Сексът полезен за жените и като тема на разговор

Споделянето между приятелки стимулира физическата активност
2 апр 2012 21:23, Елка Василева
26
Сексът полезен за жените и като тема на разговор
Споделянето между приятелки стимулира физическата активност. Снимка: архив, Reuters

Разговорите за секс между приятелки са обичайна практика, въпреки че темата често се смята за табу от обществото. Данните от проучване на специалисти от Харвардския университет обаче показва, че подобни раздумки са от полза за добрата кондиция на дамите, пише в. "Сън".

Жените и особено по-младите не се притесняват да говорят открито помежду си и да обсъждат различни аспекти на сексуалния си живот. Според авторите на проучването дамите си споделят абсолютно всичко, свързано със секса, и не се свенят да обсъждат дали получават оргазъм или не, броя на партньорите си, размерите на половите органи на мъжете, новите си преживявания, еротичните си фантазии.

Специалистите обясняват, че има редица ползи от разговорите за секс между жените. Споделянето с доверена приятелка стимулира физическата активност и жизнеността на дамите. Откровенията на толкова лична тематика освен това помагат за освобождаване от стреса.

Авторите на проучването отбелязват, че е важно с кого дамите споделят подобна информация. Според тях всяка жена първо трябва да се увери, че довереницата й е способна да пази тайна. Дамите освен това трябва да са наясно дали приятелките им желаят да разговарят за секс. Някои жени, дори най-близки приятелки, не са склонни да обсъждат подобни теми. Не на последно място представителките на нежния пол трябва да споделят информацията за сексуалния си живот само с доверени лица, които ги предразполагат и не ги съдят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: секс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
2
 
! Отговори
az преди 12 години
тука е пълно с комплексари/ки
23
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Споделянето между приятелки стимулира физическата активност "Клюкарите от днес.бг се опитват да принизят всички до тяхното ниво. Жена клюкарка за мен е *** (както и мъже-клюкарки)
22
1
 
4
 
! Отговори
дюля преди 12 години
по принцип е доказано, че е много полезно за жените да си говорят на всякакви теми. действаме си като психоаналитици една на друга.
21
6
 
12
 
! Отговори
до курварите преди 12 години
мъжете сте по-големи *** от жените, но много обичате да ги принизявате. явно само така може да се почуствате велики. разбира се, има и изключения, слава богу.
20
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
jenite sa prekrasni i sa mnogo dashni samo da znaesh kak da si poiskash ne gi schitam za kyrvi prosto sa po emocionalni i mnogo chustvitelni .
19
0
 
15
 
! Отговори
muti преди 12 години
"броя на партньорите си, размерите на половите органи на мъжете":))))) то члена все в устата им се върти :))))
18
2
 
7
 
! Отговори
ДЯДО преди 12 години
БАБО МНОГО ИСКАМ ДА ТИ ИЗТЕГЛЯ ДРИПАТА...НА 64 СЪМ!
17
2
 
11
 
! Отговори
Баба преди 12 години
Може да съм на 62г, ама много ми се прави секс,и го правя и си споделям с приятелки и съседки коя какво прави и как го лапка,много обичам
16
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
днес бг, то поне да имаше нещо вярно в статиите ви, ама къде ти
15
0
 
2
 
! Отговори
@Бай Ганьо преди 12 години
ти понеже си професор, най-много БКП да ти е дала някое звание по погрешка
14
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
е за това мразя и секса и града друго си е селския секс и кекс то и яйцата им са други да не говоря за кифлите...е когато е пълна и с дете на ръце за секс не мисли ... чалгата е на мода отт димитрофффград до софффия черен влак се композира...
13
2
 
1
 
! Отговори
до 8 преди 12 години
Я се върни на коментар номер 6 и пак прочети какво казвам за жените в Катар и Саудитска Арабия, след това си помисли каква глупост си написал/а, сравнявайки мнението ми за тях с евтини *** от Бан Гладеш и ако не те е срам каква ГЛУПОСТ си написал/а, вземи та напиши още една. Не е зле да се научиш да четеш преди да пропишеш.
12
1
 
11
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
Много е...полезен секса за градските жени и за...забременяване;в Кривунделово,щот сме диви селяни и без...секс забременяват.
11
0
 
8
 
! Отговори
Кифла - блондинка преди 12 години
Секс, кекс - не е ли все едно?
10
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За мъжете е противопоказен, даже и като тема на разговор.Много зле се отразява на банковата сметка.
9
1
 
29
 
! Отговори
......... преди 12 години
То вече не ми се говори нито за секс, нито за нищо... Трети ден няма материял за Ким Кардашиян. Животът дотяга, няма светъл лъч, свеж повей...
8
5
 
3
 
! Отговори
AFORIZAM..... преди 12 години
OT KOMENTARI KATO 1 i 2 $e zakluchava $lednoto opredelenie : *** ----vsiaka jena s mislene na Maj ........xaresa li vi majki....... @@@
7
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
не знам като какъв си бил в катар и саудитска арабия ,но не си разбрал нищо за жените тамтова което коментираш са най вероятно малките бангладешки секс робинияавно си по платените услуги
6
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Що пък да са *** п..ки, ако говорят за секс? Мъжете не спират да правят същото, значи и те са *** п..ки, мислещи се за гении на щръкнали п...та.
5
9
 
22
 
! Отговори
до 4 преди 12 години
Бил съм във всички страни, които изброи, плюс Германия, Австрия, Швейцария, Норвегия, Белгия, Холандия, САЩ, Канада, Испания, Италия, Индонезия, Малайзия. Същите *** са, вярвай ми, макар че в последните две по-голямата част от населението е мюсюлманско. Държавите, в които съм бил и жените не са *** са Катар и Саудитска Арабия, там просто няма как.