свинската мас върви на препечена филийка,така тя се разтопява,отгоре поръсваш с червен млян пипер....помня го още този вкус от едно време,скоро не съм ял,но бих :) хахахахах тая мас сигурно е по-добре от онова замразено 25 годишно месо,което го бяха намерили при нас преди време,не помня вече кога,но щеше да влезе на пазара....
Ами да ти кажа прекрасна закуска става препечена филийка и докато е гореща да я намажеш със свинска мас... така се разтопява после поръсваш със сол и червен пипер и едно билково чайче като си направиш с медец и лимон и гледай к'во става.
Е, защо пък не, процесът на консервиране и затваряне, щом е извършен качествено... Въпреки това, и консервите си имат срок на годност... Виж, това за свинската мас, не го разбирам. Абсолютно никога не съм я харесвал, и малко се стреснах, че и тя се е предлагала във вид на консерва, като хуманитарна помощ. Аз, ако мога да намеря някъде от старото русенско варено, от резервите на военните, е това вече е добро.
Абе хора няма ли някой от младежкото БСП да каже нещо за ГЕРБ. Все ще има някаква връзка пусто да остане - без политически коментар нещо се губи смисъла на всяка статия... :)
Абе имаме консерви с месо на по няколко години, може би 4-5 или повече, е все още стават за ядене. Явно срокът на консервираната храна е много по-дълъг отколкото може да си представим, но дали това няма да се отрази на здравето незнам. То всъщност и по магазините вече не остана качествена храна всичко е химия.