Хардпорно по държавната телевизия

Холандските телевизии вече включат в програмите си и порнофилми
30 яну 2008 17:17,
28
Хардпорно по държавната телевизия
Филмът „Дълбокото гърло“ е сниман през 1972 година. Снимка: filmsquish.com

Обществените холандски телевизионни канали BNN и VPRO са взели решение да включат в програмите си за февруари и порнофилм.

Това съобщава Dutch News.

В събота, 23 февруари, веднага след полунощ обществените телевизионни канали ще излъчат филма „Дълбокото гърло“ („Deep Throat“). Освен легендарната порнолента, телевизиите ще покажат и документален филм за порнографската индустрия.

„Порното по обществените телевизии е възможно. Гордеем се, че успяхме да подготвим тази специална вечер с VPRO“, посочи Маартен Ван Дайк от BNN.

Филмът „Дълбокото гърло“ е сниман през 1972 година и е един от най-популярните класически филми в историята на порноиндустрията. Името на лентата бързо се превръща в доста модно словосъчетание в поп културата и журналистическия жаргон, особено след като „Washington Post“ нарича информатора по аферата „Уотъргейт“ с псевдонима Deep Throat.

Сюжетът на филма: главната героиня, която досега е била твърде нещастна в сексуалния си живот, разбира, че клиторът й се намира в устата. Тя се отдава на страстен орален секс, за да открие идеалния си партньор и получи върховно удоволствие.

Решението на BNN и VPRO разгневи SGP (малка опозиционна християнска партия в холандския парламент) и провокира дискусии по няколко медии в страната.

От SGP смятат, че е недопустимо телевизионни оператори, финансирани от държавата, да излъчват порно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
2
 
! Отговори
Xades преди 16 години
"главната героиня, която досега е била твърде нещастна в сексуалния си живот, разбира, че клиторът й се намира в устата" tova me ubi
6
1
 
2
 
! Отговори
Mapua преди 16 години
Kvi sa teq statii be hora?!?!? o6te malko i 6te polu4a orgazym....
5
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
dnes.bg щом на първа страница вече промотирате порно индустрията, ясно е накъде отивате. Да бяхте сложили някоя по-актова снимка, да има повече зрители, да ви се напълнят гушите. В днешно време хората нямат срам от нищо, журналиста за жълти стотинки ще създаде новина с цената дори на живот....
4
1
 
2
 
! Отговори
Ноу нейм преди 16 години
Еми гледай сега, с това трябва да се занимават регулаторните им органи. Пък и след полунощ няма да е толкова достъпно за малолетни най-малкото.
3
1
 
2
 
! Отговори
мими преди 16 години
Бе тоя автора има страхотно име - Висожински, искам да му покажа моето дълбоко гърло.
2
1
 
2
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 16 години
На нас не ни трябва специално разрешение, и без това и трите ни назионални канали се превърнаха в платени ***, а четвъртата си е направо така родена
1
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
ebati smeha