме да го сменим.Днес групировката на Борисов можем! Не желая той да ме " управлява" както комунистите 45 г!!! Ясно?
22
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До БСП И вие сте ***, и "десните" гробари. Купчина мафиоти. За тая държава няма спасение като ги има такива като вас.
21
36
 
14
 
! Отговори
БСП преди 4 години
ГЕРБ губят повсеместно!! БСП печели град след град. Връщаме се във власта, радвайте се Българи!! Победа!!
20
6
 
9
 
! Отговори
мак преди 4 години
Аз съм ... и вие сте ...., затуй се разбираме. Помните ли?
19
16
 
38
 
! Отговори
Мая-гургулица преди 4 години
Помните ли сериала "Болница в края на града"?И онази знаменита реплика: "Колежке, ако глупостта можеше да лети, Вие щяхте да се реете наоколо като гургулица!"Като гледам и слушам М. Манолова, само тази реплика ми идва наум. Тя най-добре я характеризира.
18
38
 
16
 
! Отговори
БСП преди 4 години
БСП Победа!! Часове остават да си върнем София!!