София щяла да е тясна за Манолова, искала да превземе държавата

Била излъчвала на всички честоти - от крайно ляво до крайно дясно
Обновена: 4 ное 2019 09:25 | 4 ное 2019 09:25, Камелия Цветанова
299
София щяла да е тясна за Манолова, искала да превземе държавата
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Независимият кандидат за кмет на София, но подкрепена от БСП и от десни политически сили, която остана втора на балотажа в неделя, Мая Манолова била много амбициозна и е искала да превземе държава от столицата, смята финансовият министър Владислав Горанов.

Още по темата
"София не се подведе по манипулативните внушения на един политик, който излъчва на всички възможни честоти - от крайно ляво до крайно дясно, с една единствена цел – да промени София. А София се променя доста успешно през последните години", коментира той резултатите от втория тур на изборите в столицата той пред bTV.

Според него през последната година и половина се наслагват манипулации и внушения, че в столицата нищо не се върши.

"Акцентирането върху само един аспект от случващото се може умело да бъде превърнат в манипулация", каза Горанов.

Той нарече "либерални анархисти" хората, които до вчера са се смятали за десни, а са гласували за Мая Манолова.

Според него тя е "болезнено амбициозна" жена и смята, че ще продължи напред в опита си да се реализира.

"София щеше да й е тясна и може би за нея е добре, че не успя, защото нейните амбиции и възможности са много по-големи от столицата. Тя смяташе от тук да превзема държавата", заяви Горанов.

Той нарече "социален експеримент" кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София, защото няма опит в управлението и не е проявила "сериозна ценностна система в политиката".

"Пред Йорданка Фандъкова и нейния екип следва нелек мандат с шарени районни кметове и с шарен общински съвет. Начинът на правене на политика става все по-фино изкуство и все по-малко ще трябва да се разчита на лозунги и все повече на прецизност и добре свършена работа", смята финансовият министър.

Той отрече и обвиненията на Мая Манолова, че в София ГЕРБ са купували гласове на вота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
233
2
 
34
 
! Отговори
Бургаски преди 4 години
Тоя съвсем сдаде багажа.Повече, нито ще го чета, нито ще го коментирам.Пада ми реномето.
232
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
няма леви и десни в управлението, всички са наследници на убийците и крадците от комунистическия режим!
231
2
 
35
 
! Отговори
тоя преди 4 години
реве за една лопата
230
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГЕРБ беше абсолютно закономерен резултат на българския преход, на концентрацията на икономическите и политически шансове в едно привилегировано малцинство, т.нар. олигархичен режим. Българската олигархия за последните 20 години направи всичко необходимо за това т.нар. демократични избори да се превърнат във фарс и които само да възпроизвеждат статуквото. Такъв тип режими не се свалят с избори.
229
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-новият виц, и същевременно - продължение на безсмъртната творба на Алеко:-И на какво ще ме научиш? Аз знам всичко за изборите.Едно магаре ми дай, ще го направя депутат, кмет, каквото поискаш... - каза Бай ***...-При 20 хиляди гласа разлика, имам 40 хиляди гласували роми и 100 хиляди фантомни избиратели... - отвърна Бойко.А Бай *** вече гледаше със зяпнали уста...
228
3
 
35
 
! Отговори
ама преди 4 години
ама той Владито е един вид касиер - маалко по-компетентен касиер но касиер а тумбака Бочко играе в схеми и върти далаверни Владко има дълг да намери парите т'ва е да ги премести от едната сметка в другата след като цяла година ги е чакал да се съберът от данъци туй онуй гледа как Боце ги стапя рекордно я за самолети я за далаверки и като не достугат айде заем от международна банка а след тях и потоп да става все тъз ...те кадърните финансисти се махнаха тоз премиер нестава ...абе скапана работа
227
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Горанов ***!
226
4
 
34
 
! Отговори
Майка Турция преди 4 години
До гяурТя ни вкара в калта и тя ще ни изкара от мъртвите сибирски полета!
225
15
 
34
 
! Отговори
гяур преди 4 години
До НационалистМая ще върне СССР! Съветския кадър действа под юргана! Турци, спасете ни от московци!
224
3
 
38
 
! Отговори
кариеристка преди 4 години
Днес кметица а утре премиер по пътя на Бойко...............
223
1
 
52
 
! Отговори
Тим преди 4 години
Господин Горанов и Вие дойдохте от нищото, пък министър станахте, живеете в голям апартамент на аванта, съсипахте държавата с все нови и нови заеми. Колко милиарда станаха? Престанете с глупавите си коментари. В стабилните , капиталистически страни има и комунистически и социалистически партии, но никой не плюе като вашите членове на ГЕРБ. В същото време се кълнете на ляво и дясно, колко демократична партия сте.
222
0
 
51
 
! Отговори
папагал преди 4 години
Това с комунистите се изтърка като ***. Лява идея ще има винаги, докато има наемни работници и социални проблеми . А такива ще има винаги. Това е една нормална идея, която няма нищо общо с комунизма и викам да престанем с тая тъпотия.
221
5
 
61
 
! Отговори
Дръндер преди 4 години
До Анонимен 235Ко са построили тези мамунопитеци от ГЕРБ бе? Всичко, което построят, после трябва да го ремонтират, всичко, без изключение. А преди изборите ремонтираха и неща, които не се нуждаят от ремонт! Затваряй си проветривата уста!
220
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен (239)Момченце, стига си писал глупости. Вземи коя да е снимка от въздуха на един български град и виж колко от сградите са построени преди, по време и след соца. Само на по-големите и по-старите градове в идеалния център превес имат сградите преди соца. Тези от последните 30 г. никъде (дори в София) не са над 10%.
219
5
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 235-коя държава построили комунистите от ГЕРБ бе ид'иот?България е построена през 681 г.от АСПАРУХ и точка!Комунистите започнаха разнебитването на тази държава след 09.09.1944 г,до днес с мал'оумната помощ на мал'оумници като теб които гласуват и хвалят клонингът на БКП -ГЕРБ!Построили държава ха ха ха,така нагло могат само да се хвалят *** същества лесно манипулирани от комунистите на ГЕРБ!Срамно е,че в България се раждат и развъждат в по-големият си процент само умствено изостанали
218
0
 
38
 
! Отговори
д-р преди 4 години
До Анонимен строител от 0Страдаш от халюцинации.Прегледай се.
217
0
 
50
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
До НАМАЛЯ ДЕТСКИТЕЕ ти как искаш комунопитеците от ГРОБ да мислят за работещите данъкоплатци? Техния основен приоритет е да има повече пари за коалициония партьор от маалата. Целта е все по малко данъкоплатци да взимат пари от държавата, те само да снасят, а с парите които данъкоплатците внасят да се разшири програмата за развъждане на верни гласоподаватели в маалите! Комунистите от ГРОБ по стар комунистически обичай карат да се краде от работливия за да се даде на мързеливия! Комунизъм бате!
216
0
 
42
 
! Отговори
true преди 4 години
на бугаропитеците да обясним че София-това са гражданите-това са цени на парно,ток,вода,такси смет,сгради,тротоари и градинки около блокове, паркинги,цени на градския транспорт.И да ви кажа ли истината-за десетилетие,не за месец или година, герб е пълен провал.София не са бизнесите за които работи фандъка и им раздаде цяла София а са гражданите.И ако един излезе и каже че нещо е направено за гражданите ще стана трамвай. Но не ми е жал за герберастка софия за едни свинско за други само зеле - това е герб, заслужавате си го.
215
1
 
50
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
До 239С техни пари ли я простоиха? Да чуваме как Баш Тиквондур страдащия от комплекс за малоценност крещи: АЗ, АЗ, АЗ, но парите с които комунопитеците от ГРОБ строят калпаво са на данъкоплатците!!! НИЕ ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ ПОСТРОИХМЕ ТАЗИ ДЪРЖАВА НАПУК НА КОМУНОПИТЕЦИТЕ ОТ БЕСРАПЕ И ГРОБ!!!! Когато главната тиква бръкне в джоба си и извади едни пари и направи с тях поне една пейка, тогава има правото да казва, че той е построил нещо!!! Важи за всичко политици!!!
214
1
 
38
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
До 231Драги *** от младежкото БКП: Ако е във възможностите ти, отговори на нас нормалните защо за вас комунопитеците от младежкото БКП всеки които е против Баш Тиквондур според вас е фен на другарите ви от дъртото БКП? Някога минавало ли ти е през тиквата празна, че е много възможно в тая държава да има хора които мразят комунистите без значение дали са от дъртото БКП (БеСраПе) или от младежкото БКП (ГРОБ)? Как така решихте, че всички които ви мразим задължително сме фенове на родата ви