Турчин изгоря с 26 000 лева заради концерта на Мадона

Освен билета мъжът ще трябва да си плати и старите данъци в България
1 сеп 2009 15:29,
110
Турчин изгоря с 26 000 лева заради концерта на Мадона
Снимка: Булфото

На турски гражданин концертът на Мадона ще му излезе златен.

Мъжът пристигнал у нас за мегашоуто на звездата. Когато си тръгнал, на граничния пункт го изненадали с новината, че не може да напусне България, защото има неплатени данъци.

Преди няколко години турският гражданин имал фирма у нас и развивал бизнес в района на Търговище. След като натрупал неплатени данъци, си отишъл в родината.

Данъчните дълго го търсили, за да плати задълженията си доброволно, и накрая по искане на НАП-Търговище му била наложена мярка „забрана за напускане на страната”.

Сега кефът да гледа Мадона на живо ще му струва 26 000 лева. Това е сумата, която дължи на хазната като данък печалба. В местната структура на НАП очакват да си получат парите във вторник.

Оказва се, че това не е първият подобен случай в Търговище. От началото на годината по същия начин са спрени двама души, които дължали на хазната общо 46 000 лева.

Не могли да минат през границата след екскурзия по столичните казина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
0
 
! Отговори
ALLAH_E_PEDERAST преди 14 години
hahahahahhahahahaaaa v masov grob sickite turci vi zakopat ega
41
0
 
0
 
! Отговори
бай ИВАН серсемина преди 14 години
1. заглавието не е верно нее изгорял щото гие дължал.!!!2.не Турчин а Турски гражданин.!!!3.жалка картина са коментарите на повечето.!4.от написаното виждам че за по голямата част от населението демокрацията и свободата са още в пещерен период.
40
0
 
0
 
! Отговори
Васко преди 14 години
Евала, най-сетне някакъв проблясък в работата на митници и данъчни...
39
0
 
0
 
! Отговори
ПАТРИОТ преди 14 години
КАК МОЖЕЛО А !!!МОГАТ МНОГО ЛЕСНО ДА СЕ ОПРАВЯТ НЕЩАТА В ТАЯ ДЪРЖАВА, АМА НИКОЙ НЯМА ИЗГОДА ОТ ТОВА ДОРИ И ЕС - МНОГО НИ Е СТРАТЕГИЧЕСКО ГЕОГРАФСКОТО ПОЛОЖЕНИЕ И НЕ ИМ ИЗНАСЯ ДА ИМА СИЛНА ДЪРЖАВА НА БАЛКАНИТЕ.САМИ ВИДЯХМЕ КАКВО СТАНА С ЮГОСЛАВИЯ!!!
38
0
 
0
 
! Отговори
ДИВЧО преди 14 години
НАПИШЕТЕ НА ГРАНИЦАТА С ТУРЦИЯ ЧЕ "ДПС" ГО ИЗДУХАХА И ВЕЧЕ НЕ СА НА ВЛАСТ,ДА ЗНАЯТ *** ДА НЕ ИДВАТ С ГРЕШНО ПОДСЪЗНАНИЕ В ЧУЖДА СТРАНА, И ЧЕ ТУК ВЕЧЕ ЩЕ СЕ КРАДЕ ТРУДНО......
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
така, така!!!
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Не че е "изгорял", а просто си е платил дължимото. Като го пишете така излиза, че не той е ощетявал държавата, а държавата него.
35
0
 
0
 
! Отговори
Underground преди 14 години
е на това му се казва "пълен нещасник" хаха
34
0
 
0
 
! Отговори
bobo преди 14 години
samo taka, 6te go e.a v rezniaka smotan!!!!
33
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Този концерт се оказа супер! И допълнително парички в държавата, и ЦСКА в Евролига и кой знае още колко ползи :)))
32
0
 
0
 
! Отговори
кака Пенка преди 14 години
на този свят всички дългове рано или късно се плащат...........никой да не си мисли ,че ще му се размине,ако не той то децата или внуците ще плащат.........
31
0
 
0
 
! Отговори
Ха Ха преди 14 години
Тоя сигурно два пъти е гласувал, но така и не е разбрал, че Доган вече не е на власт. Сега дълго ще и да си тананика Holywood.
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Една от най-хубавите новини през последните месеци! Трябваше и по време на изборите на всеки който напускаше страната посока турция (нарочно е с малка буква:) ) да му беше направена такава проверка.
29
0
 
0
 
! Отговори
Гражданин на Българи преди 14 години
... Има още много като тях ... :( ... всеки краде в тази Държава ... а Ние младите разчитаме хора, като Бойко или който и да е друг да ни "оправи" ... ако сами не променин начина си на мислене, манталитета и не започнем да носим отговорност за делата си ... на територията на БЪлгария ще останат само крадци, без значение на Националността, Религията или каквото и да е било ... просто всички крадат :(
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Обикновено в коментарите има някой, дето се подписва като турчин и обяснява на останалите колко лоши и жалки са българите. Де ги сега тия ***?
27
0
 
0
 
! Отговори
ivan преди 14 години
pak dobre che ne e dal po 5 bona na mitnicharite i da si hodi :) inache mitnicharite polza ot tazi rabota nqma da imat parite she vlqzat v djobovete na ministrite kakto i parite ot danucite koito plashtame nie (bulgarskite grajdani) , a durjavata ne pravi nishto za nas !!! daje putishta si karmae kolite nqma.. inache vinetki minetki sichko se plashta !!!
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
кефа, цена няма.
25
0
 
0
 
! Отговори
смешно ми е преди 14 години
по тъпо племе от тия няма ха ха ха
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ха ха хе хе хи хи хо хо
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Няма какво да кажа за интелеккта на анадолцитеxaxaxaxxa

Спонсорирани публикации