За яко дупе – здрав фитнес

После пък мъжете им ги ревнуват, обяснява инструктор
Обновена: 19 апр 2012 07:00 | 19 апр 2012 07:00, Екип на Dnes.bg
98

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още по темата: фитнесВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
18
 
! Отговори
журналистката преди 12 години
Дамата , която е на видеото-журналистката с микрофона, трябва да има "сценично поведение"- да избира гримаси, които са ПРИЯТНИ или да бъде сериозна и безразлична( както е в по-голямата част).Но презрителната й гримаса, не е подходяща и отблъсква! Ако не е съгласна с нещо- да се усмихне леко- така ще е приятна на зрителите.( в къщи може да прави презрителни гримаси в отговор на коментари от семейството й.)
39
3
 
14
 
! Отговори
Любо преди 12 години
Докато приоритета на българина е да се намаа с свински мръвки, напие наспи и не на последно място да си врътне една *** - ЕТО ТАКИВА КОМЕНТАРИ ЩЕ ЧЕТЕМ Не разбрах какво лошо е казало момчето?. Колкото до вашите коментари, че трябвало да си богат че да тренираш явно никога не сте се занимавали със спорт.
38
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От 16 до 40Това ,че за мен е глупаво да си губиш малкото свободно време в блъскане като теле във ФИТНЕСА не ме превръща в "целулитна безформена буца".Смятам ,че щастливия човек е оня който се занимава с нещата ,които му харесват а не прави нещо само за да се хареса на околните.
37
0
 
5
 
! Отговори
The King преди 12 години
Защо си смени името бе Марио,започна да си взимаш лекарствата ли?
36
1
 
8
 
! Отговори
до 30 преди 12 години
"W Bulgaria i jeniet i myjete sa edni i sy6ti prostaci, nekadyrnici i ***. Wse pak sa edno i sy6to ob6testwo. Li4i si i po komentarite. "Па личи си. Погледни си собствения коментар. Нема кирилица за теб. Ти си ГЛОБАЛИСТ.И най- важното за г-н глобалиста е да пльокне малко помия върху българите, да докаже че той е нещо повече, че е джентълмен и има подходящото възпитание да *** дори на някой принц.
35
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ха ***-джийския фитнес да не е закъсал с клиентите бре, че му правите реклама. ***-джийските тюфелци да не фалират скоро? Гледам че Кооперативна затваря офиси, а и застраховките нещо не вървят?!
34
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Естествено,че трябва да се спортува.Фитнес,бягане.....каквото и да е.Като гледам младежите и девойките,какво дирници са отпрали....срамота е да мога да бягам повече от един 20 годишен,при положение,че гоня 40.Момиченцата пък имат по-големи тави от мен.....жалка картина.16,кое е глупост-да се поддържаш?или ти е кеф да си разплута целулитна безформена буца?23,и аз нямам много пари,но когато има желание се намира начин,какво ти пречи да побягаш 7-8 км.?
33
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 25 ПенчоИ отново-явно изискванията ти са прекалено високи.Когато искаш нещо трябва да предложиш същото не само да мрънкаш колко нямало хубави жени в България и как ако имало те били заети.Дай ми дефиниция как изглежда красивата и умна жена,че май говорим за различни неща и все ми се струва ,че имаш предвид хибрид между Анщайн и Памела Андерсън.
32
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тъй-тъй никой не иска да плющи мазни пърдюгели, освен ако не са фенове на Фидоската.
31
5
 
18
 
! Отговори
до 24 преди 12 години
Хубаво дупе не се прави с тренировки във фитнес ;) Жените инструкторки с хубави дупета, или мъжете инструктори с оформена мускулатура обикновенно са бивши спортисти и от там идва цялата работа. Да- трябва да се спортува, но не във фитнеса с климатик и луминисентни лампи и под звуците на DJ хитове, а на открито без значение какво - бягане, туризъм, плуване и т.н. Всичко друго е една реклама за балъците.. Движете се!
30
1
 
3
 
! Отговори
Тъжен Помен преди 12 години
До 30Разбирам те.....нооо няма ,няма да се оправим ......пробвал съм нестава:))
29
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Може във фитнеса да има по-малко жени, но пък в парковете има по-малко бягащи мъже.
28
1
 
7
 
! Отговори
:) преди 12 години
30, А ти какъв си? Китаец? Или като отиде да учиш няколко години в Западна Европа реши, че си аристократ от древен английски род :) :) :)
27
0
 
14
 
! Отговори
The King преди 12 години
Сто процента съм сигурен че,Тъжен Помен е нещастника Марио 36 ,който е 92 кг простота.Жалко че се появи отново!
26
5
 
9
 
! Отговори
ТЪКИА РАБУТИ преди 12 години
*** *** ;)) АЛО, ВАРНА, НАУЧЕТЕ СЕ ПОНЕ ДА ГОВОРИТЕ !
25
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
W Bulgaria i jeniet i myjete sa edni i sy6ti prostaci, nekadyrnici i ***. Wse pak sa edno i sy6to ob6testwo. Li4i si i po komentarite.
24
0
 
7
 
! Отговори
:) преди 12 години
За як сайт - поне малко мозък !
23
1
 
8
 
! Отговори
mrazq_da_mrazq преди 12 години
този инструктор не съм го виждал в ***, ама прос та дрънка...
22
1
 
0
 
! Отговори
100% жена до 25 преди 12 години
аз не съм
21
3
 
13
 
! Отговори
Тъжен Помен преди 12 години
Относно фитнеса като емоция и спорт аз съм ЗА и ще обясня защо....значи преди 15 години бях 62 кг при ръст 182 и това си беше чисто гентичен факт като даденост-бърз метаболизъм и некачване на килограми.Започнах да бутам в залата -днес малко утре малко...и с днешна дата съм 92 кг чиста мускулна маса в предвид моята генетика на 182 см.Разбира се има и странични компоненти като вояжи в чужбина където смъкваш към 10 килограма но те после бързо се възстановяват след като си научил мускулите ти в фитнеса да имат ПАМЕТ.С днешна дата аз отказвам всякаки оферти за повече пари защото така няма да имам лично време и свободно такова за фитнес и софри с скари и бира с верни в времето приятели където да ни свири Духовата Музика.:)Сега за 750 лева ходя 13 дена на работа ,а в другото време правя това което сведох заедно с секс от чата където избора е огромен...отдавна спрях да ходя по дискотеки и барове....губене на време:)