Разкриха хормонален заговор срещу Хитлер

Шпиони искали да го превърнат в крехка жена
15 авг 2011 13:00,
90
Разкриха хормонален заговор срещу Хитлер
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Агенти на британското разузнаване са искали Адолф Хитлер да стане по-малко агресивен, като за целта му дават таблетки, съдържащи женски полови хормони, разкри в. "Дейли телеграф". Сътрудници на специалните служби на Великобритания планирали да добавят естрогени в храната на нацисткия лидер, за да стане той също толкова "мил и послушен като неговата по-малка сестра Паула", твърди британски историк.

"Английските шпиони са имали достъп до кухнята на Хитлер, а естрогенът избрали, защото той няма вкус, тоест би останал незабелязан, когато се опитва храната на фюрера", твърди Брайън Форд, професор от университета в Кардиф.

Той е описал "хормоналния заговор" в книгата си "Secret Weapons: Technology, Science And The Race To Win World War II".

Това е бил напълно осъществим план, а освен това един от най-безопасните за заговорниците.

"Не е било възможно да бъде отровен Хитлер – биха умрели дегустаторите", твърди ученият. Проф. Брайън Форд обаче не уточнява дали планът за превръщането на Хитлер в крехка и добра жена е бил приведен в действие.

Според изследователя "хормоналният заговор" е бил само един от многото опити да бъде извадена от стоя "адската немска машина" и по-бързо да бъде сложен край на войната.

"Разработвана е била възможността от въздуха върху фашистите да бъде изсипвано лепило, за да бъдат залепени за земята; да им се хвърлят кутии с отровни змии, а също да се маскират бомби в плодови консерви, внасяни в Германия" – разказва британският историк Брайън Форд. 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
2
 
1
 
! Отговори
sweden преди 12 години
sega e red na Siderovvv xaxaxa ama po golemi dozii
86
1
 
4
 
! Отговори
Сиганин преди 12 години
Боли ме фара за Хитлер
85
3
 
1
 
! Отговори
АБЕ.... преди 12 години
..."***" , "МЕКА КИТКА" , "***" БИЛ....ХИТЛЕР---АМА ЗА 4-ДНИ СТИГНА ДО МОСКВА!!!!...ПОСЛЕ ЦЯЛА ЕВРОПА И АМЕРИКА ....ЕДВАМ ГО РАЗБИХА ЗА 4-ГОДИНИ!!!...И ДО ДНЕС МУ РАЗУЧАВАТЕ ТАНКОВИТЕ ТАКТИКИ И ВОЕННИТЕ УСТАВИ...!НО , НЯМА СТРАШНО--ТОВА КОЕТО ЗАПАДА НЕ НАПРАВИ С ВОЙНА....ГО НАПРАВИ СЪС СТОКИ ,ХРАНИ, ТЕХНОЛОГИИ И СТАНДАРТ.....!АКО БЕШЕ ПОДХОДИЛ ПО СЪЩИЯ НАЧИН /ВМЕСТО С ТРИ АРМИИ В РУСИЯ ДА ВЛЕЗЕ С 3-ВЛАКОВИ КОПОЗИЦИИ С ВОДКА И СЕЛЬОДКА/....ЕФЕКТА ЩЕШЕ ДА Е СЪЩИЯ КАТО ДНЕС!ГРЕША ЛИ..?
84
1
 
3
 
! Отговори
tt преди 12 години
да е.а автора на статията.правите този беден народ по *** от тапири.взехте ни на мезе,понеже не ни държи да изметем крадливите политици,които ни наптавиха по бедни от църковни мишки.
83
0
 
4
 
! Отговори
гюро преди 12 години
Ела Шикългрубер,да ни отървеш от ***!
82
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** лапат пилешко месо, а баба Гана и Пологор лапат пишк.ите на ***.
81
3
 
2
 
! Отговори
баба Гана преди 12 години
Аман от ***, които лапат пилета като за световно и лъжат, че не се изпедерастява от бройлерското месо. Искат всички да станат *** като тях и да има с кого да мърсуват. Да ги наредят на полето и ще мина с трактора през тях. Аз имам трактор и обработвам 600 дк. земя.
80
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аман от *** и луди с компютри.
79
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Яжте си пилета и се не бойте, фюрерът що естроген изяде и пак си остана мъж.
78
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Та мисълта ми е Полигоре, че спокойно можеш да си ядеш пилешкото месо. Дори да се изпедерастяваше от него, просто няма на къде повече да изпедерастееш.
77
2
 
5
 
! Отговори
до 78 преди 12 години
Очевидно не правиш разлика между бройлери и носачки.--Ало, селянина с кокошките! Пиши си в някой фермерски сайт. Показвай си селскостопанските знания там.
76
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Очевидно не правиш разлика между бройлери и носачки. Ще те оставя сам да потърсиш и откриеш какви хормони на кои вид се дават и защо ;) .Предвид интелектуалното ти развитие се съмнявам, че ще проумееш, но все пак :D
75
2
 
1
 
! Отговори
до 73 от Полигор преди 12 години
Бях поставил едно текстче на английски, но админа го изтри, пост 74, което ясно показва колко си невеж, но ако знаеш английски провери из нета и не ни досаждай с балканската си титанична мисъл.Все пак не мога да разбера, защо един научен текст трябва да бъде изтриван! Особено като се има предвид, че е образователен.
74
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Днеска сайта е пълен с изключителни простотии...
73
2
 
1
 
! Отговори
до 73 от Полигор преди 12 години
Чети и се диви! Ако твърдиш, че си по вещ от FDA, Food and Drug Administration, добре! Те нищо не разбират, а ти си световния спец по растежните хормони. Може да ги светнеш и тях по въпроса и да те назначат за президент на агенцията, тъй и тъй разбираш повече от тях.
72
1
 
4
 
! Отговори
до Полигор преди 12 години
Полигоре, не се опитвай да разсъждаваш защото създаваш страхотни бисери. Ще те светна малко, "мъжките" стероиди са анаболни, а "женските" не. Сега вземи един учебник по ендокринология и прочети какво щеше да стане ако даваха женски хормони на пилетата. Добре, че не си производител на пилешко месо. До сега да си фалирал :)))
71
7
 
2
 
! Отговори
Бай Иван преди 12 години
Шпиони искали да го превърнат в крехка жена.Хаха,че тоя *** мъж ли е бил?
70
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Хормонален заговор"-Големи глупости!Какво ли не измислят вече,само и само да вървят някякви новини.Британците ако са имали достъп до храната на Хитлер,щяха да му сложат бавнодействаща отрова и докато умрат дегустаторите-за Хитлер ще е вече късно!На кой ли журналист жаден за сензация му е хрумнала глупостта за хормонален заговор?!
69
2
 
4
 
! Отговори
Полигор преди 12 години
Пилетата са пълни с мъжки, а не с женски хормони ;) . А вие освен, че не е сигурно дали не сте изпедерастели то със сигурност не сте мръднали в умственото си развитие от 2-3-ти калс :D--Съдейки по неграмотното ти писане, твоето умствено развитие е на ниво детска градина. Второ, хормоните, които се дават на пилетата са стероидни /мъжки/ и естрогенни /женски/, под различни търговски названия.
68
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Един човек вървял, вървял през пустинята - потен, жаден и уморен. На края на силите си стигнал до един оазис, където забелязал някакъв бункер. Влязъл с надежда в него и учуден видял Хитлер и д-р Менгеле залегнали върху някакви чертежи:- Абе хора, вие живи ли сте бе? Какво правите тук?Хитлер му отвърнал:- Че сме живи - живи сме, не виждаш ли?- Ами какви са тези чертежи?Хитлер:- С доктора се опитваме да направим бомба, която да убие един милион евреи и 10 камили.- Но Фюрер, защо точно 10 камили!Хитлер се обърнал към д-р Менгеле и му намигнал:- Докторе, казах ли ти, че никой пак няма да попита за евреите!