За яко дупе – здрав фитнес

После пък мъжете им ги ревнуват, обяснява инструктор
Обновена: 19 апр 2012 07:00 | 19 апр 2012 07:00, Екип на Dnes.bg
98

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още по темата: фитнесВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
3
 
! Отговори
Tke King преди 11 години
Марио,Марио,кви шестици,та ти нямаш един препинателен знак в скапаните си писания!Марш веднага на 4-ти километър!
59
7
 
2
 
! Отговори
Тъжен Помен преди 11 години
Защото пускам въдици за *** като теб ,а те в БГ са както написах мнозинство и от там аз им ставам НЕЩО КАТО ВАСИЛ ЛЕВСКИ ДО ГРОБ:)Разбира се ти като *** няма как да различиш ЛИТЕРАТУРНИТЕ МИ МИСЛИ чрез които аз съм СУПЕР УМЕН-АНАЛИТИЧЕН И СТРАШНО АКТУАЛЕН ВЕЧЕ 12 ГОДИНИ...отново фактче....ОТНОСНО БГ ГРАМАТИКАТА тя е ЗА СКУЧНИ СУХАРИ КАТО ТЕБ на които в предвид по горе изложените ФАКТИ приятелките и жените им ПРАВЯТ СЕКС (разбира се ДИСКРЕТНО от *** които сега ми се набират в нерви по мен само с едно две щраквания на моите БОЖЕСТВЕНИ ПРЪСТИ)- С ПИЧОВЕ ГОТИНИ, УМНИ С БЪРЗА -ПОДВИЖНА МИСЪЛ КАТО МЕН!:)
58
1
 
6
 
! Отговори
Фитнес инструктор преди 11 години
За яко дупе-здрав фитнес и...здрав,дебел х*й...
57
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 44 от 53.Никой не те насилва да тренираш,това е по желание-да изглеждаш и да се чувстваш добре,никой не то го налага.Щом гледаш на спорта,като на тормоз и си се примирила със мазните телеса избора си си го направила,почива блажено и дебелей.Хора,като теб ги мързи да си мръднат задниците и се оправдават с липса на време,пари и т.н.Направи усилие и отиди до огледалото,виж си *** и бутовете и ,ако ти харесва гледката,върни се на дивана и продължавай със щастливите почивки...
56
2
 
10
 
! Отговори
МАСТЕР преди 11 години
Голям майстор - на голям тезгях работи ...То коя си я бива - бива си я и без фитнес...
55
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 53от 44 Идеята е такава ,че "прилична" форма е много обширно понятие.В статията и моя коментар бяха именно по повод ФИТНЕСА.Аз съм за разходките в парка или из планините но съм адски против в насилственото трениране ,което явно се опитва да бъде налагано.тези 1-2 часа мога да си ги прекарам в щастлива почивка,четене или занимаване с някое хоби от колкото да се тормозя с тренировки.
54
0
 
5
 
! Отговори
Б преди 11 години
аххХаХАХАХАХАхахХАХАхаАХаХАХАХАха
53
2
 
3
 
! Отговори
от 53 преди 11 години
Защо така грубо с помена бе колеги?
52
0
 
11
 
! Отговори
До Тъжен Помен (60) преди 11 години
Като имаш 6 - 6 - 6 - 6 - ... по литература защо пишеш почтеННи бе, момче я бегом да четеш кога се слага двойно НН.Имаш шестици и не си ходил на матура, защото си ходил в някое селско училище, където всички имат само шестици срещу 2 кокошки и едно агне.
51
0
 
4
 
! Отговори
от 53 преди 11 години
Тъжен Помен,ти си най-великия,възхищаваме ти се!!!:)Не само в чата,света се върти около теб ,да си жив и здрав!:)
50
9
 
4
 
! Отговори
Тъжен Помен преди 11 години
Незнам защо но всичко се върти около мен в ЧАТА ...на Маса с приятели КАТО ОБЩЕСТВЕНИК сред НАРОДА ...може би защото съм супер умен по ГЕН не съм ходил на МАТУРА ПО ЛИТЕРАТУРА в предвид мойте 6-6-6-6-6-6-6/// а от там и като Духовен Лидер на всички ПОЧТЕННИ БЪЛГАРИ за мен не е изненада, че съм и ПСИХОЛОГ НОМЕР 1 НА РЕПУБЛИКАТА ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 12 ГОДИНИ:)Останалото го оставям на вас....ФАКТ!:)
49
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
що фитнес бе ,не е ли по добре як х.....
48
0
 
8
 
! Отговори
от 53 преди 11 години
Тъжен Помен,кака ти *** е няколко нива над теб,губиш словесната битка с нея:)не се опитвай повече,само ще затънеш(безплатен съвет):))))
47
0
 
14
 
! Отговори
До23 отБеденСпортист преди 11 години
Не съм съгласен, че парите могат да те спрат да се поддържаш, да важни са и са от огромно значение, но кажи ми колко пари са ти нужни сутрин да тичаш 15 мин около блока? Да правиш 10 минути лицеви опори и коремни преси, после малко набирания на БЕЗПЛАТНИЯ лост пред блока (разбира се когато не е студено). За това трябва ЖЕЛАНИЕ и мозък. Никой не казва, че трябва да се тренира само във фитнес за 10 лв/тренировка. Има фитнеси за 2,50 - пак има достатъчно уреди.Дори е достатъчно да се скача на въже
46
2
 
8
 
! Отговори
ева преди 11 години
Скъпи Тъжен помен, никъде не съм писала за силови тренировки. А и една жена трудно може да направи кой знае какви мускули. Също не съм фен на жени, изглеждащи като животни, но спортът е задължителен. Може да не е фитнес, а бягане на стадиона, каране на колело и т.н. Движението е важно. Иначе за по-агресивната и нервна половина на човечеството съм напълно съгласна хахаха
45
15
 
7
 
! Отговори
Тъжен Помен преди 11 години
Като един АДАМ от което ребро излизаш *** бих ти пояснил ,че за мен жената трябва да ходи на фитнес само за коремни и да кара колело.Именно защото когато тези две групи са стегнати тя ще може безспир да ме язди докато аз съм отдолу и си почивам от тежкия ден който е бил с приятели на маса:)Виждам в фитнес залата момичета до 30 години които се набират...една прави бицепс ,друга трицепс....трета ми играе за рамо и гръб.....а аз им викам-Амааа оууу лудата за какво си ми *** след като до някоя и друга година твоите ръце ще бъдат по големи от моите и ще ме шамаросваш именно защото жените са по агресивната и нервна половинка на ЧОВЕЧЕСТВОТО:)
44
2
 
30
 
! Отговори
ева преди 11 години
Масово хората не спортуват и то не защото нямат време, а защото ги мързи. Какъв е проблемът вместо един час лежане пред телевизора да го обърнеш на един час спорт? Физическите упражнения те държат във физически, но и психически тонус. За съжаление жените предпочитат да гладуват като си мислят, че мършавото тяло е секси. Еми не е. Секси е стегнато и поддържано тяло.
43
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
44,не става дума да се вманиачаваш и да киснеш във залата.Никой не говори да блъскаш,като теле.Стига ти през 2 дена да отделяш по час,час и половина и да поддържаш прилична форма.Колкото и да не ни се иска,времето минава и започваме да дебелеем.И аз до 31-32 години имах плочки на корема,но малко по-малко започнаха да се заличават и ,ако не спортувам ще се превърна в мазен чичко.И не е въпроса да се харесаш на околните(въпреки че влияе добре за самочувствието)Като спортуваш се чувстваш добре.
42
4
 
2
 
! Отговори
маниак преди 11 години
най-якия фитнес във варна!!! с най-готините мадами и най-здравите пичове
41
1
 
8
 
! Отговори
Тъжен Помен преди 11 години
Без да се обиждаш БРАТЧЕД да се надяваме, че не си само ТИ:)Все пак с едно упражнение-ЧЛЕН-немогат да се достигнат добри резултати!:)Но да не те бърка стига да ти готви, пере и да ти оправя леглото другото са бели кахъри....не е *** да се изтърка!:)