Д-р Хаус вече оперира за L'Oreal

Хю Лори наследи Джерард Бътлър в козметичния бизнес
5 юли 2011 16:00,
10
Д-р Хаус вече оперира за L'Oreal
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Д-р Хаус ще оперира в козметичния сектор. Звездата Хю Лори от популярния сериал е новото лице на френския козметичен гигант "L'Oreal". Актьорът върви по стъпките на своите колеги Джерард Бътлър и Патрик Демпси, които също са били сред представителите на лейбъла.

Френската фирма обяснила избора си с политиката си да не търси красиви манекени за рекламни лица. Козметичната компания предпочитала ярко изявени личности, които не се свенят да покажат, че използването на козметика може да бъде един оправдан за мъжете избор.

Лори е истинска находка според рекламния отдел на компанията, тъй като имиджът му на „Д-р Хаус“ по никакъв начин няма да накърни мъжкото достойнство и дори би провокирало интерес и търсене на продуктите у представителите на силния пол.

Благодарение на британския актьор лекарският сериал доби огромна популярност в цял свят. Но сега, след края на осмия сезон, Лори иска да загърби своя мизантропичен герой, пристрастен към викодина. Според експерти Хю е получавал по 250 хиляди британски лири на епизод.

Вижте видео от рекламата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: Хю Лори
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
6
 
! Отговори
Легендата преди 12 години
Не били търсели красиви... Е този ако кажат, че е грозен светът явно е полудял!
6
0
 
3
 
! Отговори
жени преди 12 години
Много повече ме интересува да не тестват върху животни и да не влагат в мазилата си животински продукти! Странно е решението на Лори, та той обича кучета...
5
0
 
8
 
! Отговори
:) преди 12 години
Това да не ви е България, не взима повече от половината. В Америка всичко се плаща до цент, а не тука да си стискат гъзовете да ви дадат 400лв. или 200лв. айде помислете малко над това което пишете и казвате!!!! 100% е взел повече от това което пише, над 40/50милиона може да е достигнал с бонуси... Америка си е Америка, 250$ седмично не ви мърдат като градинар, а пък пицар с мотор 350/400$ + бакшиши 100$ за седмица. Ако щете вярвайте, преди да започнете да давате рачичка надолу!
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Той взима не повече от половината пари. Но и 10 милиона не са малко :)
3
4
 
4
 
! Отговори
- преди 12 години
Аз не знам кога д-р Хаус изобщо е оперирал.
2
0
 
16
 
! Отговори
Докинс преди 12 години
Хю Лори е пич, но рекламата е супер ***.
1
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
155 епизода 38,75 милиона лири за Хю. Добре му ееее...