Започна карнавалът в Рио

Крал Момо получи ключа на града
Обновена: 17 фев 2012 21:27 | 17 фев 2012 21:26,
11
Започна карнавалът в Рио

Под дъжд от златисти конфети и звук на фанфари измисленият крал Момо получи символичния ключ на Рио де Жанейро и даде началото на петдневните чествания, чийто апотеоз ще бъдат дефилетата на школите по самба на Самбодрома, съобщи AFP, цитирана от БТА.

"Приветствам семейството на крал Момо", заяви кметът на града Едуарду Паеш. "Прехвърлям кметските си задължения на крал Момо. Предоставям му цялата власт за града, в който ще се празнува и Самбодромът е обновен", добави той.

Още по темата
Малко по-рано крал Момо, кралицата и две принцеси на карнавала пристигнаха с черна лимузина в градината пред сградата на кметството в града.

"За мен е голяма чест и отговорност да оглавя най-големия културен празник в света", увери крал Момо, чието истинско име е Милтон Жуниор. "Искам да предам съпътстващото карнавала веселие на целия свят. Обявявам карнавала в Рио да Жанейро за открит", тържествено обяви той.

Размахвайки в ръка покрития с бели и златисти пайети огромен символичен ключ на града, крал Момо започна да танцува френетично самба, въпреки че тежи около 160 кг. Той се бе продложил на стриктна диета и караше велоергометър преди карнавала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
4
 
! Отговори
до 9 и 10 преди 12 години
Гроздето е кисело-казала лисица като не стигнала лозето..
8
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Туристическа атракция за балъци с дебели ,и не толкова порфейли.Тъпотия до шия!
7
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пет пари не давам за да гледам кълчещи се *** ,камо ли да бия толкова път.
6
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Един милион предрусали и препили негърчета.хомосексуалисти и травестити облечени по безумен начин денсят по улиците.Гърмят и крещят.Ако това се случи в БГ всички ще се възмутите срещу дрогата пиенето гадните *** и тн и тн.А ако се случва в някоя друга страна всички искат да са там.Не ме кефат дупетата на мазните латиноамериканки.Представям си само ква смрад е.Обаче феновете в българия на смрадта ,маста 5 километровите *** и тн са повече от звездите на небето.Ориенталщина кво искате.
5
1
 
4
 
! Отговори
pissed off преди 12 години
Абе каква е тая снимка хахахахха Всеки като чуе карнавала в Рио и се сеща за готини дупета, а не за дебели чичковци....иначе ако беше нещо за КК щяхте цял албум да качите :P
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Жалко ,че не съм там !!!
3
2
 
9
 
! Отговори
VVV преди 12 години
ПРОСТОТИЯТА ВИ НЯМА ГРАНИЦИ. ЩОМ НЕ ЗНАЕТЕ НИЩО ЗА ТОЗИ КАРНАВАЛ , ПОНЕ НЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ.
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
E това е живота-пачанга яко песни танци....
1
9
 
11
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
Крал Момо,като приключи карнавала в Рио,да се прехвърли в Кривунделово.Ние самба не знаем,но в...негова чест,ще намажем...две кривунделки,със сажди.