Защо хората на Манолова искат за касиране на вота?

Постъпиха много сигнали за купен вот, посочи Никола Вапцаров
55

"Мая Манолова не успя да спечели кметската надпревара в столицата заради манипулации. Още от рано сутринта в изборния ден в медийното пространство започнаха да се бълват различни социологически проучвания, които допринесоха за недоверието на гражданите", коментира пред Bulgaria ON AIR председателят на Инициативния комитет на Манолова - Никола Вапцаров.

"Освен това в избирателните списъци между първи и втори тур са изчезнали 101 000 човека. Това е дало няколко проблема - по-ниска активност на втория тур. Ние питаме ОИК и ЦИК защо тези хора са се появили, а после - не. Мая Манолова изостана с под 5% след Фандъкова. Това е една от причините за искане за касиране на изборите. Жалбата ще бъде внесена до края на седмицата", каза той за зрителите на "България сутрин".

На балотажа в неделя Манолова загуби битката за София от настоящия кмет Йорданка Фандъкова. Разликата в гласовете между двете, според 100% протоколи, е 20 366 гласа. За Фандъкова са гласували 49.98%, а за Манолова – 45.13%.

"Постъпиха и много сигнали за купен вот, най-вече в столичния район "Красна поляна", допълни Вапцаров.

Председателят на Иновативния комитет не коментира дали Манолова ще създаде партия, както самата тя загатна след изборите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някой не може да се примири че загуби изборите. Вече едва ли има значение какво е ставало или не е ставало на тях. Те минаха и заминаха. И каквото и да говорим никой няма да седне да касира избори само защото някой си имал съмнения. Като е така защо не го изкрещя още по време на изборите, защо сега? Пълна безмислица. БСП - то става все повече за посмешище. Така е като не можеш да спираш навреме.
43
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Майче, загуби бе, майка му стара. Приеми го най-накрая! Промяна на статуквото не се прави, с некадърници и демагози.
42
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГЕРБ изгуби местната власт на много места. КРАЯТ НА ДИКТАТУРАТА Е БЛИЗО И ЗАТОВА СА БЕСНИ.
41
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искам да попитем защо тия екзитполове дирижирани се допускат в изборния ден? Цял ден лъгаха да демотивират хората да не гласуват, лъжеха че разликата била десет петнайсет процента за Фандъкова а накрая няма и пет процента. Ето за тая манипулация изборите трябва да се касират.
40
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В ромските секции където Фандъкова се радва на 95 процентова подкрепа да попитат ромите да скандират ли Фандъкова е радост!
39
3
 
5
 
! Отговори
Кухий преди 4 години
Този малко умник сам се похвали, че е пуснал над 20 сигнала със СЪМНЕНИЯ за нарушения. Явно са си останали голи съмнения, защото не е пуснал нито една жалба в прокуратурата. Там искат минимални доказателства за да разследват, но явно няма. Съмнява си се човекът! Дано не е женен, че жена му не мой се отърва от съмненията му! Може ли такива куи *** да водят кампании, ако и губещи!
38
0
 
1
 
! Отговори
А-Бе преди 4 години
Подиграха се с хорицата.
37
0
 
1
 
! Отговори
ООООООООлеле преди 4 години
Същия трик като на Слави при изборите нагласено.
36
1
 
0
 
! Отговори
Байфидан преди 4 години
До рон бургунди. А как реши, че ти си от умните?
35
3
 
5
 
! Отговори
изнервен преди 4 години
Сигнали? А доказателства?Или просто якой ешо си казал? Ами то и за Манолова може да се каже, че е купувала. Е?
34
5
 
8
 
! Отговори
рон бургунди преди 4 години
Че те гробарите освен с манипулации по друг начин печелили ли са????За тях гласуват само 2) ина процента от администрацията и техните малоуумни семейства.
33
5
 
7
 
! Отговори
мдаа преди 4 години
Разбирам я Нинова .Липсва й Чевената армия, за да спечели изборите и да вземе властта, но какво да се прави.
32
4
 
6
 
! Отговори
един от минус 100х преди 4 години
На балотажа не гласувах защото не ми се пътуваше ,но ако се стигне до повторно гласуване ще бъда там ,за да бием БКП с максимален резултат
31
1
 
2
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Щото победиха с подкрепата на БСП...
30
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Манолова иска само тя да печели с купени гласове Ако и другите купуват - това за нея не е честно
29
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 7777Не са за кеф, защото само от ремонт на графа тия пари са ги избили поне 2 пъти. А ремонтите са много, обществените поръчки също.Пък ако се поровиш и намериш цени на кофи, пейки и т.н. на пазарни цени и тия, на които сме ги платили, свят ще ти се завие.
28
7
 
6
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
Нещо не ми е ясно - БСП не броят ромите за хора ли? Защо е това непрекъснато повтаряне, че ромите били гласували за Фандъкова? Ромите са граждани като всички останали. Висше образование не означава, че си по-умен. На мене например не ми е известен ром, чиято годеница се снима в порно-сайтове. Но пък ми е известен такъв дипломиран архитект. Известни са ми и висшисти, свършили до кофите с ***, след игра на бинго.
27
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как пък на мен никой не ми предложи 100 лв нито на първи,нито на втори тур???
26
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хуманно ли е тази онкоболна женица да се мъчи пак на избори, че и да кметува? не и ли стига депутатската пенсия?
25
5
 
11
 
! Отговори
Сова Харис преди 4 години
Хора с основно и по - ниско образование,за Фандъкова 56%, за Манолова 44%.Е ,аз не искам (без) бъдещето на децата ни да се определя от неграмотни хора(роми).