Манолова била удобна на ГЕРБ, друг би спечелил срещу Фандъкова

За десните Борислав Игнатов бил перфектният кандидат, смята Атанасов
35
Манолова била удобна на ГЕРБ, друг би спечелил срещу Фандъкова
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Според съпредседателя на "Демократична България" Атанас Атанасов независимият кандидат, подкрепен от БСП и десни политически сили, Мая Манолава е била много удобна на ГЕРБ.

"Те работиха за това да се състои този балотаж", категоричен беше той пред bTV.

Още по темата

Атанасов смята, че ако на втория тур се беше изправил друг опонент срещу Йорданка Фандъкова, той би спечелил.

А иначе кандидатът на "Демократична България" за кмет в София Борислав Игнатов бил перфектен.

Освен това политическата сила имала добро представяне в София – 8 районни кмета и 12 общински съветници в СОС. Това според Атанасов е много добър резултат.

"Нашето влияние в София е осезаемо и ние го увеличихме на база изборите за европейски парламент", посочи още той.

Според него протестният вот в София е бил  разпръснат и това е  довело до спечелването на поредния мандат от Йорданка Фандъкова и от ГЕРБ.

"Една част от хората са гласували емоционално – по-възрастните с антикомунистически убеждения не са гласували за БСП, но по-младите хора, които са смятали, че трябва да бъде отместен корупционният модел от София, са подкрепили алтернатива", каза ген. Атанасов.

Той е категоричен, че режимът на Бойко Броисво губи позиции в цялата страна и тази конюнктура се е пропукала в София.

"Фандъкова е много симпатичен човек, но как да се разпределят парите за София не решава тя, а Борисов и неговите приятели", обвини Атанасов. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
2
 
! Отговори
110 преди 4 години
Каквото и да говорим, хората на 90 процента са си овце.. Толкова реване за ремонта на Графа и прочие, даже и песни измислиха и накрая - пак Фандъкова. *** народ - слаба държава.
30
1
 
6
 
! Отговори
шш преди 4 години
Дрън,дрън...Манолова била удобна за ГЕРБ...Ами защо не се изправи ти срещу Фъндъкова бе отворко??? Пък и нали идеята "всички срещу ГЕРБ " беше твоя...
29
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нинова оставка и към крушевица
28
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този опулен жабок накрая си каза,за какво иде реч - за парите,които друг, а не неговите съратници ще харчат..Иначе и представа си няма, че извън София техните хора клонят към нула %
27
3
 
3
 
! Отговори
пешо Секса преди 4 години
Лая Галева да стяга багажа и към Костинброд!
26
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега всякакви политолози, социолози или всичколози ще се изказват и анализират но ГЕРБ е победител в цяла България. Един мач да е спечелен с 1:0 или с 6:0 все носи три точки на победителя. Мъка...а...а... другари червени каскети.
25
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мисля, че Игнатов или Бонев са по-добрия вариант от двете фльорци.
24
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Атанасов е по противен и от Цветанов, и ако малко се поровим в миналото ще намерим още такива примери
23
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И затова дадоха властта на гербавата мафия?Личи си, че сте платени.
22
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ромите се оказаха по софиянци от така наречената "градска десница".В омразата се към Борисов тя беше готова да даде властта на червената Мафия !
21
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Видя се колко е удобна - само с 20 000 гласа биха Герб, което е нищо за голям град като София. Гроздето е кисело. Да, Игнатов имаше повече шансове, ама кой е виновен че не ИГнатов днес на балотажа? защо не работихте за Обединение с Бонев? Защо не го посъветвахте поне да извади своя общинска листа и после десните да се обедините срещу ГЕРБ в СОС? Прекалено сте алчни, Атанасов, затова.
20
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не изпитва ли неудобство да е кмет с толкова малко гласове и то основно ромски?
19
3
 
4
 
! Отговори
Bruh? преди 4 години
До 15Коя е Галева?
18
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Миии тка е...Ако беше някой млад и хубав човек, щеше да спечели...
17
4
 
11
 
! Отговори
Точно и ясно преди 4 години
И на Фандъкова не и харесва да е кмет, ама какво да се прави, няма избор. Спокойно, за последен път е. Само, че затъваме все повече и повече. Мен ме е срам, че се движа по некачетсвени улици и булеварди, а тях как не ги е срам....
16
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
През 86-та играхме на световното в Мексико, след не лошо начало срещу Италия, в крайна сметка пак се окакахме. Този пореден ни "героизъм" се награди с виц за тайно кацналия самолет на Божурище, последващите прибежки на дегизираните ни национали по софийските улици след това, внезапните срещи помежду им, и комичните диалози...Ще замоля г-н съпредседателя, да си припомни младостта и поне за известно време да направи необходимото...
15
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И с какво Галева е "удобна" на ГЕРБ? С популистките си врясъци и плюване по де-що й попадне?Има много работа за един кмет навсякъде, не само в София, но Галева в работата хич не я бива - какво свърши като дУпетат и омбудсман освен некадърните си "законопроекти" и гръмките си призиви за "бунт"?Питат я какво разбира под "смяна на модела", а тя: "Ами да не ми заповядва Борисов".Очевидно й се ще да й заповядват *** и Цецо Васильов, също като на теб - с това ли е "удобна" бре, ряпо Атанасовска?
14
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 7Яловото костовистко грантаджийЧЕ ДБ е мъртвородено - колко партийки и партичета се нароиха през годините от мъртвото СДС? Недоумявам как сме забравили печалните Геновево-рИформатори отпреди 4 години, които дори и в пакостите се оказаха некадърни, но все пак пречат според цецовасильовските пари - нали Бойкикев вдигна врява за разделянето на Съда от Прокуратурата - е, разделиха ги, и сега им криво, че нямали собствен кандидат за прокурор, че и протестират срещу собствения си закон.
13
0
 
8
 
! Отговори
прав си преди 4 години
До Анонимен 8В България пишман политиците смятат,че с "понежеобачезащото" се прави политика!Та и за това нашенската политика е такава!
12
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трудно се избира между чума и холера!Затова и пуснах само за районен кмет.