Богаташите предпочитат да живеят в Лондон

В класацията следват Ню Йорк и Хонконг
10 апр 2012 19:03,
38
Богаташите предпочитат да живеят в Лондон
Снимка: архив, Reuters

Лондон зае първо място в класацията на десетте най-големи градове в света, където предпочитат да живеят най-богатите, предаде ИТАР-ТАСС, като цитира Би Би Си.

На втора позиция се нарежда Ню Йорк, а на трета – Хонконг. Следват Париж, Сингапур, Маями, Женева, Шанхай, Пекин и Берлин.

Това са най-привлекателните градове за хората, които притежават състояние над 25 милиона долара.

Класацията е направена по няколко ключови показателя, сред които качеството на живот, равнището на бизнес активността, политическо влияние, интензивност на културния живот, социална стабилност, система на образование, наличие на по-луксозни жилища.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
6
 
10
 
! Отговори
Селяния до шия... преди 12 години
Между другото,само за протокола-Лондон е любимата емигрантска дестинация на БГ-селянията!
14
3
 
9
 
! Отговори
LONDON преди 12 години
Най-скъпите апартаменти,къщи и имоти са в Лондон. Включително и най-скъпата penthause в света One Hyde Park продадена за 140 милиона паунда.
13
6
 
18
 
! Отговори
Криско преди 12 години
Всички богаташи в Англия живеят в провинцията и мразят Лондон. Каква е тази "новина", кви 5 лева не мога да разбера. Няма да си взема имение в Калифорния примерно или в Бразилия, а ще дам същите пари за скърцащ мишкарник в Лондон? Може, ама в шестък, днес не!
12
1
 
8
 
! Отговори
white trash преди 12 години
Че къде другаде в Европа говорят английски да го *** и има сносен стандарт , щото не ми се учи испански да речем само за едното слънце . Ако бях инженер можеше в Германия или Холандия да се забия като специалист ама не съм , нито им знам езика.
11
2
 
17
 
! Отговори
до 10 преди 12 години
Или пък в София- пълно с ***,грухливи селяни и 20-30 хиляди бездомни кучета.
10
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Напълно съм съгласна с 10, по-точно не може да бъде казано.
9
5
 
9
 
! Отговори
UK до 9 преди 12 години
Изненада,в България е почти 20:00 часа и обикновено по форумите са интелигентни хора завърнали се от работа. Не очаквах да срещна задръстен селски чалгар.Защо не си в някоя чалготека? Или нямаш стотинки и се вреш в опушената панелка?
8
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Което показва точно колко им е акъла. Лондон и Ню Йорк са най-позьорските градове - скучни, пълни или с нечистоплътна западна средна класа, или със задръстени уанабита, или с имигранти от Третия свят. Престъпност, смрад, шум, депресари и какво ли още не. Ако ви се живее в голям град, Мадрид или Париж са 10 пъти по-добри варианти, въпреки, че и Париж е пълен с *** (но там поне са съсредоточени само в някои райони). Женева също е много хубав град. Абе, к'во да си говорим...позьорщина...
7
9
 
5
 
! Отговори
До UK гей преди 12 години
Тая година , на кои квартали им е ред ,а и им се пада , да им драснат клечката - *** ?
6
6
 
16
 
! Отговори
UK до 1 преди 12 години
Предпочитам климата в Лондон. Лятото между 21 и 26 градуса. Зимата 10-12 градуса. Много рядко гореща вълна,около 30 градуса през лятото или студена вълна през зимата да е под 0 градуса.Не съм почитател на жеги от 35-40 градуса или студове от -15-20 градуса.
5
13
 
19
 
! Отговори
До Иода - мастър преди 12 години
Лондон-10 милиона жители-1 милион ***,индийци и пакистанци.София-1 милион жители-половин милион ***.
4
6
 
17
 
! Отговори
UK преди 12 години
До ПатриотКогато си финансово осигурен, живееш в спокойствие в едно подредено общество, климатът не е най-важният фактор.А за влажната и мрачна Англия май си чел много от Дикенс.Днес тук в Лондон е 14 градуса и слънчево. Като гледам в София и Пловдив едва е 11 градуса.
3
18
 
13
 
! Отговори
Патриот преди 12 години
трябва да си пълен *** за да се навреш в смрадливата мрачна и влажна англия,толкова красиви места има по света в лондон ще се навра ,пълни окачалки!
2
5
 
5
 
! Отговори
Йода - мастър преди 12 години
Да го духат богатите - на *** в Лондон - обичат - на първо място - богатите
1
6
 
8
 
! Отговори
sante_dog преди 12 години
А климата как е? :D