Новият Стив Джобс е едва на 12 години

Томас Суарес вече има фирма за разработване на приложения
Обновена: 13 ное 2011 12:02 | 13 ное 2011 12:02, Елка Василева
44
Новият Стив Джобс е едва на 12 години
Снимка: Архив Reuters

За своеобразен наследник на покойния Стив Джобс вече не може да се определя 27-годишният създател на Facebook Марк Зукърбърг, а далеч по-млада личност, пише в. "Кориере дела сера".

Това е Томас Суарес. Той е едва на 12 години и дори няма право да си създаде профил във Facebook, защото за там трябва да си на 13 години. Въпреки това Томас, който е от Саут бей в Калифорния, вече има своя собствена фирма за разработване на приложения за айФони, айПоди и айПади.

Името на компанията си талантливият младеж е заимствал от "хранителното" име на компанията на Стив Джобс Епъл /в превод ябълка/. Фирмата на Томас обаче се казва Керът корпорейшън /в превод Корпорация морков/.

Фирмата вече е разработила приложение, наречено Късметът на земята, чрез което всеки може да прогнозира какъв ще е късметът на нашата планета за конкретния ден. Второто приложение е шеговита игра с Джъстийн Бийбър.

Неотдавна Томас говори пред специалисти по компютърните технологии на форум в Манхатън бийч. Там той подчерта, че неговата фирма помага на младите хора да
разработват приложения за мобилни телефони, така както спортните клубове помагат на млади таланти да станат големи спортисти.

Томас сподели, че негов източник на вдъхновение е Стив Джобс и разказа, че е създал в училището си клуб за млади таланти в областта на разработването на приложения за мобилните устройства.


(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: Стив ДжобсТомас Суарес
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
15
 
57
 
! Отговори
666 преди 12 години
аз пак на 12 си набих първата ***
1
13
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво на хлапето!