Новият кмет на Русе: Ще работя за единението на града

Русенци не искат авторитарно управление, заяви Пенчо Милков
22
Новият кмет на Русе: Ще работя за единението на града
Кадър: Нова тв

Пенчо Милков е новият кмет на Русе, сочат данните от Exit Poll на Gallup International. Той получи 57.5% от гласовете, докато за Диана Иванова от ГЕРБ вотът е 37.6 на сто.

"Мисля, че русенци са мъдри хора и начинът по който те формираха общинския съвет на нашия град показва, че те не искат авторитарно управление и не искат аз да им казвам какво да става. Те искат да правя така, че да убеждавам групите в общинския съвет. Мисля, че това ще бъде наша политика", каза Милков пред Нова тв.

"При анализа на платформите на колегите установих много общи неща, така че ще започна от това, което е общо. Още от утре започвам да работя за единението на нашите граждани", каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: РусеПенчо Милков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
5
 
! Отговори
Реално погледнато преди 4 години
ГЕРБ отдавна са за смяна, но БСП не са алтернатива на ГЕРБ, те са по-лошия вариант на ГЕРБ. Чугунени глави са всички там, жалко че пак по трудния начин ще си го припомним.
15
1
 
3
 
! Отговори
iceblast88 преди 4 години
Победата на БеСраПе в Русе бе гарантирана от ГРОБ като си избраха най простото парче, вярно лесно за командване и което щеше да изпълнява същата функция на Бай Разбойко каквато той на Бай Тошко, но с такъв невзрачен кандидат няма как да спечелиш. Пък и предишния Гном така *** пейзажа, че и папата да бяха издигнали пак щяха да загубят! Просто ГРОБ подариха Русе на БеСраПе, това е жалката истина! До там я докарахме, за да махнем ***, да трябва да гласуваме за ***!!!
14
1
 
2
 
! Отговори
iceblast88 преди 4 години
За съжаление комунистите от ГРОБ ни докараха до там, че с отвращение да пускаме вота си за комунистите от БеСраПе. Няма по голямо падение, но просто нямахме друг избор! Да сега Разбойко ще спре всички възможни пари към Русе, факт защото той само така си може, не с кампания или читави кандидати, а както са го учили Бай му Тошко докато му ближеше орехчетата, че държавния апарат е за смазване на опозицията, но въпреки всичко на фона на неговата кандидатка тоя е една идея по мязащ на човек!
13
0
 
2
 
! Отговори
postradal pasi преди 4 години
До АвстралопитекБраво поне отмъстиха за клетото момиче Виктория която ако беше жива щеше да се радва на победата над герб
12
1
 
3
 
! Отговори
Икономист преди 4 години
Сега ще върне СМК Русе и ще се строят още хрусчовки 100 кв м с тоалетна метър и половина на метър и шейсе.
11
0
 
2
 
! Отговори
Мукавей преди 4 години
Този си го избраха ГЕРБ, с подкрепата на ДСБ и ВМРО, инак от къде толкова червени гласове в Русе. След 4-ри години, да ги питам, тези десни мозъци, как ще го натирят?
10
0
 
3
 
! Отговори
до 2 от славянин преди 4 години
Е това е то истинският ''демократ'': вече толкова е изкудкудякал от злоба и тъпота, че без бой си издава истинската ''демократична'' същност - щом кмета не е от неговата партия ще му спира парите, ще му прави бойкоти, саботажи и прочее ''демократични'' практики, а относно замърсяването на въздуха в Русе - то не е от Гюргево, а от ''Монтюпето'', ''Оргахима'' и ТЕЦ-а горящ отпадъците от Англия и Италия понеже В Азия вече не искат да им ги горят!
9
2
 
4
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Сега мече всички ще видят Добрата Промяна от управлението на кмета от комунистите - дето все я чакахме още от бай Тошово време, а нея никаква я няма...
8
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Евала на русенци , навремето от там тръгна и демокрацията с Еко гласност , сега от там тръгва и края на диктатурата наречена ГЕРБ
7
18
 
11
 
! Отговори
Реално: преди 4 години
Русе е бита карта - предстои регрес, упадък и магистрала през крив макарон!
6
5
 
25
 
! Отговори
Австралопитек преди 4 години
Много сте ядосани някои хора бе, Щото ГЕРБ сътвориха "ЧУДЕСА" в Русе за два мандата.Едно от "чудесата" бе, че всички пари на града отиваха в една партия /коя ли беше тя/ Русенци не са комунисти, просто вие СЕ О А К А х Те за 8 години.Просто хората показаха, че не са ОВЦЕ, както се изрази вашия русенски началник.Не вярвам тоз да става, ама надали ще успее да открадне толкова, колкото предишните.Айде сега вървете да спите.
5
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво единение под управлението на вампир от бсп?!Да ходи да се бори по света, в Русия например.
4
0
 
5
 
! Отговори
Gorskio преди 4 години
Русенци не избрахме другият кандидат, просто този остана наред.
3
25
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Русенеца е прав. С какво е доказал този избраник , че го избраха. Какво е свършил до сега. В какъв бранш е работил. Какви успехи има.
2
30
 
12
 
! Отговори
Русенец преди 4 години
Ужасно е. Сега градът ни отново ще западне и ще стане трета глуха, както става при всяко червено управление. Жалко е, но ще си го изстрадаме, защото сме глупави...
1
16
 
20
 
! Отговори
шматка преди 4 години
Уф фффТоя новия много страшно гледа.