Категоризираха САЩ по цвета на лака за нокти

Филаделфия е завладяна от манията по кървавочервения лак
6 юни 2011 14:17,
1
Категоризираха САЩ по цвета на лака за нокти
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Досега американските градове бяха класирани или категоризирани в зависимост от ръста на бедността, на
безработицата, на скъпотията, на хомосексуалните наклонности на жителите, на престъпността. За първи път обаче списание "Ин стайл" е направило категоризация по необичаен признак - най-предпочитания от жителите на съответния град лак за нокти.

Ню Йорк например е град с цвят черна перла, защото това е най-търсеният лак засега там. В Бостън доминира лакът в цвят наситено пурпурно, а Филаделфия е завладяна от манията по кървавочервения лак.

Жителите на столицата Вашингтон си падат също по лака с червен цвят, но за разлика от филаделфийците те предпочитат червеното да е в по-светъл нюанс, добавя БТА.

Атланта е епицентърът на страстта по бебешко розовия лак. Сивият лак доминира в Чикаго и в Лос Анджелис. В Далас на мода е тъмносивият лак, напомнящ избелелия черен цвят на въглищата. А жителите на Сан Франциско са пристрастени най-силно към лака с цвят на розов захарен памук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: САЩлак за нокти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
9
 
! Отговори
??? преди 12 години
В цялата статия се споменава "жителите". Зная, че има лак за нокти и за мъже, но не знаех, че САЩ са толкова напреднали в повсеместното потребление на алкове за нокти. А може би иде реч само за поредния неграмотен превод на мардите в Dnes.bg!