Жените се наслаждават на най-добър секс на 28 години

Мъжете трябва да изчакат още 5 г. за максимално удоволствие
29 май 2012 20:01,
74
Жените се наслаждават на най-добър секс на 28 години
Снимка: Reuters

Жените се наслаждават на най-задоволителен сексуален живот на 28-годишна възраст, докато мъжете трябва да изчакат още пет години, за да достигнат пика на удоволствието от секса, пише в. "Сън", позовавайки се на резултатите от проучване, направено от интернет компанията за секс играчки lovehoney.co.uk сред 1281 британци. 

Данните от анкетата показват още, че жените правят най-много секс на 25 години - осем години след първия си полов контакт. Мъжете, които губят девствеността си средно на 18-годишна възраст, са най-активни сексуално на 29 години. 

Резултатите от настоящото проучване противоречат на предишни изследвания, според които мъжете достигат сексуалния си пик на 18 години, а жените - на 30. 

Допитването разкрива също, че в днешно време се наблюдава изместване към по-ранен първи полов контакт. Хората на възраст 20, 30, 40 и 50 години са изгубили девствеността си средно на 17 години, докато при 60-годишните това се е случило на 18 години.

"Настоящото проучване разбива мита, че на жените им е необходимо по-дълго време, за открият тайните на добрия секс. Въпреки че тяхната полова система е много по-сложна от мъжката, представителките на нежния пол по-бързо разбират какво действа и какво не, за да се наслаждават на задоволителен сексуален живот", казва терапевтът Трейси Кокс.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
2
 
! Отговори
няма значение преди 11 години
Интересно! Аз пък се наслаждавам на добър секс след 28. Ама кой ги пише тези изтрещели статии,бе?!!! Вижте какво! Пред и след 28 сте жив зян, умряла работа. :))))
66
4
 
1
 
! Отговори
панчо преди 11 години
Дамите приключват със хубавите неща във секса на 18 години а някой и по рано. Твърденията в статията са истински бръщолевиници. КРАЙНО ВРЕМЕ Е ИСТИНАТА ЗА СЕКСА ДА СИ ПОГЛЕДНЕ ТАКАВА КАКВАТО Е!!!!!
65
0
 
6
 
! Отговори
гурбетчия преди 11 години
Аха ,значи затова на 25г. сексът не ми е харесвал чак толкова много въпреки,че тогава още докато погледнех жена и моментално х... беше надървен , а сега много харесвам секса и му се наслаждавам ,въпреки че не съм чак такъв перфектен полов атлет какъвто бях на 25г. !
64
0
 
11
 
! Отговори
мир и секс братя преди 11 години
Правете любов, а не война, независимо от възрастта
63
4
 
1
 
! Отговори
xaxa преди 11 години
Този *уродръв дето имах на 18 едва ли ще го имам която и да друга година от живота си.А като не е така зверски натопорчен тек след тек остави ти това пик удоволствие...
62
2
 
5
 
! Отговори
до 67 преди 11 години
в ушите...хихихихи
61
1
 
3
 
! Отговори
до 50- или преди 11 години
Та къде моме си още девствено - че не си уточнила ;)
60
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
номер 55, обратното е - мъжете достигат своя връх на около 50 години, а жените някъде около 25-30 години.
59
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
това е социологическо проучване, а не научно изследване все пак. Научните изследвания отдавна са доказали, че жената достига връх в сексуалността си около и след 40, докато при мъжете това става на 20 и нещо.
58
0
 
6
 
! Отговори
бат Милко преди 11 години
елате пиленца при батко да му пеете сладко сладко ............
57
1
 
32
 
! Отговори
Аз преди 11 години
Една жена, независимо от възрастта и, не мисли за секс само когато я гони куче по телен мост.
56
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
61 - младия състезател, много меки китки в редиците ви, човек не знае шиете ли шият ли вЪ, а сега де???
55
17
 
5
 
! Отговори
хахаха преди 11 години
За по стари от 29 години не се прежалвам. И до края на живота си няма да се прежаля. Които може да си го позволи като мен знае за какво говоря. Пък който не може да брули д'ртите баби те на това разчитат, все ще има някой ***
54
0
 
6
 
! Отговори
ДО 59, 57 преди 11 години
"....VSI4KO PRESTAVA DA SU6TESTVYVA I.... " - ПО ТОЧНО ПРЕЖИВЯВАНЕ ЗА СЕКСУАЛНО ОСЪЗНАТАТА И ОСВОБОДЕНА ЖЕНА МИСЛЯ, ЧЕ НЕ СЪЩЕСТВУВА. ТЯ БУКВАЛНО ИЗПАДА В ПЪЛЕН, ДЪЛГОТРАЕН, БЕЗПАМЕТЕН И БИХ КАЗАЛ БЕЗОТГОВОРЕН ОРГАЗЪМ, КОЙТО СЕ НАУЧАВА ДА ПРЕЖИВЯВА НА ЦИТИРАНИТЕ ГОДИНИ. ТОЗИ ОРГАЗЪМ Е И ДЪЛБОКО ЕГОИСТИЧЕН ЗА НЕЯ, ЗАЩОТО ОСВЕН "ВСИЧКО", СПИРА ДА СЪЩЕСТВУВА И МЪЖКАТА ИНДИВИДУАЛНОСТ ДО НЕЯ, ОСВЕН ПРИНОСИТЕЛЯ НА ТОВА "ОГРОМНО" УДОВОЛСТВИЕ И ГО СЛЕДВА,КАТО БЕБЕ БИБЕРОН. МЪЖКИЯТ ОРГАЗЪМ Е ПО РАЗЛИЧЕН
53
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Do 58Mnogo jalko za teb,ako predstavata ti za sex se zakliu4ava samo v dymite ti"biberon"i"smy4ene"!!!!! Togava "razgovora" s teb e napulno bezmislen!!!!! Suvet---porasni!!!!!
52
3
 
3
 
! Отговори
ДО 57 преди 11 години
Е ЗА ТОВА ГОВОРИМ, КОГА СВЕТА ЗА ЖЕНАТА СПИРА ДА СЪЩЕСТВУВА И СЕ ИЗРАЖДА В ЕДИН "БИБЕРОН", КОЙТО СЕ ЧУДИ КАК И С КАКВО ДА ЗАСМУЧИ И ВСЯКАК И Е МНОГО СЛАДЪК. ТОВА СТАВА ОКОЛО 32-ТА И ГОДИНА.
51
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
OBOJAVAM SEXA....OGROMNA NASLADA I YDOVOLSTVIE....VSI4KO PRESTAVA DA SU6TESTVYVA I SIAKA6 NAVLIZAM V DRYG,PO-HYBAV SVIAT!!!!!!
50
0
 
7
 
! Отговори
Не вервам преди 11 години
"....позовавайки се на резултатите от проучване, направено от интернет компанията за секс играчки lovehoney.co.uk сред 1281 британци. ""Изследване" сред 1281 човека нищо не значи. Особенно като става въпрос за секс и въпросите са зададени на мъже купуващи си надуваеми кукли и жени чиито "секс" се изразява само в ползване на вибратор.
49
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Жените се наслаждават на най-добър секс на 28 години" - ПА ТРУДНО Е ДА СЕ КАЖЕ - КОГА СЕ НАСЛАЖЖЖДАВАТ НА НАЙ ДОБЪР СЕКС - РАЗЛИЧНО Е ПРИ РАЗЛИЧНИТЕ ТИПОВЕ ЖЕНИ. НО ВСИЧКИ, КОИТО СА ПИСАЛИ ПО ДОЛУ, ЧЕ ЖЕНИТЕ ЖЖЖАДУВАТ НАЙ-МНОГО ЗА СЕКС НА 32 ГОДИНИ СА ПРАВИ. ТЕСТЪТ Е *** ЗА МЪЖЕТЕ, РАЗГЛЕДАЙ ВЪЗРАСТТА, КОГАТО ПРЕХОДЪТ ОТ АНАЛИТИЧЕН КЪМ ОРАЛЕН СЕКС ПРИ ЖЕНАТА Е НАЙ БЕЗПРОБЛЕМЕН И ЖЕЛАН. Е ПА ДЕДО Е ПРАВ.
48
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз от 15годишен се наслаждавам скоро ще станат 15години стаж :D