Секссъвети за "прекалено" заети хора

Имаш ли работа?! Зарежи я за малко!
2 авг 2011 22:53,
26
Секссъвети за "прекалено" заети хора
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Работа, работа и пак работа... а времето за интимности съвсем изчезна. Редно ли е това? Оправданията със стреса и проблемите водят единствено до раздяла, защото партньорът се чувства пренебрегнат и извиненията вече не могат да го трогнат. А обещанията, че уикендът или почивката по време на празниците ще бъде само за вас двамата, някак не звучат реалистично. Живеем във време, в което почивката се оказва по-натоварена от всекидневието. Въпреки това, ако желанието е налице, то трябва да бъде споделено и провокирано у другия. А как става това? Не ви гарантираме, че при всички действа 100%, но нищо не ви пречи да опитате... няма да загубите!

Ето ги и 5-те кратки съвета за сексзакачки за „прекалено" заети хора:

1. Отделете време!

Липсата на време е вторият най-голям враг на секса след липсата на желание. Затова понякога тази интимност трябва да се планира. Отделете време, в което да изненадате половинката си, като подготвите терен, облечете се подходящо (както жените, така и мъжете) и сгответе някой афродизиак, с който да запалите либидото му/й. След това го/я поканете на една страстна баня!

2. Пипайте смело и говорете!

Когато става въпрос за любов и секс, задръжки няма. Отпуснете се и атакувайте. Докосвайте го/я смело и предизвикателно. Целунете я спонтанно по врата, захапете ухото й... пуснете ръката си върху издутината на панталона му или под полата й, докато хапвате или гледате телевизия. И нека тези жестове бъдат облечени в подходящите предизвикателни думи. Желанието ви ще зарази половинката и няма как да не откликне на страстния пламък в очите ви.

3. Пак се връщаме на облеклото

Казват, че мъжете обичат с очите си, а жените... те също! Няма как да възбудите сексуалния апетит у партньора си, ако изглеждате като „умряла риба" след края на работния ден. Освежете се и посрещнете любимия/любимата с палаво настроение и прекрасна гледка за очите му, провокирана от неустоимия ви вид. Ако трябва, обличайте престилката на голо! (при мъжете би била доста интересна гледка).

4. Изхвърлете всички джаджи
Намерихте време, озовахте се в спалнята и в кулминацията на страстта ви прозвънява служебният телефон! Ето това се казва гадост! За да избегнете подобни страстоубийци, се погрижете в любовното ви местенце да няма нищо на батерии и ток, освен нежна музика!

5. Едно бързо?!

Да, спомняме си, че ви казахме да отделите време и да обмислите добре вашата интимна вечер. Понякога обаче не е нужно да мислите толкова. Удаде ли ви се случай, докато я гледате как простира полуоблечена на балкона, или как се бръсне в банята съсредоточено, завит с една хавлия... просто дръпнете хавлията и действайте по същество. Най-сладките моменти все пак си остават спонтанните и първичните инстинкти у всеки от нас. 

Вижте още звездни новини

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: сексЗаети
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Pro Onan преди 12 години
Да Онан, прав си...Мъжете по са стока от жените в BG...От моите състуденти как един няма да му завидя за семейство- всички са се смачкали и имат вкъщи не жена, а терминатор.Красива, интелигентна и съгласна да спи с мен намирам по веднъж на 10 години (за такава се и ожених, случайно).Но редовно си карам и на ***. Българските жени 99% са абсолютен ***,някаква убийствена смесица на курвенско-командирски манталитет.Не им е предназначението да направят мъжа щастлив, а са опасни за щастието му.
22
1
 
8
 
! Отговори
свети Онан души змея преди 12 години
аз пък от 4 години съм на чек..и!много съм добре с пари се видях и спокойно си правя каквото си искам...някои жени ме мислят за ***..т сигурно защото не ги таковам пък много им се иска от мен ..щото съм готин и остроумен ;)...но,толкова пъти съм си трошил нервите и здравето с реални жени ..че МЕРСИ!СУТРИН ВЕЧЕР ОНАНИЗЪМ,ЗДРАВ И БОДЪР ОРГАНИЗЪМ!!!пс:деца не ми трябват,тук в тази *** още един да се мъчи и да се чуди жив ли е умрял ли е,,,айде няма нужда!!!
21
0
 
2
 
! Отговори
шеф преди 12 години
аз пък наработа правя секс , имам си кукла и като ми носи факса ми прави и приятни неща.плащам и повече на тия в производството ми , така де ... заслуги
20
1
 
4
 
! Отговори
ФИДОСОВА преди 12 години
ИИИСКААААААААААММММММММ СЕЕЕЕЕЕЕЕКССССССССССССССССССССССС...ККУУУУУУУУИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИККККККККККККККК..
19
4
 
10
 
! Отговори
13 преди 12 години
Учудена съм,как за толкова малко време написахте толкова ПРОСТОТИИ!!!Явно нямате друга работа!Статията е една от малкото интересни днес!При това е с практични съвети,но само за УМНИ ХОРА,които знаят да извлекат ползата от добрия пример!!!
18
5
 
9
 
! Отговори
УДРАЙ преди 12 години
Вчера съседката ми пусна.Жена ми изобщо не разбра защото и тя в качеството си на съседка беше пуснала на мъжа на съседката.
17
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Живеем във време, в което почивката се оказва по-натоварена от всекидневието.Tova e taka zashto to sme zabravili nai vajnia ot 10 boji zapovedi !- 6 dni raboti, na sedmia pochivai ! - koeto ne znachi gledai si svoiata domashna rabota !!!!!!!!
16
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе, къде е Марио?
15
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе, къде е Марио?
14
1
 
10
 
! Отговори
Тъп преди 12 години
Имаш ли работа?! Зарежи я за малко!Коя работътъ или женътъ ?
13
0
 
3
 
! Отговори
До 10 преди 12 години
Уаааааахахахахахахаха !!!!
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хахахахаххааа, Лопес, буквално се просълзих от смях! Браво!
11
1
 
44
 
! Отговори
Дънди Крокодила преди 12 години
що българина не перка булки на площада .ЗАЩОТО ВСЕКИ КОЙТО МИНЕ ЩЕ МУ ДАВА АКЪЛ КАК ДА РАБОТИ .
10
2
 
42
 
! Отговори
лопес преди 12 години
Па ако искате да сте супер потент и да спестите време, изкъртете вратата на wc докато пикае и по същество, време за пикане няма-действайте..
9
3
 
37
 
! Отговори
zhikan преди 12 години
гледам жена ми се бръсне в банята.....отивам да си направя една *** и си лягам!!!
8
3
 
27
 
! Отговори
georgi44 преди 12 години
за жалост наистина понякога от работа не остава време за секс, а дори и да остава време няма желание
7
2
 
20
 
! Отговори
ЖЕНА ТИ преди 12 години
И ти ми се правиеш на мъж УМРЯЛ МОРКОВ ТАКЪВ я марш да проскаш дрехите че като взема точилката
6
10
 
17
 
! Отговори
Едно бързо преди 12 години
.......... просто дръпнете хавлията и действайте по същество..........Пипайте смело..............после си направете тест за СПИН...........
5
0
 
28
 
! Отговори
гурбетчия преди 12 години
Дай му на сиромаха работа ,за да не мисли за щуротии !
4
5
 
33
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
Ние в Кривунделово от...намеци не разбираме.Ако ни се прави...секс,хващаме...обекта от...вратата за краката и си свършваме...работата;щом е...дошъл(обекта),значи това е...търсил.