Грешките, които правим, когато го подозираме в изневяра

Не губи достойнство и не нападай другата, защото тя не е виновна
Обновена: 26 яну 2012 15:13 | 25 яну 2012 06:58, Елка Василева
110
Грешките, които правим, когато го подозираме в изневяра
Снимка: архив, Reuters

Имаш подозрения, че приятелят ти изневерява? Държи се странно, дистанциран е, крие GSM-а си и не знаеш къде е? Нямаш истински доказателства, но вярваш в женската си интуиция? Ако мислиш, че приятелят ти ти изневерява, е важно да разбереш дали това наистина е така. Постарай се обаче да избегнеш трите грешки, които жените правят, когато смятат, че става дума за изневяра.

Бурна реакция

Първата грешка, която правят жените, е да изгубят контрол над емоциите си. Ние, жените, сме прекалено чувствителни и често започваме с нападки, основаващи се само на подозрения. Викове, крясъци, истерии и изблици на ревност – това е естествената реакция, която обаче е напълно погрешна. Той ще се защитава, казвайки, че си луда и те гони параноята. И не можеш да го обвиняваш за това. Докато нямаш твърди доказателства за твърденията си, не губи достойнство.

Обвинения без доказателства

Не отправяй обвинения, без да имаш доказателства. Но го наричай измамник и не го обвинявай само въз основа на интуицията си, защото с подобни нападки можеш да предизвикаш обратен ефект: той ще се постарае да укрива по-добре евентуалните доказателства за евентуалната си изневяра. Когато тръгнеш да говориш с него, се въоръжи с доказателства и то не само например снимка, на която се виждат той и тя да вървят един до друг, а с убедителни доказателства като мейли, SMS- и и уличаващи го снимки. Колкото по-категорично е доказателството, толкова по-убедителна ще си.

Среща с любовницата

Най-лошото нещо, което много жени правят, когато научат за изневярата, е да се срещнат със съперницата си. Това е безсмислено, защото тази жена всъщност не е направила нищо лошо. Да, знаела е, че той си има някоя, но това днес не е нещо ново и очевидно за нея това не е било важно, когато е започвала връзката. Така че това няма да се промени с каквито и да са заплахи или тъжни истории. Вината е единствено негова, той е решил да се впусне в тази авантюра зад гърба ти. Най-добре ще е да го оставиш той да реши какво иска, а и да дадеш на себе си време за същото решение. Ако тръгнеш да го молиш да я остави и да се надяваш, че вашите отношения ще се оправят за един ден, ще изглеждаш отчаяна. Заплахите и обидите към любовницата само ще те изкарат „луда“ в очите им, пише Index.hr.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
4
 
! Отговори
ЗОРО преди 12 години
48-)))))))))-кого завеждаш в съда-хахахахах
49
2
 
3
 
! Отговори
до 48 преди 12 години
Хареса ми коментара ти.
48
0
 
13
 
! Отговори
ELLE преди 12 години
Грешките ясно какви са - написали са хората, да четем и да имаме едно на ум. Предлагам да преминем към точка втора : как да му го върнем :-)))
47
1
 
7
 
! Отговори
Цецо преди 12 години
А, бе... всичко е любов!:)
46
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мога да приема, че не е виновна затова, че е преспала с мъжът ми, мога дори да приема, че мъжът ми е влюбен в нея и това е хубаво. Но няма как да ме убедите, че не е виновна, ако ме преследва и притеснява по имейла, идва в къщи, иска срещи с мен. Е, тогава тя не е виновна, но е луда. А аз като човек обичащ този мъж, някак си ще се страхувам до него да е един неуравновесен и превъртял човек. Всеки се страхува за близките си хора. Сгрешил, сгрешил, разкайва се, сега да го оставя в ръцете на луд ли
45
9
 
17
 
! Отговори
до 40 преди 12 години
Много смешно. В изневярата винаги има двама, ако тя не е виновна хващам я за ръчичката и я влача до съда където мога да й бъда и адвокат и завежда дело срещу мъжа ми за изнасилване щом тя не е виновна и не е могла да контролира нещата,ако той не е могъл, същата процедура, но с него. Няма такива работи и на двамата им било кеф ама само един ще "опира пешкира". И най-хубавото е, че моя мъж знае колко изобретателна мога да бъда и изобщо не си прави експерименти в това отношение,за да живее спокойно
44
1
 
15
 
! Отговори
до 43 преди 12 години
Твоя ако няма акъл, някои имаме. *** е виновна, само ако го е изнасилила, той викал "не", ама тя го вързала и дай...
43
0
 
8
 
! Отговори
ЗОРО преди 12 години
42-ако всички мислим (наивно) като теб ще е перфектно,няма да съществува думата ИЗНЕВЯРА...)))))))
42
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бе ти си стой със закопчан дюкян, пък курволъкът няма да те изнасили, я!
41
10
 
13
 
! Отговори
Хахаха преди 12 години
Не била виновна жената хаахахаха.......що за глупости! К*вата си е к*рва и винаги е виновна,щом се е намесила между двама души.Мъжете,че нямат акъл си е друг въпрос!
40
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе ти мани да няма вина , всичкото курволък има вина, мъжа има главна вина разбира се , но и шаврантията , която се оглежда за чужди мъже също не е невинна. Същото важи и при обратния случай , когато му изневерят на мъж , въпреки че ако не ми е приятел няма да го бия , ако ми е приятел ще измета пода с него , няма кво да ги гледаш тия дето гаджето ти ти е изневерила с тях , просто прекъсваш отношенията си с тоя *** и капа на тояга.
39
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
С моята жена сме заедно то 10 г. За тези 10 г. нито веднъж не е имало проблем с изневяра от коя да е от двете страни. Нито аз съм се заглеждал в други жени (моята е с доста над средната красота), нито тя го е правила. Да чукна на дърво, така да остане още 50 г.!
38
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ще ви разкажа един виц: "Жената на сър Джон му казва, че прислужницата е бременна, той отговаря, че това е неин проблем, тя казва, че е бременна от него, той отговаря, че това е негов проблем, а тя пита: "А аз какво да правя?" Той отговаря:"Ами това е твой проблем". Така че в такива работи всеки си има проблем и сам да си решава без да му се месят или той да се меси. Това е.
37
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Писна ми от домакини, на които все 18-годишните момиченца са им виновни, че мъжът им не може да ги понася. Все някоя му "завъртяла" главата на нейния хубавец. Жени, мислете! Мъжете ви да не са пеленачета, че толкова лесно се подвеждат? Ако един мъж обича, няма сила, която да го накара да изневери, дори и мис Свят да му се натисне. И за изневеряващите жени се отнася. Не търсете вината в третия човек, не е негова работа да ви пази отношенията. ВИНОВЕН Е ВИНАГИ ИЗНЕВЕРЯВАЩИЯ.
36
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сега пак ще ме обвинят в нервност, но проблемът е в този, който подържа паралелни връзки. Колкото по-бързо реши с кой ще е толкова по-малко болезнено ще е за останалите. Все пак няма незаменими хора. И наистина е т.ъ.п.о една жена да ходи да се разправя с друга или мъж с мъж, няма значение каква им е била ролята или предисторията. Всеки сам отговаря за решението и избора си, какво иска от другите не разбирам? Да му решат проблема? Ами няма? Сам трябва да реши за себе си.
35
4
 
15
 
! Отговори
ЗОРО преди 12 години
Няма ли някакъв форум за изнервени,неразбрани(НЕЗАДОВОЛЕНИ) и изневерили ИМ,та да си злобеете и плачете наволя........
34
1
 
5
 
! Отговори
дo 32 преди 12 години
Разбирам те. Не е редно да я води в къщи, при теб и децата.
33
3
 
22
 
! Отговори
nqma wina преди 12 години
Няма вина. Какво искате, човек да не се развежда, да стои вечно с един човек.Като изневри, това е въпрос на двамата, дали ще продължат заедно. Всичко е "Божа работа".Ако човек има интерсна работа или е финансово осигурен, няма да се кара, да води дела, гледа си спокойствието или се оттегля.Всички тези дела, ала-бала са за нас, дето живеем в един апартамент, нямаме пари и се чудим, единия като излезе, къде ще живее. Всичко идва от ПАРИТЕ. ПАРИТЕ и РАБОТАТА правят човека свободен.А не "любовта"
32
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
днес.бг вие сте луди! Как така любовницата не била направила нищо лошо?! Ако знаеш, че излизаш със зает мъж и имаш малко акъл в главата си не се вреш между шамарите, защото не знаеш съпругата колко е луда и какво може да реши да предприеме. Все някой ще ви види и ще ви хване. За мен това е неоправдван риск. Има достатъчно свободни мъже - ако ще е само за секса - отивате в някой бар, забивате си "нещо" за вечерта и кой от където е. Ама такива безумни съвети да давате....
31
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всички говорят за изневери, за гонения, за достойнство т.е. говори тяхното его. При условие, че сме полигамни същества (потърсете изследвания ако не вярвате) желанието за секс с друг партньор, който те привлича физически е напълно нормално (и при мъжете и при жените). Прието е от голяма част от обществото да се държим като моногамни същества т.е. когато кажем "да" пред олтара да загърбим естествената си природа. Нещо ми се губи смисъла. Не трябва ли отношенията на хората да се базират на загриженост, внимание и разбиране, а не това кой с кого правил или искал да прави секс? За да бъде една връзка здрава ако ги няма предните 3 фактора, които изброих без значение дали ти е "верен" или не няма да се получи. Но ако са налице то какво значение има, че някой от партньорите или двамата са правили секс с друг човек? Няма да е лесно да преглътнеш това, че партньора ти е спал с друг(а), но това е само защото така си възпитан(а). Всички - родители, медии, филми, църкви и т.н. тръбят какво "зло" е това и налагат своите си ценности, а хората ги следват сляпо без да знаят, че това противоречи с тяхната природа. Не пропогандирам "правете секс когато и с който ви падне", а просто разбиране към човешката природа. Когато се събереш с някой и искаш дълготрайна връзка с него/нея е хубаво и двамата да сте наясно на какво се базират отношенията ви, а не да действате по калъп (спиш с друг(а) = изневяра; правиш еди какво си = един какво си). Мислете бе хора! Затова имате глави на раменете.