Грешките, които правим, когато го подозираме в изневяра

Не губи достойнство и не нападай другата, защото тя не е виновна
Обновена: 26 яну 2012 15:13 | 25 яну 2012 06:58, Елка Василева
110
Грешките, които правим, когато го подозираме в изневяра
Снимка: архив, Reuters

Имаш подозрения, че приятелят ти изневерява? Държи се странно, дистанциран е, крие GSM-а си и не знаеш къде е? Нямаш истински доказателства, но вярваш в женската си интуиция? Ако мислиш, че приятелят ти ти изневерява, е важно да разбереш дали това наистина е така. Постарай се обаче да избегнеш трите грешки, които жените правят, когато смятат, че става дума за изневяра.

Бурна реакция

Първата грешка, която правят жените, е да изгубят контрол над емоциите си. Ние, жените, сме прекалено чувствителни и често започваме с нападки, основаващи се само на подозрения. Викове, крясъци, истерии и изблици на ревност – това е естествената реакция, която обаче е напълно погрешна. Той ще се защитава, казвайки, че си луда и те гони параноята. И не можеш да го обвиняваш за това. Докато нямаш твърди доказателства за твърденията си, не губи достойнство.

Обвинения без доказателства

Не отправяй обвинения, без да имаш доказателства. Но го наричай измамник и не го обвинявай само въз основа на интуицията си, защото с подобни нападки можеш да предизвикаш обратен ефект: той ще се постарае да укрива по-добре евентуалните доказателства за евентуалната си изневяра. Когато тръгнеш да говориш с него, се въоръжи с доказателства и то не само например снимка, на която се виждат той и тя да вървят един до друг, а с убедителни доказателства като мейли, SMS- и и уличаващи го снимки. Колкото по-категорично е доказателството, толкова по-убедителна ще си.

Среща с любовницата

Най-лошото нещо, което много жени правят, когато научат за изневярата, е да се срещнат със съперницата си. Това е безсмислено, защото тази жена всъщност не е направила нищо лошо. Да, знаела е, че той си има някоя, но това днес не е нещо ново и очевидно за нея това не е било важно, когато е започвала връзката. Така че това няма да се промени с каквито и да са заплахи или тъжни истории. Вината е единствено негова, той е решил да се впусне в тази авантюра зад гърба ти. Най-добре ще е да го оставиш той да реши какво иска, а и да дадеш на себе си време за същото решение. Ако тръгнеш да го молиш да я остави и да се надяваш, че вашите отношения ще се оправят за един ден, ще изглеждаш отчаяна. Заплахите и обидите към любовницата само ще те изкарат „луда“ в очите им, пише Index.hr.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
4
 
! Отговори
до 71 преди 12 години
Много си прав!
69
3
 
4
 
! Отговори
@67 преди 12 години
Не забравя , че мъжа описан горе , не е спал с компютъра , а с ЖЕНА , която може би не гледа порно, но пък разбива връзки и семейства. Ако се върнем назад във времето ще видиш нещо много интересно , в училище например един 14-15 годишен хлапак , дори съученичките му вече да излизат и да имат сексуални отношения , ги имат с разни батковци , едва на 16 може да му върже някоя , а детето расте има си нужди :) Я виж младите момичета с колко годишни излизат и по какви причини и тогава да се съдим :)
68
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дам.. изневярата ли е най-големия проблем в един брак ... не мисля. Това , че другия не ти изневерява изобщо не пречи да те унижава, обижда, да те прави нещастен(а) и изобщо да прави съвместния ви живот ад.. и голямо чудо , че не спи с друг (а).
67
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Bojeee kolko e tesnogryd bylgarina. Nqmam dum prosto. Wie niendertalci li ste? Osobeno tazi s nr. 67. Ako si imala problem s nqkolko typaka si gi zapazi za sebe si i sledwa6tiq pyt si podbiraj gadjetata.
66
2
 
9
 
! Отговори
До 67 преди 12 години
Голямо философстване,голяма тирада дръпна.Но при теб проблема е,че или си от "другия бряг" или си попаднала на кофти партньор до себе си.Не слагай всички мъже под общ знаменател драга.Това, че имаш проблеми , не означава че и аз съм такъв.Нима няма жени които гледат порно. И не си пъхат вибратори и всякакви неодушевени предмети по дупките.Хайде моля те, във всяко стадо си има ***.
65
2
 
6
 
! Отговори
. преди 12 години
Отачяна съпруга или лезбийка ? :)
64
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Защо мъжете гледат порно? Ами защото са просто едни че..джии! Нека някой да каже,че не е вярно.Да погледнем назад във времето.Как мъжете получават първите си сексуални удоволствия? Ами точно така,с к*р в ръка ,а насреща им има вестник,списание...монитор... всичко друго ,но не и ЖИВА ЖЕНА ! Е как нещо което е започнало по този начин ,да продължи по друг? Денят се познава от сутринта. За тях това е основният секс,а жените са им за разнообразие. А като стана въпрос и за внасяне на разнообразие в леглото,щото им било омръзвало..... Ми да ви кажа ,мили дами ,не правете жертви,а само неща които ви харесват и на самите Вас! Няма смисъл да им угаждате на капризите,защото рано или късно ще им омръзне и това. Първо ще си прежалите устната кухина- ще му омръзне,после и аналното пространство... и това ще омръзне, а когато всички дупки се запълнят какво правим за разнообразие,щото както казахме ОМРЪЗВА? 3-ки ли? А може би секс с животни,ей така за разнообразието,щото сме пробвали всичко и ни е омръзнало? Няма смисъл още повече,ЧЕ ДОКАТО ТИ СЕ ПРАВИШ НА ТРАНСФОРМЪРС ЗА ДА МУ УГОДИШ-ТОЙ НЕ СИ МРЪДВА И ПРЪСТА! Мъжете са си такива ,ако ще и най-най- идеалната жена да има до себе си ,рано или късно ще иска да "погали делфина" пред нещо чуждо,та ако ще и да е по-грозно от неговото! Важното е че е чуждото! И какви са тия глупости че си вдигали самочувствието така? Кой им го вдига? Оная от екрана го вижда как си лъска бастуна и Му казва "браво,ти си пич" ли?Аиде стига гупости момчета, излагате се.....
63
2
 
3
 
! Отговори
@ 58 преди 12 години
А ти какво се караш с мъжа си , който те е предал и те е лъгал ? Не би трябвало да се карате , трябва да се извини и да поправи грешката си като промени доста неща в семейния ви живот, но за да направиш това трябва да си на първо място дисциплиниран човек , а тия дето разкарват курветата , докато жените им ги чакат вкъщи не са особено дисциплинирани , така че ако нямате деца защо просто не му биеш шута ?
62
3
 
9
 
! Отговори
личен опит преди 12 години
Кротко по телефона се започва с "Имаш ли нещо да ми кажеш?" и "Когато си готов, аз чакам да чуя". След това се следи поведението. Направо е смешно, когато не знае какво точно знаеш. Всичко си изпяват.
61
0
 
0
 
! Отговори
do 60 преди 12 години
Стига бре. Това пък какво беше?Може ли по-конкретно?
60
0
 
2
 
! Отговори
а сега де ! преди 12 години
Margarita BoyanovaПтиците Умират Сами !!! :) :) :)Харесва ми преди 9 часа
59
1
 
9
 
! Отговори
ели преди 12 години
и двамата са виновни и в такъв случай-вземам си шапката,гащите...и дим да ме няма!като се счупи делвата един път и да я залепиш-не е същото
58
3
 
15
 
! Отговори
хах преди 12 години
не била виновна!като сееш вятър,жънеш бури!не може да разваляш връзки и после да се правиш на светица!
57
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЗАДАВА СЕ МРАКОБЕСНА ПРЕСТЪПНОСТ ! ЗА БОГА, ХОРА ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ, АКО НЕ ИСКАТЕ ДО ДНИ ВСИЧКИ ДА СЕ КЛАНЯТЕ НА НОВИЯТ СИ ИДОЛ И ДА ИЗЯЖДАТЕ СОБСТВЕНИТЕ СИ ДЕЦА !!!
56
7
 
1
 
! Отговори
Алов преди 12 години
Само при съмнения и трябва половинката с дърво да и се строшат кокалите и да се дангоса и на *** и челото с горещо желязо , че е уличница ,а отзад да и се мушне обръсната свинска опашка. Космите растат в едната посока ,а в другата действат като контри.
55
0
 
7
 
! Отговори
до 55 преди 12 години
Изслушаш я един път и тя иска и втори. Да не съм и психиатър? И аз имам проблеми: какво да правя с този мъж и как да си възстановя равновесието. Не ме е питала като го е правила, закъсала (създали ми проблеми) и сега да се карам с мъжът ми заради нея? Няма Какво ме интересуват нейните проблеми и аз има мои. Ако има нещо ще говоря с мъжо, но с нея? Какво ми влиза в работата? И каква ми е?
54
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абе има ги всякакви : хем луди, хем хитри. Л.и.бовницата на мъжът ми бе успяла да го убеди, че аз я търся. Смях! Аз да не съм него! Притрябвала ми е!
53
1
 
6
 
! Отговори
мъж до 48 преди 12 години
определено имаш нужда от психиатър... доста глупости си изписала в 5 реда... Ако наистина си вярваш в тези празни приказки, толкова по-зле за теб...
52
1
 
7
 
! Отговори
до 49 преди 12 години
Ами изслушай я, ВЕДНЪЖ, може пък да научиш неща, за които не си и подозирала. Но само веднъж!
51
0
 
10
 
! Отговори
@ 47 преди 12 години
Или не четеш внимателно или ме бъркаш с някой , аз нямам мъж , аз самия съм мъж хетеросексуален :) Една жена на място не се занимава с обвързани мъже, както започнеш една връзка така ще я приключиш , тоест ако си много щастлив , че си взел на някой ****ето , по скоро си го оттървал от нея и помни тя ще направи същото и с теб. :)