Кой победи и кой загуби на балотажа на местните избори?

На втория тур ГЕРБ спечели още 9 областни града
17

На балотажа на местните избори ГЕРБ спечели в още 9 областни града. Така надпреварата за партията на Бойко Борисов приключи с общо 17 кметове на областни градове, като в два - Кюстендил и Монтана, тя е част от широки коалиции, подкрепящи настоящите кметове за спечелването на поредния им мандат.

Още по темата
Във Варна Иван Портних се пребори за третия си мандат.

В Пловдив кметът се смени, но партията - не. От поста областен управител, Здравко Димитров оглави общината. А загубилият битката в Пловдив - Славчо Атанасов обяснява загубата си с публикуваните предварително в медиите социологически данни.

БСП, която на предишните местни избори нямаше нито един кмет на областен център, направи крачка напред с трима градоначалници - в Русе, Разград и Перник, съобщава в свой репортаж телевизия Bulgaria ON AIR.

Кандидати, подкрепени от левицата, печелят втория тур в Плевен и Благоевград.

ДПС има успехи в по-малки населени места, но от големите запазва влияние единствено в Кърджали, който спечели преди седмица на първия тур.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
с 209 ооо гласа фандъкова на кого е кмет в 2 милионна софия ако има малко понедостоинство да си подаде оставката
15
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Края се вижда.
14
6
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ВСЕКИ МАНДАТ НА БОРИСОВ СТРУВА ПО 10 МИЛИАРДА ЗАГУБИ ЗА БЪЛГАРИЯ!!!ПЪРВИЯ МАНДАТ ИЗХАРЧИ ФИСКАЛНИЯ РЕЗЕРВ, НА ЗДРАВНАТА КАСА РЕЗЕРВА И РЕЗЕРВИТЕ НА НЕК И БУЛГАРГАЗ ОБЩО 10 МИЛИАРДА!!! И ВЗЕ 4 МИЛИАРДА НОВИ ВЪНШНИ ЗАЕМИ С КОИТО ПОКАЗВАШЕ, ЧЕ УЖ Е ОСТАВИЛ НЕЩО ВЪВ ФИСКАЛНИЯ РЕЗЕРВ!ВТОРИЯ И ТРЕТИЯ МУ МАНДАТ ВЕЧЕ СМЕ С 20 МИЛИАРДА НОВИ ВЪНШНИ ЗАЕМИ !!!УПРАВЛЕНИЕТО НА БОРИСОВ Е САМО ОТ ВЗИМАНЕ НОВИ И НОВИ ВЪНШНИ ЗАЕМИ НО НЕКА МУ Е НА НАСЕЛЕНИЕТО НАПЪЛНО СИ ЗАСЛУЖАВА УЧАСТТА!
13
7
 
1
 
! Отговори
Миро: преди 4 години
Сега задача номер ЕДНО НА БОЙКО Е:ДА СЕ ПРЕМАХНЕ КОРУПЦИЯТА!!!КАК СТАЛИН Е РЕШИЛ ДА ПРЕМАХНЕ КОРУПЦИЯТА-ВМЕСТО ДА ВЗЕМЕ 2ОО ООО ООО ДОЛАРА ЗАЕМ Е НАПРАВИЛ 4 ПАРКА С ГРОБИЩА! КОЙ ЩЕ ВЗЕМЕ ПРИМЕР ОТ НЕГО?
12
6
 
12
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ПОБЕДАТА ЗА БОРИСОВ ИЗОБЩО НЕ Е РАДОСТНА , ЗАЩОТО ЩЕ СТАНЕ ОЩЕ ПО-НАМРАЗЕН!БОРИСОВ ГУБИ ПО 50 ХИЛЯДИ ГЛАСА НА ГОДИНА И НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ НЯМА ДА ИМА И 900 ХИЛЯДИ ГЛАСА!!ОСНОВНИЯ ЕЛЕКТОРАТ НА БОРИСОВ СА ПЕНСИОНЕРИТЕ КОИТО УМИРАТ С ПО 80 ХИЛЯДИ НА ГОДИНА ОТ КОИТО БОРИСОВ ГУБИ 50 ХИЛЯДИ ГЛАСА!!ПЕНСИОНЕРИТЕ ГЛАСУВАТ ЗА БОРИСОВ ЩОТО ТОЙ ЩЯЛ ДА НАКАЖЕ БСП КОЯТО ИМ БИЛА СЪСИПАЛА ЖИВОТА!!СМЕШНОТО Е ЧЕ БСП И ГЕРБ СА ДЕЦА НА БКП!
11
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички загубихме! Най много ГЕРБ! Защото е и се проби като чувал със зърно. И вече тече съдържанието му.Та до парламентарните избори.Ще останат само ръководството на партията им! Справка СДС ЕНДСВ! И това ще е краят им!
10
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Загубиха вече много малкото останали свестни хора, които не са използвали Терминал 1 и 2 окончателно!
9
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много гнусно божие наказание...
8
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Монтана била на ГЕРБ!?!Златко Желев печели 6 /шести/мандат ,издигнаха го СДС преди 20години ,ГЕРБ като видяха,че не могат да го преборят се присламчиха в неговата коалиция!Навлеци!
7
5
 
15
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
БЪЛГАРИЯ НАПЪЛНО СИ ЗАСЛУЖАВА УЧАСТТА !!БОРИСОВ Е БОЖИЕ НАКАЗАНИЕ ЗА ПРЕДИМНО АТЕИСТИЧНОТО НАСЕЛЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ!А АТЕИЗМА И СЛАБОУМИЕТО ВЪРВЯТ РЪКА ЗА РЪКА!
6
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ние загубихме. НИЕ. Българското население. Не го ли виждате. Единствените губещи сме ние.
5
5
 
13
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
КОГАТО АЛБЕРТ АЙНЩАЙН Е КАЗАЛ, ЧЕ ГЛУПОСТТА Е БЕЗГРАНИЧНА СИ Е МИСЛЕЛ ЗА БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ!!!
4
2
 
14
 
! Отговори
До гербавите преди 4 години
Въобще не е повод за гордост, че сте изкривили 50% от народа, а тия 50% ви мразят и в червата!Умение е да водите политика, която обединява по-голямата част от хората, а не да сте доволни, че от 100 човека 51 са "ваши хора" и затова можете да наложите волята си.Обаче за целта беше нужно да не сте толкова алчни и прости.Ама сте!
3
4
 
19
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ПОБЕДИ ГЛУПОСТТА И ЗЛОТО!
2
6
 
3
 
! Отговори
Винету преди 4 години
Не е ли ясно?
1
4
 
5
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Всички победиха, няма губещи!