Денят в снимки

Годишнина от Априлското въстание и малки мечета
20 апр 2012 17:47, Красимир Ангелов
10

Представители на природозащитни организации и граждани на София се събраха пред Министерски съвет, за да протестират срещу новите законови промени, предвиждани във връзка с бездомните кучета. Снимка: Булфото

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: Денят в снимки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
4
 
! Отговори
asd преди 12 години
#9 ти си е*ати простака, честно!
7
2
 
16
 
! Отговори
Бездомното куче преди 12 години
от сн.6 наистина е сладур. Но тези от сн.5, вместо да скандират под прозорците на министъра, нека да дадат личен пример - да приберат у дома си по едно такова куче.Не малко софиянци живеят в собствени къщи с дворове. Други пък имат апартаменти в малки жилищни кооперации, които разполагат със собствен двор с ограда. Ако поне половината от тях си вземат по едно дворно куче (да го изберат сред ***) и ако се грижат за него - да не го връщат обратно на улицата, проблемът ще бъде решен.
6
0
 
7
 
! Отговори
галактика преди 12 години
Много ми хареса сн 4, сн 6 ми напомни за Бъфи /Йорго/, чудя се маймунката от сн 6 жал ли изпитва /ако предусеща нещата/, или просто си мисли за нещо....
5
0
 
8
 
! Отговори
отн. животинките преди 12 години
Много са сладки, обаче тенденциозно ми се струват тук, обслужват парещия "кучешки въпрос".
4
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Поклон пред хората, които се жертваха и измряха под турския ятаган, за да я има днес България!!! Никога няма да ви забравим, колкото и да им се иска на някои НЕлюде!!!!
3
5
 
12
 
! Отговори
Памет преди 12 години
Относно сн.3 - отдавам почест.Сладурите от сн.7, 8, 9 - искам да ги погаля, а тези от сн.9 (мечетата) - и да ги нагушкам!Относно сн.1: Днес пък е 123-та годишнина от рождението на Фюрера, благодарение на когото, макар и само за няколко години, България имаше в държавните си граници цялата своя етническа територия.
2
5
 
16
 
! Отговори
An_nA преди 12 години
Да, чак сега се сетихте за Априлското въстание, това трябваше още рано, рано да бъде на страницата! :( Иначе, меченцата са много сладки :)
1
3
 
33
 
! Отговори
СРАМ преди 12 години
За Ким Кардашян се сетихте да пишете, днес.бг, а за априлското въстание чак сега, под 2 снимки. Новинарските сайтове са паднали на толкова ниско ниво, че само може да съжаляваме, че са електронни - и за тоалетна хартия не стават!